- 29 Mart 2024
- 173
- 148
- 28
Molmini bel destekli almıştım ben çok rahat kullanıyorum // 5 kg falan suan bebeğimBen bu ayakta dolanmamıza yarayan ana kucagından almak ıstıyorum ama bu aylarda kullanılıyor mu hani oturamıyor ya normalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Molmini bel destekli almıştım ben çok rahat kullanıyorum // 5 kg falan suan bebeğimBen bu ayakta dolanmamıza yarayan ana kucagından almak ıstıyorum ama bu aylarda kullanılıyor mu hani oturamıyor ya normalde
Bide slingler var ama gereksiz pahalı ve çok stabil degil gevseyip sarkıyo çocuk sanki güvenemedim kanguru daha stabil geldiBen bu ayakta dolanmamıza yarayan ana kucagından almak ıstıyorum ama bu aylarda kullanılıyor mu hani oturamıyor ya normalde
Burun temizleme konusunda da bende damla ve aspiratör yetmiyor diye düşünüyorum . Osman gönülal videosundan cesaretle denedim ve günde en az 1 kere yapiyorjm . Başta fark etmedi ama zamanla yıkadıkça daha rahat içinden kurumuş mukus parçaları çıkmaya başladı . Tabi büyüdükçe burunları da gelişir ondan da rahatlar ama biz epey rahatladık. Ve bence alıştırın temizlemeye yıkamaua hasta olduklarında da burunlarını böyle açmak iyi olur. 2.5 ml 2.5 ml sıkıyorum arkadan patpat vurup sonra aspiratörle biraz çekiyorum yine gelecek olan varsa kolayca geliyoİzledim videoyu canım yarın bi denicem
Bence 5 ml çek 2.5-2.5 her deliğe hızlı şekilde sık videodaki gibi . Basınçla çıkarıyor içindekiniYok sıkıyorum ama tamamını degıl ama gece denedım tam yapamadım bugun daha ıyı yaparım ınsallah kolaymıs
Yapıldı aslında kakasından örnek alınıp laktoz toleransına bakılmıştı.. çoook sağolCanım bilmediğiniz bir sıkıntısı mı var acaba ? Detaylıca baktı mı doktor ? Yediğin bişey mi ağır geliyor söyle bir hafta falan laktozsuzlara geçip hafif beslensen köfte tavuk et ıspanak dereotu ekmek vs Bebek de yoruluyordur illaki uyumaya ihtiyaçları vardır ona da yetmez ki o uyku Allah yardımcın olsun
Bana doktorum hırıltı duyduğun zamanlar yap hergün yapma demişti burun temizleme işini.Burun temizleme konusunda da bende damla ve aspiratör yetmiyor diye düşünüyorum . Osman gönülal videosundan cesaretle denedim ve günde en az 1 kere yapiyorjm . Başta fark etmedi ama zamanla yıkadıkça daha rahat içinden kurumuş mukus parçaları çıkmaya başladı . Tabi büyüdükçe burunları da gelişir ondan da rahatlar ama biz epey rahatladık. Ve bence alıştırın temizlemeye yıkamaua hasta olduklarında da burunlarını böyle açmak iyi olur. 2.5 ml 2.5 ml sıkıyorum arkadan patpat vurup sonra aspiratörle biraz çekiyorum yine gelecek olan varsa kolayca geliyo
Temizlemezsem geceleri tıkanır gibi oluyor emmesi zorlaşıyorBana doktorum hırıltı duyduğun zamanlar yap hergün yapma demişti burun temizleme işini.
