2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya, az önce instagramda özden ozdogan revani yapmış canım çekti o da bizle aynı Nisan da doğum yapacak acaba şerbetli tatlı yasak değil mi çok şekerli ya çünkü?
Bence yasak değildir. Haftada 1-2 gün küçük bir tane yemenin zararı olacağını sanmıyorum.

benimde cig kofte istiyorduuu bugun etsizz tabiki , guvenemedim disari o yuzden yemedim. Yerine alakasiz bi sekilde yayla corbasi yapiyom simdi 😂😂
Kızlar ben çiğ köfte yerine mercimek köftesi yiyorum marul içine koyup bol limonla. Aşırı kesiyo. Tavsiye ederim. Üstelik içeriği faydalı. Temiz evde yapınca. Ya da kısır da olabilir kaşıkla marul içine koyup biraz limon sıkıp yenebilir.

Tahminini bekliyorum o zaman 😊

Hiç anlamam canım inan ki, senin gönlünden ne geçiyor asıl önemli olan o 😍 sağlıkla gelsin miniciğimiz 🎉

kızlar canım nasıl çikolata istiyor anlatamam böyle çikolata şelalesine atmak istiyorum kendimi

Bu ben, bazen kaşık kaşık çikolata yiyorum kendime engel olamıyorum, hem de muz alıyorum üzerine sürüp sürüp yiyorum 🥰 Her gün değişiyor, geçen gün de kahvaltı da bir kavanoz salatalık turşusu yedim 🥴

Hiç anlamam canım inan ki, senin gönlünden ne geçiyor asıl önemli olan o 😍 sağlıkla gelsin miniciğimiz 🎉

Bu ben, bazen kaşık kaşık çikolata yiyorum kendime engel olamıyorum, hem de muz alıyorum üzerine sürüp sürüp yiyorum 🥰 Her gün değişiyor, geçen gün de kahvaltı da bir kavanoz salatalık turşusu yedim 🥴
İkisi de geçiyor keşke ikiz olsaydı😂

Kızlar geçen gün burada konuşuyorduk sanırım, göğüs uçlarım da kaşınma var, kaşınıyorlar neyden kaynaklı olabilir acaba, ne yapmalıyım yağ falan mı sürmeliyim ki, erken değil mi ya onların kaşıntısı için 🤷‍♀️

Amiin, senin haftan gelmiş öğrenirsin yakında 😊

Hayırlısı bakalım, henüz gitmedim doktora, burada arkadaşlar yazıyor hep doktora gitmek istiyorlar ama ben de tam tersi korkuyorum gitmeye, olumsuz bir şey duymaya hazır değilim sanırım, olursa öyle diye korkuyorum gitmeye çekinir oldum, bu hususta ilk olabilirim sanırım 🥲 Allah sağlık versin, onları güzelce kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🌸

Selamunaleykum 🌺🌺🌺 bugün 9+6 dan selamlar 🤭🤭🤭 bugün kontrole gittim ya ne zor geçiyor günler insan merak ediyor gerçekten elhamdulillah bebiş 3,06 cm olmuş bile ne çabuk büyüyor maşaAllah 🤍 kalp atım hızı 173 çıktı iyi dedi doktor. Haftasıyla uyumluymuş herşey maşaAllah elhamdulillah 🤍Bacağını ve kolunu gördük. MaşaAllah🌺 Çok hareketli değil ama kolunu kaldırıp indiriyordu sadece 😍😍😍 maşaAllah. Testler hakkında bilgi verdi, ben öğrenmek istemediğimi söyledim doktora taramaları yaptırmayacağım yani. Zaten tüp bebek aşamaları yordu birde 9 ay onu takamam, öğrenmek istemiyorum dedim. Sadece ayrıntılı ultrason çektireceğiz inşaAllah öyle kararlaştırdık oda Allah korusun doğumda oluşabilecek herhangi bir sıkıntının önlenmesi yani tedbir alınması için yapılması makul geldi bana ve eşime. Doktorum da anlayışlı bir doktor zaten bilgiyi verdi ve uzatmadı. Vitamin takviyelerine başlayacağız artık dedi. Bir kaç vitamin verdi folik asit bitince onlara başkayacağım inşaAllah. Hali hazırda d vitamin eksikliğim vardı onu verdi. 3 hafta sonraya randevu verdi nasıl bekleyeceğiz yaw 2 hafta zor geçti 🤣🤣🤣 bilgileri ayrıntılı yazdım ki kafasına takılan olursa en azından bilgi edinir diye. Elhamdulillahi Rabbil alemin 🤲🤍🌺
Aleyküm selam ❤️ bugünde benimde kontrolüm vardı 10+0 dım ama 9+4 çıktı doktor herşey normal dedi. Bulantım belirtim yok diye hep kafama takiyordum ama çok şükür bebeğimi görünce rahatladım 🥺 benim bebeğim 2.74cm küçücük ya ayaklarını kollarını gördüm muayene olurken ağlamamak için zor tuttum kendimi çok güzel bir duygu Allah her isteyene nasip eder inşallah 🤗

X