Kaçıncı gün embriyosuydu sizinki acaba?Anne adi : Maýsa
Çoçuk : İlk olucak inşallah
Ovulasyon : 13.11 ve 14.11 ikisindede pozitifdi
Bat : 27.11.2024
Hesaplamaya göre
5.08.2025 inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gün embriyosuydu sizinki acaba?Anne adi : Maýsa
Çoçuk : İlk olucak inşallah
Ovulasyon : 13.11 ve 14.11 ikisindede pozitifdi
Bat : 27.11.2024
Hesaplamaya göre
5.08.2025 inşallah
Ankara canımNerede canım doktor
Amin canım insalllah bir kürtaj iki kimyasaldan sonra ister istemez panik yapıyorum.asilama günü 14 için iyi bir rakam değil mi?Yaaaa hadi hayırlısı olsun çok sevindim sağlıcakla al kucağına
Test yapmadan 2 3 gün önce baş dönmesi oldu ben açlığıma yordum. İştahım açıldı bu hafta çok yedim. Arada sinir basıyor böyle evrakları fırlatıp atasım geliyor Ama en çok memeler sıkıntılı zaten büyükler yatınca sağdan sola dönüş acı veriyor. Bi de gebelikte büyürse yandık. Bir de ayaklarım üşüyor. Bilmiyorum artık bunlar belirti mi?5.3 haftadayim belirtileriniz nedir merak ettim , benim ki ara sira sağ sol kasık ağrisi akşamlari alt karin ve regl olucakmiş gibi ağrilar kisa süreli uyku ve yorgunluk ve bacak ağrisi olanlara önerim ayağinizi yukari duvara yaslayarak dinlenmek hafifletiyor
Maşallah sağlıkla katlansin değerler katıldınız bile hoşgeldinizKızlar merhaba bugün Aşılamanin 14 günü dün test verdim 368 çıktı aslında pazartesi gününü bekleyecektin göğüslerim bı anda inince panik yaptım ve kan testi verdim.ama hala aklımda geçmişteki yaşadığım kayıplar olduğu için korkumu yenemedim artıyor mu düşüşe mi geçti stresi beni yiyip bitirdi ve ben 24 saat sonra ikinci testimi verdim 581 çıktı şükürler olsu inşallah bende aranızda yer alırım. hepinize güzel sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
Aşılama hiç bilmiyorum canım benimAmin canım insalllah bir kürtaj iki kimyasaldan sonra ister istemez panik yapıyorum.asilama günü 14 için iyi bir rakam değil mi?
Benimki transfer değil canımKaçıncı gün embriyosuydu sizinki acaba?
Evet belirti bunlar bende göğüs hassasiyetinden cok meme ucu hassasiyeti daha fazla ama onlarda biraz sakinleşti yada ben alişitimTest yapmadan 2 3 gün önce baş dönmesi oldu ben açlığıma yordum. İştahım açıldı bu hafta çok yedim. Arada sinir basıyor böyle evrakları fırlatıp atasım geliyor Ama en çok memeler sıkıntılı zaten büyükler yatınca sağdan sola dönüş acı veriyor. Bi de gebelikte büyürse yandık. Bir de ayaklarım üşüyor. Bilmiyorum artık bunlar belirti mi?
Biz geçen yıl kayıp yaşadığımız için bu sefer cinsiyet belli olana kadar söylemeyeceğiz sabredebilirsek. Destek ekibin sevinçten uçmuştur. Hepsi sağlıkla gelsinlerGünaydın kızlar
Dün anneme, babama ve kardeşime de güzel haberi verdim sonunda benim ilk destek ekibim onlar. Eğer bir şey yaşarsan en çok onlar destek olacaklar. O yüzden bu haberi onlara gönül rahatlığıyla verebiliyorum. Geri kalan herkes için Ocak ayının son haftasını bekleyeceğim
Sizler ne yaptınız? Kimlerle paylaştınız bu haberi?
