- 24 Mart 2024
- 869
- 1.552
Ben de karbonatlı suyla temizledimBebeği pamukçuk olan var mı ?
Bir de emzirmeden memelerimi karbonatlı suyla siliyorum artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de karbonatlı suyla temizledimBebeği pamukçuk olan var mı ?
Merhaba emzirme danişmanindan memnun kaldüniz mi ? Kimi tuttunuz benim bebek kac gündür memenin ucunu tutmuyor . Sağim yapinca süt miktari içmeden öncekiyle ayni çikiyor . Bu ememediğini mi gösterir? Öneriniz var miİlk 10-15 gün alarm kurarak en fazla 2 saatte bir emzirdim, sonrasında 2-3 saatte kendi uyanıyor mızıklanıyor zaten uyandıkça emziriyorum
Ben hastanenin sosyal pediatri bölümündeki danışmandan destek aldım . Evet memnun kaldım , bu sorunuz anca bebeğinizin kilo takibiyle cevap bulunur sanıyorum ki ve çişli bez takibi yapabilirsiniz evdeMerhaba emzirme danişmanindan memnun kaldüniz mi ? Kimi tuttunuz benim bebek kac gündür memenin ucunu tutmuyor . Sağim yapinca süt miktari içmeden öncekiyle ayni çikiyor . Bu ememediğini mi gösterir? Öneriniz var mi
Ben hic korse kullanmadim ya daraltiya gelemiyorum simdiden sonra kullansam fayda edermi bide varsa resmini atsaniz kullandiginiz korseninKullanıyorum ama hiç fayda etmedi
İnşallah küçülür (
Benimde öyle oldu ara verince toparladı biraz. Zor oldu emzirememek. Sürekli sağım yapmak ama 2 gün sonra biraz toparladı. Sağ göğsüm hala acıyo ama dayanılmayacak gibi değil. sol göğsüm biraz daha iyi durumda. Ben 2 gün bıraktım belki sende daha uzun gerekebilir. Ama tabi sağım yapmayı bırakma sütün kesilme riski var, bebişin biberona alışıp memeyi almama riski var. Ben hala acıyan sağ göğsümü 2 gün daha bırakıcam gibi. Çnkü yine ilerleyebilir. Bu arada sürekli krem sürdüm. Hametan, lansinoh, fito krem, madecasol, garmastan hepsini sürdüm. Çok zor ve uğraştırıcı bi süreç ama yapacak başka bişey yok.Bende iki gündür aynı şekilde yapıyorum sağıp verdim hep göğüs uçlarım yarıldı kanıyo hemde silikon uçla emzirmeme rağmen ne zaman tamamen geçecek bu göğüs ucu yarası acaba ya emzirmek istemiyorum resmen o raddeye geldim
Benm karnım yok ama plates e gitmek istiyorum gidemicek miyim ki sezeryanliyim diyeKullanıyorum ama hiç fayda etmedi
İnşallah küçülür (
Gogus yarasını geçirmenin yolu memenin kahverengi kısmını ağzına sokmasıdir. Benim bir hafta çatladı bebek küçük tutamıyordu düzgün sonra geçtiGöğsü yara olan anneler tahinin ustunde biriken yag bu yara icin birebirmiş . Denemekte fayda var.
Ben de karbonatlı suyla sildim gazlı bez aldım eczaneden. Dilindeki geçti dudaginda var bi iki tane. Gogusleri de silmek gerekiyor dedi hemşireBebeği pamukçuk olan var mı ?
Ben bebeğim 2 günlükken yaptırdım kanal. 2 saat sütünü verme sonra birazını sagip at öyle emzirmeye devam et dedi doktor.Emzirme döneminde diş tedavisi gören var mı? Dişime kanal yapılması lazım acaba emzirme döneminde bir sakıncası oluyo mu?
Benimki hic emmedigi halde yara oldu silikon ucla emiyo siz sansliymissinizGogus yarasını geçirmenin yolu memenin kahverengi kısmını ağzına sokmasıdir. Benim bir hafta çatladı bebek küçük tutamıyordu düzgün sonra geçti
2 saat bekledikten sonra sağıyorum onu atıyorum sonra emzirmeye devam ediyorum dimi canımBen bebeğim 2 günlükken yaptırdım kanal. 2 saat sütünü verme sonra birazını sagip at öyle emzirmeye devam et dedi doktor.
Bende cesaret edemiyodum o kadar kolaymış ki yan yatırınca hiçbir şey olmuyo burnunun tıkalı olması daha tehlikeli demişti doktor mutlaka açınBurnuda cok tıkalı aspratörle çekıyorum içi çıkmıyor şırıngalıya da cesaret edemıyorum
Evet bana böyle söyledi endodonti uzmanı. Belki senin doktor başka şekilde söyler canım sen sorarsın gene2 saat bekledikten sonra sağıyorum onu atıyorum sonra emzirmeye devam ediyorum dimi canım
Bende cesaret edemiyodum o kadar kolaymış ki yan yatırınca hiçbir şey olmuyo burnunun tıkalı olması daha tehlikeli demişti doktor mutlaka açın
İzledim videoyu canım yarın bi denicemBende cesaret edemiyodum o kadar kolaymış ki yan yatırınca hiçbir şey olmuyo burnunun tıkalı olması daha tehlikeli demişti doktor mutlaka açın