2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım benim amin minnacık daha hakikaten maşaAllah Rabbim kucağımıza almamızı da nasip etsin. Evet belirti haşamayan nasipli kesimdeniz elhamdulillah tabi bu insanı tedirgin ediyor ama görünce de bi ağlama geliyor. Bugünümüze hamdolsun

kızlar canım nasıl çikolata istiyor anlatamam böyle çikolata şelalesine atmak istiyorum kendimi
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ki ben kirk yil yemesem aklima gelmez cikolata yemedigim... at kücük bir parça sütlü çikolata ağzına, erite erite ye. Bende hamilelik şekeri var ve şu günlerde tokluk şekerim nedense yüksek, hic yiyemiyorum.

kız ben turşudan tiksindim çok ama tatlı bi isteği geldi

ay bende de çıkar mı diye çok korkuyorum şeker

Yok normal. Büyüyor ya, memişlerde çok büyük çalışma var kuruyor da olabilir, pul pul oluyorsa nemlendirmeye özen gösterin.

Ben de öyle, baslarda çok gitmek istiyordum. Perşembe günü tekrar randevum var kesinlikle istemiyorum gitmek, o sessizlik ve kötü haber anını yaşadığım için çok korkuyorum doktor randevularindan.

Ben de öyle, baslarda çok gitmek istiyordum. Perşembe günü tekrar randevum var kesinlikle istemiyorum gitmek, o sessizlik ve kötü haber anını yaşadığım için çok korkuyorum doktor randevularindan.

Evet, korkuyorum, olumsuzluk duymak istemiyorum, gitmesem de olur diyorum kendime, bir kaç hafta sonra gideceğim, öyle düşünüyorum ama bazen aniden fikir değiştirebiliyorum

Bez stoklamayi dusunen var mi acaba her hafta fiyati ustune koyarak artiyor takip ediyorumdaa ? Ne durumdasini merak ettimmm

Bez stoklamayi dusunen var mi acaba her hafta fiyati ustune koyarak artiyor takip ediyorumdaa ? Ne durumdasini merak ettimmm

Ben hiçbir şey almadım, bir de cahilliğimde var sanırım ne kullanılır, nasıl kullanılır hiç bilmiyorum, doğum öncesi ebeveyn eğitimleri var onlara katılacağım, kaydımı oluşturdum, çünkü doğru kaynaktan, güzel şeyleri öğrenmek istiyorum Öğrenince artık almaya başlarım diye düşünüyorum

Mantikli ben acikcasi tarama sonrasi (haftaya) en azindan sadece bezleri almaya baslarim
Diye dusunuyorum cunku fiyatlarin onune gecilmiyor ve en cok kullanilacak sey bende doktorumla konustum doktor 12. Haftan dolunca baslayabilirsin dedi ama islerimden oturu 15. Hafta gibi insallah pilatese devam edebilicem o da bana iyi geliyordu artik hamile pilatesine donucez bakalim :) herkes bebeklerini kucagina saglikla alsin Insallah

Kızlar internetten baktım ama sahlep içmek zarar lı mdı?

Kızlar ya kendimden tiksindim artık ben ben değilim resmen söylemesi ayıp kusmugum burnumdan geliyor.Yemek yemek hayal oldu.kilo vere vere nasıl gelişecek bu çocuk bilmiyorum.12.haftamın içindeyim ve hiç azalmadan artarak devam etti bulantı.bi kaç haftadır da kusuyorum.kolum kalkmıyor bitkinim.kusmadigim an midem yanıyor.ilaç kullanmadım nasıl olsa azalacak geçecek diye ama artık taramaya gidince isticem.Siz nasılsınız benim gibi olan arkadaşlar neler yapıyorsunz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…