2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki 3.95 çıkmıştı 50ml lik başladık.troid önemli bizim iki iki katı olması gerekir o yüzden ilaçla takviyeyle düzelecek bi hafta sonra bir ayım doluyo bakalım inmiştir değerim.seni de ilaç başlatır

Hamilelikte 2nin altında olması gerekiyormuş daha yüksek değerler görenler de var canım

Merhaba tiroid 2 katı olması gerekir derken? Benim de mi değerlerim kötü yanı bi bakar mısınız rica etsem ? K kelebek012 A Afratafrac

Eklentiler

• Screenshot_20230916_193512_e-Nabz.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20230916_193502_e-Nabz.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba tiroid 2 katı olması gerekir derken? Benim de mi değerlerim kötü yanı bi bakar mısınız rica etsem ? K kelebek012 A Afratafrac
Senin TSH değerin 2nin altında çıkmış zaten ama doktoruna danışmanı öneririm daha doğru birşey söylemiş olur.iki katı olması gerekiyor derken troid vücuttaki hormon dengesi gibi bi çok şeyi denegede tutar hamilelikte herşeyden daha fazla yararlanmanız gerekir bu yüzden dengelenmesi onmeli

Kızlar çok kötüyüm öylesine devlete geldim kontrol için kalp atışı durmuş bebeğimin gözyaşlarım durmuyor. 2. Kaybım 10 haftalık olması gerekiyorken 9 da kalmış
çok üzüldüm kaybınıza şimdi okuyordum. Rabbim sabırlar versin vardır bir hayrı elbet bizler göremiyoruz tabi şuan bunu. İlk gebeliğim de benim benzer şekilde sonlanmıştı, kütraj olmak zorunda kalmıştım. Sizi iyi anlıyorum o nedenle ama unutuyorsunuz inanın. Rabbim tez zamanda göz aydınlığı evlatlar nasip etsin hepize

Herkesi ekledim eksik olanlar eksiğini yazabilir gözden kaçırdığım varsa da kusura bakmayın soylersenız tamamlarım
Ay ben söylemedim daha 12. Haftayı bekliyorum söylemek için biiznillah

Bende onu soruyorum zaten 2 nin altinda olması mi gerekiyor yoksa 4 mü olması gerekiyor diye ? Kendi hormon sonuclarinizla ilgili net konuşuyorsunuz bilir gibi söylüyorsunuz bende soruyorum 3.95 mi olması gerekiyor sizin gibi yoksa benim ki mi normal deger? Sizin ki yüksek diye ilaç kullanmaniz gerekliyse benim değerimi normal demektir o halde.

Yaşa, kiloya, diğer kan değerlerine göre değişir bu değerlerin sizin için optimum düzeyi. Başkalarının test sonuçları da, hatta nadiren de olsa referans aralığı da yanıltıcı olabiliyor bu bağlamda, mutlaka kendi doktorunuza danışın sizin için en doğru değerlendirmeyi doktorunuz yapar.

Kendi degerlerimle ilgili bilir gibi konuşuyorum evet çünkü doktorumun söylediği şey bu kafamdan uydurmadim.2nin altında olması gerekiyormuş diye de yazdım ama anlamadınız sanırım benim değerim yüksek çıktı 3.95 yani 2 nin üstünde ve ilaç başlattı doktorum

Bu arada ben de ikiliyi yaptirmayi dusunmuyorum. Ikinci gebeligim ilkinde de yaptirmamistim. Bu biraz bakış açısı ile alakalı. Ikili testin sonucunun riskli cikmasi durumunda danıştığım 3 kadın dogum uzmani da tek çözümün gebeligi sonlandirmak oldugunu soylediler (akabinde 3lu veya 4lu test sonuclarinin da ayni cikmasi sonucunda). Yani ayrintili ultrason ya da nifty gibi anne karninda ya da dogumdan hemen sonra mudahale gibi bir durum soz konusu degil ikilide.

Ben de bu konuda çok cekimsemedeyim salı günü randevum var 12. Haftada yaptırmalı mıyım kararsızım.Onceki gebeliğimi kromozom bozukluğu sebebiyle kaybettim bu sebeple benden isteyecek diye düşünüyorum ama bunlar da ihtimal sadece daha çok kafa karistirir gibime geliyor

Anladım. Ben şahsen şöyle düşünüyorum... Yani bu hayat yeterince zor. Hemde çok zor. Biz evlatlarimizin başında baki değiliz. Yarına çıkacağımız belli değil. Allah korusun tabi ki testler hep temiz çıksın. Ama biz saglikliyken hayatla baş edemiyoruz, sağlıksız evladı doğurmak bence hem anneye hem evlada haksızlık geliyor bana. Rabbimin verdiğinden sual olunmaz tabii ki ama dini boyutuna girmek istemiyorum bu konunun. Dünya artık daha da pisleşti ve çocukları belli bir yaştan sonra korumak ne yazık ki güçleşiyor. Şahsen ben annem benim sağlıklı bir çocuk olmadığımı öğrendiği halde doğursaydi ben anneme hayatım boyunca öfkeli olurdum. Dünyaya çocuk getirmeyi zaten rabbimin izniyle biz seçiyoruz çocuk karar veremiyor, onun bi söz hakkı yok. Isimlerini bile büyüyünce beğenmiyorlar da isim yüzünden ne çok kızıyorlar, bu doğurduğunz bebekler hep bebek çocuk kalmayacak, hep Agu demeyecek. Ergenliği vat iş hayatı var evliliği var. Ben bencilce buluyorum.

Şuan hüngür hüngür agliyorum çok moralim bozuk gerçekten sağ salim doğsun istiyorum . Vazgeçmek istemiyorum çok korkuyorum bir sorunu var olabilir mi diye ama bu berbat dünyaya onu saflık sorunlariyla boğuşsun cırpınsin istemem. Çok seviyorum daha görmeden seviyorum ve bunu bu şekilde düşündüğüm için kendimden nefret ediyorum ama bunu ona yapmaya hiç hakkım yok

Bir sorun yok değil mi ?

Aynı düşüncedeyim

Bir sorun yok değil mi ?
Daha 8+3 falan. Ama çok korkuyorum ne bileyim ben test sonuçlarına kadar bağlanmam sanıyordum hatta burada size de yazmıştım ben anne gibi hissedemiyorum baglanamadim çocuğa diye. Tabi o zaman sadece keseyi görmüştüm ama şimdi görünmez bi bağ var gibi anlamıyorum nasıl oluyor ama daha görmeden onun için endişeleniyorum annelik gerçekten çok korkunç bir şey

Dün eşim tezgahta bardak bıraktı diye hüngür hüngür ağladım. Bence hormonlar bunları bize yapan. Bu arada kolunu bacağı falan görünce ben de etkilendim ilk zamanlardaki gibi değilim. Mutlu olalım ya kendi kendimizi parçalıyoruz. Hiçbir şey olmasa da sıkıntı stresten sorun yaşarız böyle.

Canım şu 2 mesajını görünce fark ettim ki. Şu sıra sanırım çok doruklarda yaşıyorsun her ne yaşıyorsan tüm duyguları. Aslında arkadaş hoş bir şekilde açıklamış.

Dua ediyorum hepimiz için şu süreci hayırlısıyla güzel atlatalım. Göz yaşlarımız da mutluluktan olsun umarım.

Yaaa kıyamam bende sen beni anne olarak görüyorsun artık eşin olarak görmüyorsun diye ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…