2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

saat 3te emmeye başlıyorsa ve 3.30 da bırakıyorsa, 5 te tekrar emmek isteyince 1.5 saat mı oluyor emme aralığı 2 saat mi

Bir de kızlar uyku tulumu kullananınız var mı erken mi daha? Ben battaniye örtüyorum üstüne şimdilik ama hiçbir şeyden emin olamıyorum

Korse kullaniyomusun

Bende iki gündür aynı şekilde yapıyorum sağıp verdim hep göğüs uçlarım yarıldı kanıyo hemde silikon uçla emzirmeme rağmen ne zaman tamamen geçecek bu göğüs ucu yarası acaba ya emzirmek istemiyorum resmen o raddeye geldim

Kızlar şu penye slinglerden kullanan var mı? Bana yapışık yaşadığı için ellerim serbest iş yaparım en azından diyorum

Kızlar şu penye slinglerden kullanan var mı? Bana yapışık yaşadığı için ellerim serbest iş yaparım en azından diyorum
Bende mamadus var canım bende penye daha kullanışlı olur diye düşündüm kanguruya bağlayıp is yapıyorum mecbur

6 ay mekik falan çekme dedi bana da doktorum ben de bisikleti sordum binebilir miyim diye binme sadece yürüyüş ve yüzme serbest dedi göneğin iner bence zaten rahim yavaş yavaş eski haline dönecek göbeklerimiz küçülecek

Bende mamadus var canım bende penye daha kullanışlı olur diye düşündüm kanguruya bağlayıp is yapıyorum mecbur
Kanguruya koyayım bari bende kollarım artık morardı çok ağrıyolar

Ben de var ama benımkı 3 kez emip yapıyo bir sıktımkı tazyikliymiş meğer sütüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…