2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Cinsiyet partisi falan düşünen var mı. Ben pasta yaptırıp aile arasında kesmeyi düşünüyorum sadece. Kreması pembe yada mavi. Neşeli ortam olur diye düşündüm abartmak istemiyorum
Ben hiç sevmiyorum o tarz şeyleri ve hiç hevesim yok doğal olarak ama objektif olarak bakınca çok güzel bir anı. Hayatta her an kutlama için bahane olmalı. Yapın bence

Evet etkilenmişsiniz Hep negatifiz atalım şu olumsuzları artık
Yok hiç negatif değilim yanlış anlamayın öyle aktarmışsam üzülürüm. Yoğun anksiyete geçmişim yakamı bırakmıyor bilinçaltımdan sinsi sinsi fırlıyor onu ara ara yakalayıp gülüyorum işte, geyik yani siz bana bakmayın heheh.

Bende cok kabizlik cekiyorum. Duphalac vs beni hic duzeltmez. Gecen gun kayisi ve incir kurusu yedim 1 er tane birde 1 saat sonra sut ictim dunden beri mahfolmus durumdayim. Mukusumsu birsey cikiyor buyuk abdest yok. Sanirim sute alerjim var yada artik ne deniyor ise. Cunku sutu ictikten sonra pertim. Ne yapacagmi da cozwmedim davul gibiyim ne disari cikjp rahatlayabildim ne bisi

Cinsiyet partisi falan düşünen var mı. Ben pasta yaptırıp aile arasında kesmeyi düşünüyorum sadece. Kreması pembe yada mavi. Neşeli ortam olur diye düşündüm abartmak istemiyorum
Bence çok tatlı olur. Normal de ben böyle şeylere karşı insandım ama hamile kaldıktan sonra her şeye sıcak bakar oldum Ancak ben yapmayı düşünüyorum. Çatlarım hemen öğrenip söylemezsem.

Günaydın kızlar
Çok güzel ve sağlıklı bir hafta geçirelim

11+0 olduk bugün, muhteşem bir bel ağrısıyla uyandım, hala da belim ağrıyor, her hafta başı başka bir belirtileri karşılıyorum Kabullendim, 9 ay böyle sürprizlerle geçecek demek ki

Günaydin

Birtek bende mi bel agrisi kaldi diye kendi kendime hayiflaniyordum dogrusu sizde de varmis. Kasik agrisi da devam ediyor bende. Cok sık tekrarlamasa da . Güzelliklerle gelsinler insallah umarim zaman guzelce hizlica ve kolayca geçer hepimiz için

Hayır tek siz değilsiniz, kasık ağrım da var, ara ara oluyor, bazen çok oluyor ama geçiyor, bu haftalarda sanırım çok hızlı büyüme olduğu için olabiliyormuş

Ben hamile kaldigimdan beri 2. Kez süt içiyorum ve ikisinde de gaz oldu bende. Sanirim süt yapiyor. Eğer o yapıyorsa aşırı uzulucemmm

tunaydinn kizlar bende bugun 10+2 yim persembe randevum olcak bi ay sonra gorcez kuzumuzu saglikla insallah. Ama
Benim kalcamda kuyruk sokumumun sag tarafinda siyatik gibi agri var gecmiyorr 2 hafta olcak .

Yasayan var mi bilmiyorum,
Bu arada daha cok erken demeyinn kendinize mutlaka bi hamile yastigi alinnn deliksiz uyuyorumm
tunaydinn kizlar bende bugun 10+2 yim persembe randevum olcak bi ay sonra gorcez kuzumuzu saglikla insallah. Ama
Benim kalcamda kuyruk sokumumun sag tarafinda siyatik gibi agri var gecmiyorr 2 hafta olcak .

çok teşekkür ederim doktor moralimi bozdu bu dokuz aylık bir süreç normal böyle şeyler daha şimdiden rapor yazarsam sona doğru rapor günü kalmaz
Kıyamam ya vallahi bu kusma öldürüyor insanı ayakta duramıyorsun ama durmak zorundasın

Sizde de en ufak bir şey yiyince sanki dünyaları yemişim şişkinliği oluyor mu kızlar? Ne kötü bir şeymiş bu ya üstüme ağırlık çöküyor, midem çok kötü oluyor.

Benim hep öyle canım çekiyor, yemek istiyorum hemen şişiyorum çok üzülüyorum gaz sancısı da çok çekiyorum ne yesem gazım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…