2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba Bende nisan sonu doğum yapacağım kısmetse. Bugün kalp atışlarını duyduk miniğimin ama gebelik haftasıyla ilgili kafamı karıştıran şeyler var. Keseyi görmek için gittiğimizde sat a göre 5+3 tüm ama ultrason da 5+5 çıktım doktorum olabilir dedi 3 gün ilerideydi. Bugün sata göre 7+3 geçtiğimiz ultrasona göre de 7+5 olmalıyken 6+5 çıktı. Kalp atışını duyduk doktor problem yok sata göre 5 gün fark önemli değil dedi. Ama diğer ultrasona göre de fark 8 gün. 7.9 mm boyu da. Sorun yoktur değil mi?

Kafam çok karışık. Hesap kitap yapıyorum günlerdir ve duzce devlet hastanesi ile bursa şehir hastanesi ultrason görüntüleri gebelik haftası ikisi uyumlu aynı. Ama geçen gittiğim doktor 1 hafta geriden söyledi gebelik haftasını. Şimdi tekrardan bursa şehir hastanesine randevu aldım gidip orada baktiracagim. Ultrason kagidi bile vermiyorlar arasitrma hastanesinde. Çıktı verecek makineleri yokmuş. (yani 500 lira bayıldığım ozel öğretim üyesi) test sonucu ne olacak, ayda 1 görüyoruz bebeği asiri sacma. , icerde bisey olsa ruhum duymayacak. Belirsizlik beni bu hayatta mahveden şey. Zaten anksiyetem var, elimin altında doktor yok soru sorabilecegm , istediğim zaman randevu bulamıyorum. Aşırı sinirli ve duygusalim. Her kafadan başka ses çıkıyor, araştır araştır dipsiz kuyu çok bunaldım. İkili testi 4 lu testi normal çıkıp çocuğu sıkıntılı doğan bir sürü insan var. Tümüyle belirsizlik başka bir şey değil.

En gıcık olduğum şey yemin ederim 2 haftadır kafayı yiyorum. Ultrason makinesinden makinesine degisiyormus boyle şey mi olur ?

En gıcık olduğum şey yemin ederim 2 haftadır kafayı yiyorum. Ultrason makinesinden makinesine degisiyormus boyle şey mi olur ?
Ya farklı makinede değişe belki diyeceğim ama ben aynı yere gittim. Ama şöyle düşünüyorum ki doktor da öyle söyledi, bebeğin boyunu ölçmek için popodan kafaya çizgi çekiyorlar ya, mm bile oynasa gün değişebilir demişti doktor.

Kızlar kusmaktan boğazımdan kan geliyor artık bugün akşama iki defa kustum ikisinden de en son kan geldi ne olacak halim

Kızlar kusmaktan boğazımdan kan geliyor artık bugün akşama iki defa kustum ikisinden de en son kan geldi ne olacak halim
Canım doktoruna söyle, sıvı da kaybediyorsun kan gelmesi de iyi değil tabii ki geçmiş olsun, mide bulantisini kesici ilaçlar var kullanıyor musun

Canım doktoruna söyle, sıvı da kaybediyorsun kan gelmesi de iyi değil tabii ki geçmiş olsun, mide bulantisini kesici ilaçlar var kullanıyor musun
bi tane kullandım faydasını görmedim bugün farklı bir tane daha başladım hatta buraya atmıştım siz görmüştünüz iki saat iyi gibi oldum sonra heeşey yine aynı

bi tane kullandım faydasını görmedim bugün farklı bir tane daha başladım hatta buraya atmıştım siz görmüştünüz iki saat iyi gibi oldum sonra heeşey yine aynı
Sen eşine söyle gidip bundan alsın bi dene bana çok iyi geliyor . Ayağını karnını sıcak tut, odanı havalandir, azar azar su içmeyi ihmal etme. Bu çayı da yavaş yavaş iç bana hep iyi geldi bu çay.

