2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

dısardan yemek yiyor musunuz ? Ben yiyorum ve uzun zamandır da canım adana dürüm/Urfa dürüm istiyor yesem bir şey olur mu ?

dısardan yemek yiyor musunuz ? Ben yiyorum ve uzun zamandır da canım adana dürüm/Urfa dürüm istiyor yesem bir şey olur mu ?
Evet zaman zaman yiyorum. Et balık tavuk gibi şeyler yiyecek olursam mutlaka iyi bir yerden ve çok pişmiş istiyorum. Salata,meyve, çiğ sebze tarzı şeyler yemiyorum dışarıdan.(iyi yıkanmayabilir diye) Waffle gibi yumurtası az pişmeye müsait şeyler tüketmiyorum. O kadar dikkat ediyorum ama benim de kolaya zaafım var haftada iki bardak içiyorum.

Ben hamilelikten önce çok severdim kolayı, nasıl olduysa nefret ettim gazlı içeceklerden, sadece gazlı değil çay ve kahveden de nefret ettim, Allah' tan ayran, süt, meyve suyu içebiliyorum

A
Ahhhh görünce yazmak istedim deli gibi kola aşeriyorum deli gibi

Ben hamilelikten önce çok severdim kolayı, nasıl olduysa nefret ettim gazlı içeceklerden, sadece gazlı değil çay ve kahveden de nefret ettim, Allah' tan ayran, süt, meyve suyu içebiliyorum
Kahveden bende tiksindim, ben kolayı ibs hastalığı yüzünden bırakmıştım ama bu ara benim de canım istiyor, çay bardağının yarısı kadar içiyorum ama çok canım çekerse. Yani yemek söylemiştim yanında kola geldi o yüzden içtim hususi almadım bende sigarayı bırakamadım çok vicdan azabı çekiyorum ama yapacak bir şey yok.

Sigara hassas bir konu, zor oluyordur, ben de olsam vicdan azabı çekerdim doktorunuz ne diyor bu hususta size

Sigara hassas bir konu, zor oluyordur, ben de olsam vicdan azabı çekerdim doktorunuz ne diyor bu hususta size
Sigara içiyor musun dedi evet dedim kac tane dedi 6 taneyi buluyor dedim bir şey demedi, benim teyzem 2 günde 1 Paket bitiriyormus , çevremde hamileliginde sigara içenler var birakamamislar ama çocuklarında bir sıkıntı yok şükür. Ben günde 12 13 tane iciyordm şimdi gün gün 4 belki 5 belki 6 taneyi buluyor. İşin garip tarafı günde 3 fincan Türk kahvesi tüketirdim ama kahveden tiksindim, sigara içmediğimde aşırı mide bulantim oluyor kusuyorum kalbim çarpıyor anksiyetem tutuyor. Öğrendiğim zamanlar günde 3 tane içiyordum kafamı kaldıramıyordum kusmaktan. Sigarayi içmeye devam edince kesildi bilmiyorum psikolojikte olabilir ama içmediğim zaman yaşadığım stres bebege daha çok zarar veriyor gibi hissediyorum. Ben antidepresan da kullanıyordum öğrendiğim gibi bıraktım, allahtan ilaçlar bağımlılık yapmıyordu da bırakabildim.

Çok şükür birçok zararlı şeyi bırakmışsın, ya inanır mısın ben çay görmeye bile dayanamıyorum halbuki bir demlik çayı tek başıma içerdim, nasıl oldu anlamadım gerçekten

Ya ne güzel maşallah tecrübeli annesin sen o zaman, dizinin dibinden ayrılmamak lazım Tecrübelerine ihtiyacımız var, ilk çocuğun kaç yaşında ve cinsiyeti ne acaba
Ahaha, başka kimler var acaba onu da tabloda görseydik keşke Hali bizim eski grupta tabloda kaçıncı çocuğumuz olduğu da yazıyordu ekleyemez miyiz

3 yaşında, erkek

Ben hamile kaldigimdan beri 2. Kez süt içiyorum ve ikisinde de gaz oldu bende. Sanirim süt yapiyor. Eğer o yapıyorsa aşırı uzulucemmm
Sanirim oyle bende de ters tepki yapti hemde inanilmaz bi skeilde oyle agri yapti ki sanrim sut e alerjim var

13 yıldır aralıksız günde min. 1 paket sigara içiyordum .Öğrendiğim an kestim. İşyerinde terör estirdim bir ay. Çoook zorlandım hala çoook zorlanıyorum ama başka seçenek yoktu. Şuan ciddi ciddi rüyalalarıma giriyor. Rüyamda içiyorum. Kendim için asla bırakmazdım. En kısa zamanda bırakmanız dileğiyle. Eminim kolaylıkla bırakırsınız birçok şeyden fedakarlık etmişsiniz zaten.

ben yıyıorum ozellıkle canım cok cektıgınde hammburger bıle yıyorum ama 1 - 2 ısırıgı gecmıyor zaten mıdem de almıyor fazlasını :) amac nefsi koreltmek zaten vitamini de yok
urfa da cok severım ve yıyorum o da hafta 1 ya da 15 gunde 1 seklındedr . olcuyu kacırmıyorum ve çok pişmiş olsun diye özellikle söylerim. bir arkadas waffle dan bahsetmş, ben onu da yedim ama 1 tanesi bazlama gbiydi yani hamur kısmı bayagı pişmişti ama yumurta pişmemiş durumu var ise onu da yemem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…