2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de çok mide bulantılarım oldu ve halada oluyor, mecburen ilaç kullanmak zorunda kaldım epeydir de kullanıyorum kullanmasam kim bilir ne halde olacağım diye düşünmekten kendimi alamıyorum, geçecek inşallah bunlar da, Allah dayanma gücü versin

İyi geldi mi sana ilaç canım

Merhaba benimde 21 haftalık gebeliğim var tsh 0.8 çıktı herhangi bi sorun yaşadınızmı doktora sordum ama henüz cwvap vermwdi merak ettim

Ya su icemiyorum max 2 llitre asiri mide bulantisi var ztaen su icince de cosuyor agliyorum artik kayisi yiyorum ama bisi olmadi kac gundur hangi magnezyun hapi acaba
Cnm çiğ kabak çekirdeği citlermisin hem gün içinde çitle bende sabah aç karnına çitle ve zeytinyağ iç inan faydasını göreceksin çiğ ama bebelere çok faydalı bagirsaklari rahatlatıyor mutlaka dene tabi su da elinden geldiğince baktın içemiyorsun doğal meyve suyu yap yada tansiyonun iyiyse acilde sf yani izotonik serum taktır iki uç gün 500 cc ama su ihtiyacını karşılar bagirsaklarini rahatlatır bende hemsireyim içemezsem direk böyle yapıcam zaten doktorlarda öneriyor daha fazla kabiz olmanı engeller cnm

İnşallah şu miğde bulantıları geçseydi zofer kullanınca iyi olmuştum başka bir kadın doktoru onu kullanma hiçte masum ilec değil dedi prizin verdi bugün yine başa döndüm
Çok zor biliyorum ama zofer biz acilde sofran deriz gerçekten masum bir ilaç değil çok zorda kalırsanız alın doktorun dediği diğer ilaç daha mantıklı cnm

Ben sadece ac kalınca bulanıyorum ya da bazı kokular da nadir ama :/
İnan bende öyle sadece sabahları biraz midem ağrıyor sancı gibi leblebi yiyorum onada hiç kısmadım şükür koku hassasiyeti arada tiksjnti oluyor

Cok tesekkur ederim kuzum denicem bunu hemen bugun

Çok zor biliyorum ama zofer biz acilde sofran deriz gerçekten masum bir ilaç değil çok zorda kalırsanız alın doktorun dediği diğer ilaç daha mantıklı cnm
bi paket tek almıştım zaten oda işte çok ağır olduğumda yarım alıyorum onu da bazen hiç almıyorum inşallah ilaca hiç gerek kalmaz

Yaş 33
Sat 1 temmuz
Kese 5+3
Kalp atışı 7+1
Cinsiyet - henüz öğrenemedik

Merhaba
yaş 28
Sat 27 temmuz
Kese 5+5
Kalp atışı 7+0

Canım şimdi baktım ben unutmuşum kalp atışını yazmayı 6+4 ye kalp atışına duyduk

İlaç kullandığım halde çok kötüyüm kurban olduğum rabbim bebeklerimize ve bizlere sağlık versin güzel sorunsuz sıkıntısız hamilelik geçirelim amin

mide bulantısı çekenlere çok üzülüyorum bian önce biter inşallah bu durum. benim tek sorunum mide yanması ve gaz problemi ne yesem gaz yapıyor su içsem gaz yapıyo karnım davul gibi şişiyor sabaha kadar yatamıyorum doktor önce RENNİE şurubu verdi hiç işe yaramadı şimdi de GAVİSCON şurup yazdı bakalım işe yarayacak mı var mı bu sorunu yaşayan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…