Biogaia mı ?Hangi damlayi verdi ? Bio ile baslayan var bitane lanet damla mahfetti bizi
Yenidoğandan itibaren kullanılıyor mu kangurular bende onu kullanmak istiyorum çünkü bi yere bırakınca ağlıyorBide slingler var ama gereksiz pahalı ve çok stabil degil gevseyip sarkıyo çocuk sanki güvenemedim kanguru daha stabil geldi
1 aydan sonra ben kullanmaya başladım açıkçası bunuYenidoğandan itibaren kullanılıyor mu kangurular bende onu kullanmak istiyorum çünkü bi yere bırakınca ağlıyor
Evet o mahfetti kizimi 3 kere kullandim 3ündede sancidan mosmor oldu. Sonra biraz arastirdim sikayetvar sitesinde benimle ayni durumu yasayan bicok ebeveyn vardi. Cokta pahali bisey.Biogaia mı ?
Yaptım canıms sag olun :)Bence 5 ml çek 2.5-2.5 her deliğe hızlı şekilde sık videodaki gibi . Basınçla çıkarıyor içindekini
Burun temizleme konusunda da bende damla ve aspiratör yetmiyor diye düşünüyorum . Osman gönülal videosundan cesaretle denedim ve günde en az 1 kere yapiyorjm . Başta fark etmedi ama zamanla yıkadıkça daha rahat içinden kurumuş mukus parçaları çıkmaya başladı . Tabi büyüdükçe burunları da gelişir ondan da rahatlar ama biz epey rahatladık. Ve bence alıştırın temizlemeye yıkamaua hasta olduklarında da burunlarını böyle açmak iyi olur. 2.5 ml 2.5 ml sıkıyorum arkadan patpat vurup sonra aspiratörle biraz çekiyorum yine gelecek olan varsa kolayca geliyo
Ay marka model icin tesekkurler benım okuduklarım yorumlar hıc iyi degıldı ona bakayımMolmini bel destekli almıştım ben çok rahat kullanıyorum // 5 kg falan suan bebeğim
Ben de bunla basladım gecmedı baska doktora gitmiştik genel muayene ıcın ona sordum o da 2 farklı damla yazdı buna da devam et dedi gene gecmedı bu bastakını kesım yanı bıo yı gene daha ıyı oldu bebemBiogaia mı ?
Tabi ki doktora gidin bu zamana kadar neden gitmediniz?Sadece anne sütüylemi besleniyor?Çocuk artık alışmış uyarma ile yapmaya kendisinin yapması lazim.Doktora götürün neden böyle sebebini anlayın ona göre çocugunuzu tedavi eder kendi yapmaya başlar böyle devam etmemeli sürekli.Merhaba ben 9 mart ta dogum yaptim. Bebegim 2 ay 13 günlük. 40 günlükten beri bebegim kakasını en fazla 3 4 kere kendisi yaptı. Ya uyarma Yada fitille yapiyor. Ve bunu 4 5 günde bir yaptiriyorum. Hani doymuyordur diyorlar. Doyuyor eminim kilosunuda iyi aliyor. Boyle bir durum için Dr gidilirmi gidersek ne çözüm yapiyorlar. Yoksa yaptiklarimi devam mi edeyim. Zamanla düzene girermi
Evet A Afratafrac doğum yaptı 28 günlük bebisi maşallah ikisi de gayet sağlıklılar çok şükürHayırlı uğurlu olsun bebeğiniz sağlıkla huzurla büyütün, umarım o da A Afratafrac sağlıkla kucağına almıştır kuzusunu
Ne için kullanıyorsunuz biz hem bi gaz damlası hem de günde 1 bunu kullanıyoruz 5 damlaBen de bunla basladım gecmedı baska doktora gitmiştik genel muayene ıcın ona sordum o da 2 farklı damla yazdı buna da devam et dedi gene gecmedı bu bastakını kesım yanı bıo yı gene daha ıyı oldu bebem
Sadece onu kullandığı günler oldu yani bugün ben de vermeyeyim bakalım ne olcak bizimkide huzursuz bunu verdiğimden beriEvet o mahfetti kizimi 3 kere kullandim 3ündede sancidan mosmor oldu. Sonra biraz arastirdim sikayetvar sitesinde benimle ayni durumu yasayan bicok ebeveyn vardi. Cokta pahali bisey.