Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kızlar bende baya kasık ağrısı var adet olacakmış gibi ya baya canım sıkıldı o yüzden bu kadar ağrıması normal değildir gibi 😔😔
Kuzum dün bile inanılmaz kaşık ağrım vardı ve ağrı hep bi tarafımdaydı. Doktorum adet olacakmış gibi ağrı olursa korkma demişti ama benimki baya batma tarzındaydı. Bugün keseyi gördük. Ağrı normal yani

Kuzum dün bile inanılmaz kaşık ağrım vardı ve ağrı hep bi tarafımdaydı. Doktorum adet olacakmış gibi ağrı olursa korkma demişti ama benimki baya batma tarzındaydı. Bugün keseyi gördük. Ağrı normal yani
Varya içim nasıl ferahladi İyiki varsınız kızlar 💜🤍💐☘️

Kızlar doktorunuzu nasıl seçtiniz? Ben kime randevu alacağımı bilemiyorum özele mi devlete mi hastane mi olsun özel muayenehane mi olsun kafam çok karışık siz nasıl yapacaksınız?

Bugün bir kaç saattir kasık ağrısı oldu çok ya bir de ıslaklık hissettim. Disardaydim eve gelip tuvalete girene kadar aklım çıktı valla. Kanama vs yok şimdilik neyse ki. İki gündür çok yoğun geçti baya yorgunluk oldu. Herhalde vücudum dinlen diyor ❤️ inşallah öyledir yani.

Bu kayıp kaygısı çok kotu bir şey ya. Allah'ım kimseye yaşatmasın. Hamileliğin ilk aylarini da kabusa çeviriyor 😔

Ben genel olarak evdeyim. Havalar da soğuduğu için çocuklarla çıkamıyorum. 2 gün ağrım olmadı. Hatta buraya yazdım. Bugün dışarıda işim vardı. Biraz yol da yürüdüm. Öğleden beri ağrım var. Demekki yorulunca falan şiddetleniyor veya dinlenme zamanında Azalıyor. Ama sakıncası yok yani ağrısa da. Normal çünkü 😊

Kızlar bende kasık ağrısı hiç yok ama bu bacak ayak ağrısı beni öldürüyor şuan. Bugün daha da arttı ayak bileğimin üst tarafı dizden aşağısı. İnşallah bir sorun yoktur bende çok endişeliyim yarın sabah randevuda doktora soracağım😥

Ben genel olarak evdeyim. Havalar da soğuduğu için çocuklarla çıkamıyorum. 2 gün ağrım olmadı. Hatta buraya yazdım. Bugün dışarıda işim vardı. Biraz yol da yürüdüm. Öğleden beri ağrım var. Demekki yorulunca falan şiddetleniyor veya dinlenme zamanında Azalıyor. Ama sakıncası yok yani ağrısa da. Normal çünkü 😊
Ben de her gün kızımı mecbur okula götürüp getiriyorum ağır olmadan günlük ev işlerini yapıyorum aslında grip gibiyim atlatamadım biraz fazla yattım bugün ondan da olabilir

Kızlar doktorunuzu nasıl seçtiniz? Ben kime randevu alacağımı bilemiyorum özele mi devlete mi hastane mi olsun özel muayenehane mi olsun kafam çok karışık siz nasıl yapacaksınız?
Özele gitcem canım.burasinin devletini hiç begenmiyorum.5er kişi birden aliyolardi randevu saatinde.ama sizin orada devlet nasıldır gidenlere bı sormanizi tavsiye ederim.ozel sonuç olarak baya bı maliyet demek.her devlette bir değil.annemin memlekette çok iyidi mesela orda olsam tercih ederdim devleti

X