2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

saat 3te emmeye başlıyorsa ve 3.30 da bırakıyorsa, 5 te tekrar emmek isteyince 1.5 saat mı oluyor emme aralığı 2 saat mi😃

Bir de kızlar uyku tulumu kullananınız var mı erken mi daha? Ben battaniye örtüyorum üstüne şimdilik ama hiçbir şeyden emin olamıyorum 😅

Kızlar şu an zamanı mı bilmiyorum ama.
Biz dün dışarı çıktık ilk kez eşimle boydan fotoğraf çekildim uzun zaman sonra ve sonra fotoğrafta kendimi görünce şok geçirdim.
Kendimi tanıyamadım.
Evde aynada falan görüyordum ama bu kadar kötü göründüğmü hiç bilmiyordum.
Kıyafetlerim iğrenç duruyor, göbeğim zaten hâlâ 5 aylık hamile gibiyim.
Sonra araştırmaya falan başladım, 1 seneye kadar karın kaslarını çalıştıracak hareketler yapılmaması gerekiyormuş.
(Sezeryan oldum)
Sadece diyet, yürüyüş vs ile o göbek gider mi? Patlamış lastik gibi karnım :KK43:(
Korse kullaniyomusun

Kızlar malum benim meme uçları yara olmuştu. Herşeyi denedim düzeltemedim. Hatta daha kötüye gitmişti. 2 gün emzirmeyi bıraktım. Bütün kremleri sürdüm bu 2 gün boyunca. Tabii bebek emmeyince göğüsler şişti taş gibi oldu ve çok rahatsız etti. Bnde bi arkadaşımın verdiği sağma makinesi vardı. Bu sefer sağıp verdim. Sağdıktan sonra tekrar kremledim. Sol göğsüm baya toparladı. Sağ göğsümde hala acı var biraz. Ama yine de daha iyi. Bu sabah emzirmeye tekrar başladım. Bu süreçte bebişim çok ağladı meme istediği için. Çok üzüldü. Ama veremedim maalesef. Biraz zor oldu ama ben böyle çözdüm bu yara işini. Belki faydası olur birilerine diye sizlere de yazayım dedim.
AdChoices
ADVERTISING​

kendi kendine uyanmasını bekliyorum ben. zaten 2 saat dolmadan uyanıyo. 3-4 saat uyursada uyandırmıyorum. Zaten nadir oluyo. Gündüz zaten sürekli saat başı emmek istiyor
Bende iki gündür aynı şekilde yapıyorum sağıp verdim hep göğüs uçlarım yarıldı kanıyo hemde silikon uçla emzirmeme rağmen ne zaman tamamen geçecek bu göğüs ucu yarası acaba ya emzirmek istemiyorum resmen o raddeye geldim

Kızlar şu penye slinglerden kullanan var mı? Bana yapışık yaşadığı için ellerim serbest iş yaparım en azından diyorum

Kızlar şu penye slinglerden kullanan var mı? Bana yapışık yaşadığı için ellerim serbest iş yaparım en azından diyorum
Bende mamadus var canım bende penye daha kullanışlı olur diye düşündüm kanguruya bağlayıp is yapıyorum mecbur

Kızlar şu an zamanı mı bilmiyorum ama.
Biz dün dışarı çıktık ilk kez eşimle boydan fotoğraf çekildim uzun zaman sonra ve sonra fotoğrafta kendimi görünce şok geçirdim.
Kendimi tanıyamadım.
Evde aynada falan görüyordum ama bu kadar kötü göründüğmü hiç bilmiyordum.
Kıyafetlerim iğrenç duruyor, göbeğim zaten hâlâ 5 aylık hamile gibiyim.
Sonra araştırmaya falan başladım, 1 seneye kadar karın kaslarını çalıştıracak hareketler yapılmaması gerekiyormuş.
(Sezeryan oldum)
Sadece diyet, yürüyüş vs ile o göbek gider mi? Patlamış lastik gibi karnım :KK43:(
6 ay mekik falan çekme dedi bana da doktorum ben de bisikleti sordum binebilir miyim diye binme sadece yürüyüş ve yüzme serbest dedi göneğin iner bence zaten rahim yavaş yavaş eski haline dönecek göbeklerimiz küçülecek

Bende mamadus var canım bende penye daha kullanışlı olur diye düşündüm kanguruya bağlayıp is yapıyorum mecbur
Kanguruya koyayım bari bende kollarım artık morardı çok ağrıyolar☹️

Benimki de bazenleri emerken sinirleniyor, memeyi tutuyor sonra bırakıp sinirleniyor tekrar almaya çalışırken de ağzının içine alıyor ama emmiyor yine sinirleniyor. Gazı mı var ki diyorum bazen gazını çıkartıp emzirmeye devam ediyorum ama bazen öyle de olmuyor siniri devam ediyor. Var mı böyle bir şey yaşayan
Ben de var ama benımkı 3 kez emip yapıyo bir sıktımkı tazyikliymiş meğer sütüm

X