- 2 Aralık 2016
- 278
- 382
Amin canım benim aminAleyküm selambugünde benimde kontrolüm vardı 10+0 dım ama 9+4 çıktı doktor herşey normal dedi. Bulantım belirtim yok diye hep kafama takiyordum ama çok şükür bebeğimi görünce rahatladım benim bebeğim 2.74cm küçücük ya ayaklarını kollarını gördüm muayene olurken ağlamamak için zor tuttum kendimi çok güzel bir duygu Allah her isteyene nasip eder inşallah
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ki ben kirk yil yemesem aklima gelmez cikolata yemedigim... at kücük bir parça sütlü çikolata ağzına, erite erite ye. Bende hamilelik şekeri var ve şu günlerde tokluk şekerim nedense yüksek, hic yiyemiyorum.kızlar canım nasıl çikolata istiyor anlatamam böyle çikolata şelalesine atmak istiyorum kendimi
kız ben turşudan tiksindim çok ama tatlı bi isteği geldiHiç anlamam canım inan ki, senin gönlünden ne geçiyor asıl önemli olan osağlıkla gelsin miniciğimiz
Bu ben, bazen kaşık kaşık çikolata yiyorum kendime engel olamıyorum, hem de muz alıyorum üzerine sürüp sürüp yiyorumHer gün değişiyor, geçen gün de kahvaltı da bir kavanoz salatalık turşusu yedim
ay bende de çıkar mı diye çok korkuyorum şekerSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Ki ben kirk yil yemesem aklima gelmez cikolata yemedigim... at kücük bir parça sütlü çikolata ağzına, erite erite ye. Bende hamilelik şekeri var ve şu günlerde tokluk şekerim nedense yüksek, hic yiyemiyorum.
Yok normal. Büyüyor ya, memişlerde çok büyük çalışma varKızlar geçen gün burada konuşuyorduk sanırım, göğüs uçlarım da kaşınma var, kaşınıyorlar neyden kaynaklı olabilir acaba, ne yapmalıyım yağ falan mı sürmeliyim ki, erken değil mi ya onların kaşıntısı için
Ben de öyle, baslarda çok gitmek istiyordum. Perşembe günü tekrar randevum var kesinlikle istemiyorum gitmek, o sessizlik ve kötü haber anını yaşadığım için çok korkuyorum doktor randevularindan.Hayırlısı bakalım, henüz gitmedim doktora, burada arkadaşlar yazıyor hep doktora gitmek istiyorlar ama ben de tam tersi korkuyorum gitmeye, olumsuz bir şey duymaya hazır değilim sanırım, olursa öyle diye korkuyorum gitmeye çekinir oldum, bu hususta ilk olabilirim sanırımAllah sağlık versin, onları güzelce kucağımıza almayı nasip etsin
Yok normal. Büyüyor ya, memişlerde çok büyük çalışma varkuruyor da olabilir, pul pul oluyorsa nemlendirmeye özen gösterin.
Belli olmaz, çok rastlanan bir durum ama önemli olan teşhis edilmesi. Korkma yani, çoğu hamileye insülin bile verilmiyor. Bir de benim aileden geçişli, yani egilimim varmış zaten.ay bende de çıkar mı diye çok korkuyorum şeker
Ben de öyle, baslarda çok gitmek istiyordum. Perşembe günü tekrar randevum var kesinlikle istemiyorum gitmek, o sessizlik ve kötü haber anını yaşadığım için çok korkuyorum doktor randevularindan.
Nemlendiriciniz hamilelikte kullanmaya içerik bakımından uygunsa devam edin. Ben hem normalde kullandığım nemlendiricimi hem de badem yağı kullanıyorum (ikisi bir değil, bazen o bazen o)Tamam, teşekkür ederim, ne kullanıyorduk nemlendirici olarak
Bez stoklamayi dusunen var mi acaba her hafta fiyati ustune koyarak artiyor takip ediyorumdaa ? Ne durumdasini merak ettimmm
Karından mıTahminini bekliyorum o zaman
ben aralık ayında bayağı stok yapmayı düşünüyorumBez stoklamayi dusunen var mi acaba her hafta fiyati ustune koyarak artiyor takip ediyorumdaa ? Ne durumdasini merak ettimmm
Mantikli ben acikcasi tarama sonrasi (haftaya) en azindan sadece bezleri almaya baslarimBen hiçbir şey almadım, bir de cahilliğimde var sanırım ne kullanılır, nasıl kullanılır hiç bilmiyorum, doğum öncesi ebeveyn eğitimleri var onlara katılacağım, kaydımı oluşturdum, çünkü doğru kaynaktan, güzel şeyleri öğrenmek istiyorumÖğrenince artık almaya başlarım diye düşünüyorum
Bende yeni sene girmeden her sey iyice artmadan almayi dusunuyorum yilbasindan oncesindeben aralık ayında bayağı stok yapmayı düşünüyorum
EvetKarından mı