- 24 Mart 2022
- 1.548
- 972
- 32
Aminnn canımm İNŞALLAH Sağlıklı bebişin yakın zamanda gelir sana Çok AminnnKızlar ben gruptan ayrılıyorum dün gece kürtaj oldumhepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum. durmadan sebebini düşünüyorum. Sanki biraz üstünde durmadım mı hamileliğimin diyorum kan tahlillerimi bile bu hafta verdim rüyalarımda hep bebeğimi kaybettiğimi görüyordum gerçekten de aynı rüyalarımdaki gibi oldu. Genetiğe de gönderildi alınan parçalar. Ama bilmiyorum kendimi çok suçluyorum acaba ilişki oldu diye mi öyle oldu kayınvalidem aradı çok suçladı beni yok şöyle oturuyorsun hareketlerin böyle yok bunları yedin lütfen bana çok dua edin hamilelerin duası kabul olur tekrar bunları yaşamak istemiyorum. İnşallah tez zamanda sağlıklı bir bebeğim olur
Ben de aynısını dedim de bizim gibilere denk gelmez çünkü korkarlar zatenTabi bunun için çok iyi bir inceleme yapılması gerekiyor, oturma pozisyonundan düştüğünü söyleyen bir kayinvalideye bunu anlatmak kolay olmasa gerek.. sonuçta oğlum dölledi sen tutamadin içinde der o kaynana. Ahh bana denk gelmiyor böylesi.
9. haftadan sonra yavasladi benim, bugün 11. haftaya girdik, günde en fazla iki üc kere ögürme geliyor sadece.Arkadaşlar bu arada benim 7+5 te duyuldu kalp atışları Çok ŞÜKÜR yeniden hesapladım
8+0 da mide bulantım hafifledi çok nadir oluyor artık normalmi varmı benim gibi olan arkadaşlar
Anladım canımm teşekkür ederim normal o halde benimde ama kendime anlatamıorum bu netteki aykırı yorumlar bazen denk geliyor ama sizin benim gibi azalanda çok hamiş var ALLAH sağlıkla kucamıza almamızı Nasip etsin Çok Aminnn9. haftadan sonra yavasladi benim, bugün 11. haftaya girdik, günde en fazla iki üc kere ögürme geliyor sadece.
Benimde troidim yavaş çalışıyormuş hapa başladık 1 aydır içiyorum ayın 19. Randevum var kan vercem yavaşsa hala yukseltcek hapın dozunu benim muhtemelen hep bu sorunum vardı az yesemde kilo alıyordum ve zor veriyordum hamile olunca da kanlardan çıktı işteKızlar, bu ilk kan tahlilinde troid hormonu yüksek çıkan oldu mu içinizde? Benim biraz yüksekmiş sanırım. Dahiliye doktoruna gitmemi istedi doktorum.
Daha erken değil mi ikili test için, hep 12. hafta diye duyuyorum? ben genetik test yaptırmayı düşünüyorum yaşımdan dolayı daha kesin sonuç vereceği için ama doktorum onun için bile erken 12. hafta bitsin öyle yaparız dedi.Merhaba arkadaşlar. Dün gece ve sabah çok şiddetli baş ağrım oldu. Patlayacak sandım. İki gündür de belirtilerim tamamen kesilmişti göğüs ve kasık ağrım. Kendi doktorum izindeydi. Bu sabah başka doktora gittim. Kalp atışlarını ilk defa duydum.(10+3Hali ) İkili test zamanının geldiğini söyledi fakat ben yapı olarak fazla evhamlıyım yani olası yanlış sonuçta 7 ayım zehir olacak. İkili testin de çok tutarlı olmadığını okuyorum hep. Ne yapıcam bilemedim. Sizden de bu konuda fikir almak istiyorum.