Evet canim çok mutlu oldularBiz geçen yıl kayıp yaşadığımız için bu sefer cinsiyet belli olana kadar söylemeyeceğiz sabredebilirsek. Destek ekibin sevinçten uçmuştur. Hepsi sağlıkla gelsinler
Günaydın canım benimde eşim ve kızkardeşlerim biliyorGünaydın kızlar
Dün anneme, babama ve kardeşime de güzel haberi verdim sonunda benim ilk destek ekibim onlar. Eğer bir şey yaşarsan en çok onlar destek olacaklar. O yüzden bu haberi onlara gönül rahatlığıyla verebiliyorum. Geri kalan herkes için Ocak ayının son haftasını bekleyeceğim
Bizde böyle düşündük, inşallah sağlıklı süreç geçiririz hepimizBiz geçen yıl kayıp yaşadığımız için bu sefer cinsiyet belli olana kadar söylemeyeceğiz sabredebilirsek. Destek ekibin sevinçten uçmuştur. Hepsi sağlıkla gelsinler
Biz de ailelere ve bi tane çok yakın arkadaş çifte söyledik. Arkadaş çifte söylememizin sebebi de onların çocuklarının olacağını onlardan önce biz öğrenmiştik çünkü hastaneden sonuçlarını biz almıştık. Sürekli sizin çocuğunuzun olacağını da biz öğrenelim nolur diyorlardı bi de çocuk denemeye nerdeyse aynı zamanda başlamıştık onların ilk aydan oldu ve bizim 15 ay sonra oldu. Şimdi çocuklarını seviyoruz o yüzden çok üzülüyorlardı bize eşim en azından onlarla paylaşalım içimde tutamıyorum dedi olur dedi geri kalan herkese sanırım 12. Haftadan sonra söyleyeceğizGünaydın kızlar
Biz de ailelere ve bi tane çok yakın arkadaş çifte söyledik. Arkadaş çifte söylememizin sebebi de onların çocuklarının olacağını onlardan önce biz öğrenmiştik çünkü hastaneden sonuçlarını biz almıştık. Sürekli sizin çocuğunuzun olacağını da biz öğrenelim nolur diyorlardı bi de çocuk denemeye nerdeyse aynı zamanda başlamıştık onların ilk aydan oldu ve bizim 15 ay sonra oldu. Şimdi çocuklarını seviyoruz o yüzden çok üzülüyorlardı bize eşim en azından onlarla paylaşalım içimde tutamıyorum dedi olur dedi geri kalan herkese sanırım 12. Haftadan sonra söyleyeceğiz
GünaydıııınGünaydın kızlar
Ay ne güzel herkes çok mutlu oljusrur emijim paylaşmak da ayrı bir tatlı oluyorGünaydıııın
Benim aileme keseyi gördüğümüz gün müjdeyi verdik dün çok yakın aile gibi olduğumuz arkadaş grubumuzla paylaştık . Bugünde eşimin ailesine söyleyeceğiz
Canım gözün aydın darısı kese ve kalp atışınaKızlar selamlar. Bende dün kan verdim. 444 çıktı değerim çok şükür
Canım bende de oldu 5. Haftaya girdim şimdi bayılmış gibi uyuyorummKızlar gece uykusuzluk yasayan var mı
ben düşünüyorum da bayağı bir kişiye söylemişim ya sözde bari kalp atışını duyana kadar bekleyelim diyorduk bekleyemedik. saysam liste bayağı uzunGünaydın kızlar
Beni de ekler misinizzz bende geldim aranızaKızlar ben ekran maruziyetimi an itibariyle sonlandırıyorum yarın yazan olursa onları da eklerim
Bugünü de kazasız belasız atlattık çok şükür. Bebelerimiz hala bizimle yarın da çok güzel bir gün olsun inşallah
Yarın kan vereceğim. HCG için değil aslında genel bir kan testi vereyim gebelikte bakılan ama HCG'yi de yazarım sonuçlar çıkınca
Hepinize keyifli geceler diliyorum