- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
Evet etkilenmişsinizUyumadan önce bazen bizden önceki ayların gruplarına bakıyorum muhtemelen bilinçaltımdan ay bu sene 29 şubat var falan diye düşünüp gerildim kendi kendime dediğiniz gibi
Ben hiç sevmiyorum o tarz şeyleri ve hiç hevesim yok doğal olarak ama objektif olarak bakınca çok güzel bir anı. Hayatta her an kutlama için bahane olmalı. Yapın benceCinsiyet partisi falan düşünen var mı. Ben pasta yaptırıp aile arasında kesmeyi düşünüyorum sadece. Kreması pembe yada mavi. Neşeli ortam olur diye düşündüm abartmak istemiyorum
Yok hiç negatif değilim yanlış anlamayın öyle aktarmışsam üzülürüm. Yoğun anksiyete geçmişim yakamı bırakmıyor bilinçaltımdan sinsi sinsi fırlıyor onu ara ara yakalayıp gülüyorum işte, geyik yani siz bana bakmayın heheh.Evet etkilenmişsinizHep negatifiz atalım şu olumsuzları artık
geçen bir arkadaş yazmıştı çekirdekli siyah üzüm oluyor ya o ve kuru kayısı iyi geliyor hakikatten. ben sabah kahvaltıyla beraber ve akşam da aklıma gelirse tüketiyorum bir bardak ılık suyla. ibs rahatsızlığım var, hamilelikle beraber normal beslenme düzenim çok değişti bulantılardan o yüzden çok zorlandım başlarda ama kabızlık geçti çok şükür böyle. gaza yapacak bir şey yok ben müzmin gazlıyım oldum olasıduphalac iğrenç bir şey olduğu için ben içemiyorum ama onu günlük 45 ml’ye kadar içebiliyor olmalısınız belki doktorunuza sorup dozu arttırmak mı gereki
Bence çok tatlı olur. Normal de ben böyle şeylere karşı insandım ama hamile kaldıktan sonra her şeye sıcak bakar oldumCinsiyet partisi falan düşünen var mı. Ben pasta yaptırıp aile arasında kesmeyi düşünüyorum sadece. Kreması pembe yada mavi. Neşeli ortam olur diye düşündüm abartmak istemiyorum
Ben de öyle kınadıklarım bir bir başıma geliyor hamilelikteBence çok tatlı olur. Normal de ben böyle şeylere karşı insandım ama hamile kaldıktan sonra her şeye sıcak bakar oldumAncak ben yapmayı düşünüyorum. Çatlarım hemen öğrenip söylemezsem.
GünaydinGünaydın kızlar
Çok güzel ve sağlıklı bir hafta geçirelim
11+0 olduk bugün, muhteşem bir bel ağrısıyla uyandım, hala da belim ağrıyor, her hafta başı başka bir belirtileri karşılıyorumKabullendim, 9 ay böyle sürprizlerle geçecek demek ki
Bu hafta sonu gitmeyi dusunuyorum bende ikili test icinMerhaba kızlar 2li test yaptıran var mı benim 2 ekimde randevum
Günaydin
Birtek bende mi bel agrisi kaldi diye kendi kendime hayiflaniyordum dogrusu sizde de varmis. Kasik agrisi da devam ediyor bende. Cok sık tekrarlamasa da . Güzelliklerle gelsinler insallah umarim zaman guzelce hizlica ve kolayca geçer hepimiz için
kaç haftalıkken yapılıyor 2 li testMerhaba kızlar 2li test yaptıran var mı benim 2 ekimde randevum
Ben hamile kaldigimdan beri 2. Kez süt içiyorum ve ikisinde de gaz oldu bende. Sanirim süt yapiyor. Eğer o yapıyorsa aşırı uzulucemmmBende cok kabizlik cekiyorum. Duphalac vs beni hic duzeltmez. Gecen gun kayisi ve incir kurusu yedim 1 er tane birde 1 saat sonra sut ictim dunden beri mahfolmus durumdayim. Mukusumsu birsey cikiyor buyuk abdest yok. Sanirim sute alerjim var yada artik ne deniyor ise. Cunku sutu ictikten sonra pertim. Ne yapacagmi da cozwmedim davul gibiyimne disari cikjp rahatlayabildim ne bisi
Laktozsuz icmeyi dene sindirimi daha rahat oluyor :) benim icin oyle oldu en azindanBen hamile kaldigimdan beri 2. Kez süt içiyorum ve ikisinde de gaz oldu bende. Sanirim süt yapiyor. Eğer o yapıyorsa aşırı uzulucemmm
tunaydinn kizlar bende bugun 10+2 yim persembe randevum olcak bi ay sonra gorcez kuzumuzu saglikla insallah. Ama
Benim kalcamda kuyruk sokumumun sag tarafinda siyatik gibi agri var gecmiyorr 2 hafta olcak .
Kıyamam ya vallahi bu kusma öldürüyor insanı ayakta duramıyorsun ama durmak zorundasınçok teşekkür ederimdoktor moralimi bozdu bu dokuz aylık bir süreç normal böyle şeyler daha şimdiden rapor yazarsam sona doğru rapor günü kalmaz
Sizde de en ufak bir şey yiyince sanki dünyaları yemişim şişkinliği oluyor mu kızlar? Ne kötü bir şeymiş bu ya üstüme ağırlık çöküyor, midem çok kötü oluyor.
Çok garip ya niye böyle oluyor ki korkumdan bi şey yiyemeyeceğim sanırım sabah kahvaltı yaptım 3 saat kendime gelemedimBenim hep öyle canım çekiyor, yemek istiyorum hemen şişiyorum çok üzülüyorumgaz sancısı da çok çekiyorum ne yesem gazım oluyor