Eklentiler

• Screenshot_20230916_220254_Chrome.jpg
    212,7 KB · Görüntüleme: 21
Sen eşine söyle gidip bundan alsın bi dene bana çok iyi geliyor . Ayağını karnını sıcak tut, odanı havalandir, azar azar su içmeyi ihmal etme. Bu çayı da yavaş yavaş iç bana hep iyi geldi bu çay.
Yarın alırım inşallah azar azar su içiyorum kusarken çok bol kusmayayım diye ama boğazım yırtılmış gibi rabbim bebeğime sağlık versin sağlıkla doğsun beb perişan oldum

Bana annelikte hissettiğin en güçlü duygu ne deseler net “kaygı” derim. Hiçbir duyguyu bunun kadar yoğun yaşamadım. Bazen hamile kalmadan önceki kaygısız günlerimi çok özlüyorum, kafamın pırı pırıl olduğu zamanları…
Hiç kaygılanacak bir şey olmasa bile kesin bir şeyler vardır mottosuyla uyumadan önce değişik senaryolar gözümün önüne getirir, kendime hayatı zehir ederim evet anneyim ben çünkü
Annelikten yani seninki de Neyse ki erkeklere böyle bir duygu yüklememiş Rabbim de onlar bi dürtüyor arada kendimize gelmemiz için

Tabiki canım. Ben de saglikli olmayan cocuk noktasinda seninle hem fikirim. Orada bir sorun yok. Hem cocuk hem anne hem de cevre icin cok buyuk bir zorluk. Allah kimseyi saglikla sinamasin keza kizim kronik astim, genlerden gelen bir rahatsizlik eşimde de var senelerdir ugrasiyorum. O ebeveynlere de sabirlar diliyorum. Sadece %99 riskli gorulen sonuclarin oldukca fazlasinin dogumdan sonra saglikli oldugunu, hic bir problem olmadigi duydum ya da makalelerde okudum. Keza sizlerin de kulagina gelmis olabilir. Yani 2li testin sonuclarinin benim acimdan cokta guvenilir ve gecerli olmadigini kasdettim nacizane fikrim.

Kızlar Bursa'da dogum yapacak olan var mı? Hangi doktoru önerirsiniz? Su zamana kadar devlete gittim cok bilmiyorum Bursa da ki özel doktorları.

Kızlar Bursa'da dogum yapacak olan var mı? Hangi doktoru önerirsiniz? Su zamana kadar devlete gittim cok bilmiyorum Bursa da ki özel doktorları.
Nilüfer Doruk Hastanesi Kemal Köroğluna gidiyorum memnunum. Medicana’da Volkan Aksakallı’yı istiyordum ama inanılmaz yoğun ilerisini düşünerek sakin tecrübeli birini tercih ettim.

Annem 37 yaşında kız kardeşimi doğurdu. İkili,üçlü,dörtlü hepsi yüksek riskli çıktı en son amniyosentez yapılamadı gebelik ilerlediği için. Kordosentez yapılması gerekiyordu. Annem yaptırmadı bıktı artık 9 ayı da zehir oldu. Kız kardeşim 15 yaşında şuan. Hem çok başarılı hem sağlıklı hem güzel bize taş çıkarıyor maşallah.

Bu arada bana yakın hastaneler olduğu için tercih ediyorum. Çok iyi doktorlar vardır illaki diğer hastanelerde de.

İnşallah tez zamanda olur canım. Unutma olacak olan da olmuştur, olmayacak olan da olmuştur. Üzülme vardır Rabbımın bir bildiği sağlıcakla kal dua edeceğim senin için

İnşallah tez zamanda olur canım. Unutma olacak olan da olmuştur, olmayacak olan da olmuştur. Üzülme vardır Rabbımın bir bildiği sağlıcakla kal dua edeceğim senin için
Bennde kaybettim bebeğimi kalp atışı durdu çok üzüldüm 4 ay sonra bida oldu 3 yaşında oğlum var sükür ve 8 ay endişelerle koronayla sıkıntıyla aldım kucağıma kordonuda dolandı neler gelmed başımıza şükür sağlıklı oldu Allahtan ümit kesilmez üzmeyin sizde kendnizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…