Bilmiyorum ki. Zamanı gelmiş yapalım istersen hemen veya doktorunu bekle dedi. Ben buradan etkilendim biraz emin olamadımDaha erken değil mi ikili test için, hep 12. hafta diye duyuyorum? ben genetik test yaptırmayı düşünüyorum yaşımdan dolayı daha kesin sonuç vereceği için ama doktorum onun için bile erken 12. hafta bitsin öyle yaparız dedi.
Ben de çok evhamlıyımdır ve takıntı haline getirip kendime zehr ederim. Kafamın tamamen rahat olmasını istediğim ve yaşımın da 35 e dayanması sebebiyle ikili test yaptırmayacağım. Nifty testinden yaptıracağım. İnşallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır ve sağlıkla doğarlar.Merhaba arkadaşlar. Dün gece ve sabah çok şiddetli baş ağrım oldu. Patlayacak sandım. İki gündür de belirtilerim tamamen kesilmişti göğüs ve kasık ağrım. Kendi doktorum izindeydi. Bu sabah başka doktora gittim. Kalp atışlarını ilk defa duydum.(10+3Hali ) İkili test zamanının geldiğini söyledi fakat ben yapı olarak fazla evhamlıyım yani olası yanlış sonuçta 7 ayım zehir olacak. İkili testin de çok tutarlı olmadığını okuyorum hep. Ne yapıcam bilemedim. Sizden de bu konuda fikir almak istiyorum.
Bence yaptır. 7 ayın neden zehir olsun ? Bu sefer acaba ne diye meraklanacaksin. Çok riskli çıkarsa fetal dna yaptirirsin. Ayrıca doğum sonrası tedavi gerekiyorsa hemen öğrenmiş olur çocuğunu hayatta tutarsın. Bilmemek kötü bence.Merhaba arkadaşlar. Dün gece ve sabah çok şiddetli baş ağrım oldu. Patlayacak sandım. İki gündür de belirtilerim tamamen kesilmişti göğüs ve kasık ağrım. Kendi doktorum izindeydi. Bu sabah başka doktora gittim. Kalp atışlarını ilk defa duydum.(10+3Hali ) İkili test zamanının geldiğini söyledi fakat ben yapı olarak fazla evhamlıyım yani olası yanlış sonuçta 7 ayım zehir olacak. İkili testin de çok tutarlı olmadığını okuyorum hep. Ne yapıcam bilemedim. Sizden de bu konuda fikir almak istiyorum.
Sigortam kapsamında öncelik ikili teste veriliyor aksi durumda fetal vs karşılıyor. Yani yok yere de bir dünya para bayılmak istemiyorum. Dediğiniz gibi testi yaptırmam daha iyi olacak sanırım. AminnBen de çok evhamlıyımdır ve takıntı haline getirip kendime zehr ederim. Kafamın tamamen rahat olmasını istediğim ve yaşımın da 35 e dayanması sebebiyle ikili test yaptırmayacağım. Nifty testinden yaptıracağım. İnşallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır ve sağlıkla doğarlar.
Bence burada asıl soru şu : Bebekle ilgili bir sorun çıkarsa bebeği aldıracak mısın yoksa her ne sorun olursa olsun doğuracağım diye mi düşünüyorsun? Çünkü ne olursa olsun doğuracaksan bence hiç bir testi yaptırmana gerek bile yok. Ancak eşimle sağlıksız bir bebek dünyaya getirmek istemiyoruz dersen de nifty testini öneririm.
Evet ya olası kalp vs hastalık saptandığında ona göre hastane ekipman doktor ayarlanıyormuş doğum esnasında. Yaptıracağım pazartesi.Bence yaptır. 7 ayın neden zehir olsun ? Bu sefer acaba ne diye meraklanacaksin. Çok riskli çıkarsa fetal dna yaptirirsin. Ayrıca doğum sonrası tedavi gerekiyorsa hemen öğrenmiş olur çocuğunu hayatta tutarsın. Bilmemek kötü bence.
