2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet kuzum doktorum bana böyle anlattı tam olarak. Ama doktorunla konuşup çalışır izni ile belki o bayramı da geçirip sonra izne çıkarsın
Bakanlığı yazdığı bir yazıyı okudum da. Yasa gereği çalışacak durumda da olsa anne mecburmuş 37. haftadan sonra ayrılmaya. Neyse yapçak bişi yok. Yine de bizler için 1 hafta bile bir lütuf olurdu. Bu seneden 9 günlük yıllık iznim var. Acil bişi olmadıkça kullanmak istemiyorum çok. Doğum iznim bitince seneye gelecek 14 gün ile birlikte yaya yaya kullanırım nasip olursa.

Ayy görecek miyiz o günleri İnşallah Allahım.

Amin kuzummm inşallah

Benim tsh 2.81 çıktı doktorum birşey demedi ama şimdi benım de aklım karıştı
Benim tsh 2.99 çıktı onu 2.5 falan istiyorum bir daha yaptıralım testi dedi bi de bizde tiroid genetik anaannemde dayilarimda annemde ablamda teyzemde herkeste vardı

Çok gazım var uyuyamıyorum bende
Yaaa kıyamam benim de miğdem kötü olduğu için uyuyamıyorum kendi kendime gece düşündüm bugünler de uyuduk uyuduk uyumadık karnımız çıkınca hiç uyuyamayacagız e şimdi de uyuyamıyoruz Allah yardımcımız olsun kuru kayısı iyi gelir gaza kabızlıga bi ye

Ya bunu ben de düşündüm. Şimdi bu sebeplerden uyunmuyor. KArnın çıkınca bambaşka sebeplerden sıkıntı olacak. Bebek doğunca da malum

Ya bunu ben de düşündüm. Şimdi bu sebeplerden uyunmuyor. KArnın çıkınca bambaşka sebeplerden sıkıntı olacak. Bebek doğunca da malum
Hepimize ozaman uykular haram oldu parçası gelsin canları sağ olsun sağlıkla gelsinler

kızlar 3 gündür ilaç almama rağmen kusuyorum artık bayılacağım çalışan anne adaylarının ücretli izni olması gerekli bence
Geçmiş olsun kuzum. Valla bir doktorunu ara sor belki rapor verir. Ya da aile hekimine sor. İyi değilim de

kızlar 3 gündür ilaç almama rağmen kusuyorum artık bayılacağım çalışan anne adaylarının ücretli izni olması gerekli bence
Geçmiş olsun işyeriniz anlayış göstermez mi acaba bugün eve gidip dinlenseniz? Sizin nasıl bilmiyorum ama benim her günüm aynı derecede kötü geçmiyor, bazı günleri öğürmeden atlattığım bile oluyor ama bazı günler komple kapanıyorum. İnşallah sizin de öyledir, dinlenince belki birkaç günü toparlarsınız

Çok tuhaf bir rüya gördüm. Rüyamda 29 şubatta doğurmuşum, sürekli neyse dört yılda bir kutlamayız her sene 28 şubat ve 1 martta iki gün kutlarız falan diye düşünüp hesap yapıyorum iyi ki şubat annesi değilim ha, allah korusun deli çıkarmışım.

Sıkıntılı bir durum ya

Sıkıntılı bir durum ya
Ya geyik kısmı bir yana gerçekten erken doğum malum olmuş olmasın da. Kötü karanlık bir rüya değildi içim ferah uyandım ama benim rüyalarım haberci olur genelde, ondan ufak bi tırstım.

Ya geyik kısmı bir yana gerçekten erken doğum malum olmuş olmasın da. Kötü karanlık bir rüya değildi içim ferah uyandım ama benim rüyalarım haberci olur genelde, ondan ufak bi tırstım.
Yok yok bilinçaltın bir şeylerden etkilenmiştir. Olumsuz düşünmüyoruz. Hem hamileler daha çok rüya görürmüş hepsi çıkacak olsa yandık Ben rüyamda böyle çok simgesel bir şey gördüğümde çıkar mesela. Uyanında ilk hatırladığım şey odur gibi.

Cinsiyet partisi falan düşünen var mı. Ben pasta yaptırıp aile arasında kesmeyi düşünüyorum sadece. Kreması pembe yada mavi. Neşeli ortam olur diye düşündüm abartmak istemiyorum

Uyumadan önce bazen bizden önceki ayların gruplarına bakıyorum muhtemelen bilinçaltımdan ay bu sene 29 şubat var falan diye düşünüp gerildim kendi kendime dediğiniz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…