Olabilir kuzum insallah benimki de kizdir. Ne yaptiysa donmedi ciddenKız hissettim ben, ben de böyle popomu dönermişim annem bi türlü göstermemiştin diyor
Yoo, ben şimdiye dek hiç idrara sıkışık gitmedim ama cihaza göre değişen bir durum mudur onu bilmiyorumKızlar 12. haftalarda da idrar sıkışık mı gidiyorsunuz ultrasona? Ben hiç drar sıkışık gitmedim ama hep gördük.
Ohh iyi yalnız değilmişimYoo, ben şimdiye dek hiç idrara sıkışık gitmedim ama cihaza göre değişen bir durum mudur onu bilmiyorum
Aynı ben korkuyorum ozluyorum sorunsuzca saglıklıca hayırlıca bir dunyaya gelselerdiKızlarrr, 2 Ekim Pazartesi gününe randevu aldım az önce bir heyecan sardı beni şimdiden, bir yandan görmek istiyorum ama bir yandan da korkuyorum, ahh ne olacak bizim bu halimiz gerçekten
Aynı ben korkuyorum ozluyorum sorunsuzca saglıklıca hayırlıca bir dunyaya gelselerdi
Carsamba da ben gidicem her sey guzel olsun ınsaşlah
Kelebek ucusuyormus gibi oluyor di mi? Ya da böyle göz seyirirmis gibi. BebisOhh iyi yalnız değilmişim
bir de bişi sorcam sizlerin de böyle içinizde bir kanat çırpıyormuş hissi oluyor mu ara ara ? Ben de bebişin olduğu bölgede gün içerisinde ara ara oluyor. bu his rahim büyümesimi oluyor acaba. Kasların büyüdüğünü mü hissediyoruz acep.
Ben gaz sanıyodumKelebek ucusuyormus gibi oluyor di mi? Ya da böyle göz seyirirmis gibi. Bebis
Selaam, ben başladım bugün itibariyle bir sonraki kontrole kadar kullanıcamiyi akşamlar kızlarr , Decavite başlayan var mı aranızdaa ?
Ben de bu neyin nesi diyordum eheh deneyimli kadin arkadaslarima sordum, annem dahil. Tam anlattigim sekilde tarif ettiler. Ama cok sik olmuyor, böyle haftada bir-iki kere, orayi coooook cok hafif gidiklar gibi, cok kisa süreli. Bebek büyürken olur diyorlar. Daha önce hamilelik yasamis kadinlarda daha erken olurmus.Ben gaz sanıyodum
Kaçıncı haftadasınn bende bugun başladımm , haftaiçi randevum var ama doktor folik asitin sonuncusu da içince başla demişti bende başladımmm 12. Hafta bugünnSelaam, ben başladım bugün itibariyle bir sonraki kontrole kadar kullanıcam
Gece uyandığımda hissettim ben de bir iki kere ama çoook hafif dediğiniz gibi, zaten aşırı şişim gazdır diyip geçmiştim. Bundan sonra konuşup seviyim bariBen de bu neyin nesi diyordum eheh deneyimli kadin arkadaslarima sordum, annem dahil. Tam anlattigim sekilde tarif ettiler. Ama cok sik olmuyor, böyle haftada bir-iki kere, orayi coooook cok hafif gidiklar gibi, cok kisa süreli. Bebek büyürken olur diyorlar. Daha önce hamilelik yasamis kadinlarda daha erken olurmus.
12+2deyim ben de. Ayrı folik asit kullanmıyordum ben, impryl diye bir multivitamin kullanıyordum elimde vardı önceden. O bitti, 12. haftaya girdim bu decavite başladıkKaçıncı haftadasınn bende bugun başladımm , haftaiçi randevum var ama doktor folik asitin sonuncusu da içince başla demişti bende başladımmm 12. Hafta bugünn
Evet ya ben hissediyorum resmen, yok ya değildir dedim başta ama o kadar aşağıda ki bağırsak hareketi değil demek gerçekten 2. erken hissediliyor, inanmıyordumBen de bu neyin nesi diyordum eheh deneyimli kadin arkadaslarima sordum, annem dahil. Tam anlattigim sekilde tarif ettiler. Ama cok sik olmuyor, böyle haftada bir-iki kere, orayi coooook cok hafif gidiklar gibi, cok kisa süreli. Bebek büyürken olur diyorlar. Daha önce hamilelik yasamis kadinlarda daha erken olurmus.
Oha bende de oluyor o neden oluyormus hatta bugun olduKelebek ucusuyormus gibi oluyor di mi? Ya da böyle göz seyirirmis gibi. Bebis
13 ten selamlarGünlerimiz çok yakınmış
Kaç haftalıktın kiOha bende de oluyor o neden oluyormus hatta bugun oldu
11+2 oldu ama hep olmuyor nadir oluyorKaç haftalıktın ki