Zaten bu nifty testini sigorta karşılamaz. Yaşında genç ise ikili yaptırman mantıklı olur.Sigortam kapsamında öncelik ikili teste veriliyor aksi durumda fetal vs karşılıyor. Yani yok yere de bir dünya para bayılmak istemiyorum. Dediğiniz gibi testi yaptırmam daha iyi olacak sanırım. Aminn
Evet ya olası kalp vs hastalık saptandığında ona göre hastane ekipman doktor ayarlanıyormuş doğum esnasında. Yaptıracağım pazartesi.
Yaşım 28 inşallah her şey gönlümüzce olur hepimiz içinn aminnnnZaten bu nifty testini sigorta karşılamaz. Yaşında genç ise ikili yaptırman mantıklı olur.
Ben de muallakta yım evham otesıyımMerhaba arkadaşlar. Dün gece ve sabah çok şiddetli baş ağrım oldu. Patlayacak sandım. İki gündür de belirtilerim tamamen kesilmişti göğüs ve kasık ağrım. Kendi doktorum izindeydi. Bu sabah başka doktora gittim. Kalp atışlarını ilk defa duydum.(10+3Hali ) İkili test zamanının geldiğini söyledi fakat ben yapı olarak fazla evhamlıyım yani olası yanlış sonuçta 7 ayım zehir olacak. İkili testin de çok tutarlı olmadığını okuyorum hep. Ne yapıcam bilemedim. Sizden de bu konuda fikir almak istiyorum.
e süper 30 yaşın altına doktorlar bile gerek duymuyor nifty için. Ben 35 im. belli yaş üstlerinde yanıltıyormuş benimki gibi. İçin ferah tut, inşallah hepimiz hayırlı haber alırız doktora her gidişimizdeYaşım 28 inşallah her şey gönlümüzce olur hepimiz içinn aminnnn
Rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin sağlıklı değildi demek canım benim kendini asla suçlama yaşayacak olana rabbim gün verirdi benim de kayıplarım var seni çok iyi anlıyorum bu dönemde kimseyi duyma özellikle konuşmayı bilmeyenleri kendini üzme sen de eşin de sağlıklısın gerekli kontrolleri yaptır tekrar hamile kalacaksın Allah'ın izniyleKızlar ben gruptan ayrılıyorum dün gece kürtaj oldumhepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum. durmadan sebebini düşünüyorum. Sanki biraz üstünde durmadım mı hamileliğimin diyorum kan tahlillerimi bile bu hafta verdim rüyalarımda hep bebeğimi kaybettiğimi görüyordum gerçekten de aynı rüyalarımdaki gibi oldu. Genetiğe de gönderildi alınan parçalar. Ama bilmiyorum kendimi çok suçluyorum acaba ilişki oldu diye mi öyle oldu kayınvalidem aradı çok suçladı beni yok şöyle oturuyorsun hareketlerin böyle yok bunları yedin lütfen bana çok dua edin hamilelerin duası kabul olur tekrar bunları yaşamak istemiyorum. İnşallah tez zamanda sağlıklı bir bebeğim olur
Ben şu ana ilaç kullanıyorum 8. Haftadan beri bir ay sonra tekrar bakılacak ilaçlarla birlikte dengelenir insKızlar, bu ilk kan tahlilinde troid hormonu yüksek çıkan oldu mu içinizde? Benim biraz yüksekmiş sanırım. Dahiliye doktoruna gitmemi istedi doktorum.
Hayırlısı kuzum inşallah hiç bir sıkıntı olmaz. Demek ilaç kullanmak önemli. Benim TSH değerim 3,09 çıkmış. Referans aralığında en yüksek 4.2 diyor aslında ama bana yüksek dedi. Bir de T4 sertbest var o da 1,1 çıkmış. Neyse bakalım ne dicek doktor.Ben şu ana ilaç kullanıyorum 8. Haftadan beri bir ay sonra tekrar bakılacak ilaçlarla birlikte dengelenir ins