Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
5.3 haftadayim belirtileriniz nedir merak ettim , benim ki ara sira sağ sol kasık ağrisi akşamlari alt karin ve regl olucakmiş gibi ağrilar kisa süreli uyku ve yorgunluk ve bacak ağrisi olanlara önerim ayağinizi yukari duvara yaslayarak dinlenmek hafifletiyor
Test yapmadan 2 3 gün önce baş dönmesi oldu ben açlığıma yordum. İştahım açıldı bu hafta çok yedim. Arada sinir basıyor böyle evrakları fırlatıp atasım geliyor 😀 Ama en çok memeler sıkıntılı 🤪 zaten büyükler yatınca sağdan sola dönüş acı veriyor. Bi de gebelikte büyürse yandık. Bir de ayaklarım üşüyor. Bilmiyorum artık bunlar belirti mi?

Kızlar merhaba bugün Aşılamanin 14 günü dün test verdim ❤️368❤️ çıktı aslında pazartesi gününü bekleyecektin göğüslerim bı anda inince panik yaptım ve kan testi verdim.ama hala aklımda geçmişteki yaşadığım kayıplar olduğu için korkumu yenemedim artıyor mu düşüşe mi geçti stresi beni yiyip bitirdi ve ben 24 saat sonra ikinci testimi verdim ❤️581 ❤️çıktı şükürler olsu🤲🤲🤲 inşallah bende aranızda yer alırım. hepinize güzel sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim🙏🙏
Maşallah 🧿 sağlıkla katlansin değerler 🙏🏻katıldınız bile hoşgeldiniz🩷

X