2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben gruptan ayrılıyorum dün gece kürtaj oldum:KK43: hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum. durmadan sebebini düşünüyorum. Sanki biraz üstünde durmadım mı hamileliğimin diyorum kan tahlillerimi bile bu hafta verdim:KK43: rüyalarımda hep bebeğimi kaybettiğimi görüyordum gerçekten de aynı rüyalarımdaki gibi oldu. Genetiğe de gönderildi alınan parçalar. Ama bilmiyorum kendimi çok suçluyorum acaba ilişki oldu diye mi öyle oldu:KK43: kayınvalidem aradı çok suçladı beni yok şöyle oturuyorsun hareketlerin böyle yok bunları yedin:KK43: lütfen bana çok dua edin hamilelerin duası kabul olur tekrar bunları yaşamak istemiyorum. İnşallah tez zamanda sağlıklı bir bebeğim olur😢

Kızlar ben gruptan ayrılıyorum dün gece kürtaj oldum:KK43: hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum. durmadan sebebini düşünüyorum. Sanki biraz üstünde durmadım mı hamileliğimin diyorum kan tahlillerimi bile bu hafta verdim:KK43: rüyalarımda hep bebeğimi kaybettiğimi görüyordum gerçekten de aynı rüyalarımdaki gibi oldu. Genetiğe de gönderildi alınan parçalar. Ama bilmiyorum kendimi çok suçluyorum acaba ilişki oldu diye mi öyle oldu:KK43: kayınvalidem aradı çok suçladı beni yok şöyle oturuyorsun hareketlerin böyle yok bunları yedin:KK43: lütfen bana çok dua edin hamilelerin duası kabul olur tekrar bunları yaşamak istemiyorum. İnşallah tez zamanda sağlıklı bir bebeğim olur😢
Kendini suçlamak normal bir düşük yapmış anne reaksiyonu ama yaşadığın şey missed abortus. Bu tarz düşüklerde yaşam tarzının bir etkisi olmaz. Missed abortus olacaksa engelleyemezsin, çünkü bebekte doğuştan bir sıkıntı söz konusudur. Aynı şeyi yaşadım, aynı şeyleri de cok düşündüm, kendimi cok suçladım, çünkü hep bir neden aradım... Seni cok iyi anlıyorum ve emin ol bunu sadece için rahat etsin diye söylemiyorum, tıbbi bir gerçek bu.

şu an yapacağın şey içinden ne geliyorsa onu yapmak, üzül, ağla, kız. Hiçbir şeyi içine atma. Kürtaj günümüzde sorunsuz bir uygulama olsa da vücudun şu an çok önemli bir travma yaşıyor. İyileşmeye çalış, sağlığına odaklan. Almanya'da bizimkiler gibi bebekler için kullanılan bir tabir var "Sternenkinder" yani "Yıldız cocuklar", ailelere de "Sterneneltern" yani "Yıldız aileleri" denir. Sana yardımcı olacaksa geceleri gökyüzüne yıldızlara bakabilirsin, senin orada bir yıldızın var ⭐

Bir de şimdi konuşan çok olur, herkes her şeyi herkesten daha iyi bilir. Zor olur biliyorum ama sana iyi gelmeyen insanlardan uzak dur.

Rüyalarında görmeni anlayabiliyorum, benim de içime cok değişik bir his gelmişti. Anneler hisseder.

Sana cok içten dua ediyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. En kısa zamanda iyi ol ve yine güzel haberlerle mutlu ol.

Kızlar, bu ilk kan tahlilinde troid hormonu yüksek çıkan oldu mu içinizde? Benim biraz yüksekmiş sanırım. Dahiliye doktoruna gitmemi istedi doktorum.

Bu senin elinde olan bir şey değil, hadi sen acılısın kendini suçlaman normal de oturma şekliyle düşüğün alakasını kurup seni suçlayan kayınvaliden neyin kafasında acaba?

Anladığım kadarıyla kolay hamile kalıyorsun inşallah sorunun ne olduğunu bulurlar bir dahakine önlem alarak sağlıkla alırsın bebeğini kucağına, dua ederim🙏

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 20
Aaa evet bu çok iyi geliyor diye duydum bende, size de faydası olur bence umuyorum ki 💗🥰

Çok geçmiş olsun... düşuklerin çoğunlukla sebebi döllenme sırasında oluşan sıkıntılardan kaynaklanıyor. Yani gebelik sağlıksız oluştuğu için vucut fetus u atıyor. Oturmaktan kaynaklandigini söyleyen kayinvalideniz gerçekten çok ama çok cahil. Ben neler gördüm, uyuşturucu kullanan, sigara içen insanların düşügü olmuyor çünkü bununla alakalı değil. Bebek düşecegi varsa düşüyor yani siz put gibi sabahtan akşama kadar yatsaydiniz da dusecekti. Rahimde sıkıntı olabilir, döllenme sırasında sıkıntı oluşmuş olabilir. Kendinize eziyet etmeyin lütfen çünkü bu sizin engelleyebilecegniz bir durum değil. İnsanlar 3 aylıkken öğrenenler var gebeligini, alkol almış sigara içmiş spor yapmış ama düşmüyor. Sağlıksız gebelikler düşer. Oturma pozisyonunuzdan veya ziplamanizdan kaynakli değil.

Çok geçmiş olsun... düşuklerin çoğunlukla sebebi döllenme sırasında oluşan sıkıntılardan kaynaklanıyor. Yani gebelik sağlıksız oluştuğu için vucut fetus u atıyor. Oturmaktan kaynaklandigini söyleyen kayinvalideniz gerçekten çok ama çok cahil. Ben neler gördüm, uyuşturucu kullanan, sigara içen insanların düşügü olmuyor çünkü bununla alakalı değil. Bebek düşecegi varsa düşüyor yani siz put gibi sabahtan akşama kadar yatsaydiniz da dusecekti. Rahimde sıkıntı olabilir, döllenme sırasında sıkıntı oluşmuş olabilir. Kendinize eziyet etmeyin lütfen çünkü bu sizin engelleyebilecegniz bir durum değil. İnsanlar 3 aylıkken öğrenenler var gebeligini, alkol almış sigara içmiş spor yapmış ama düşmüyor. Sağlıksız gebelikler düşer. Oturma pozisyonunuzdan veya ziplamanizdan kaynakli değil.
Kendi oğlundan olmadığı ne malummuş sıkıntının acaba her şeyde kadın suçlu 🙄

Aaa evet bu çok iyi geliyor diye duydum bende, size de faydası olur bence umuyorum ki 💗🥰
Eczacı hamileydi bana acır gibi bi baktı bende kendime acıdım gerçekten dedi en etkilisi bu Buda işe yaramazsa Allah yardımcın olsun dedi rabbim bütün hamilelerin yardımcısı olsun inşallah çocuklarımızı sağ Salim elimize alalım inşallah

Kendi oğlundan olmadığı ne malummuş sıkıntının acaba her şeyde kadın suçlu 🙄
Tabi bunun için çok iyi bir inceleme yapılması gerekiyor, oturma pozisyonundan düştüğünü söyleyen bir kayinvalideye bunu anlatmak kolay olmasa gerek.. sonuçta oğlum dölledi sen tutamadin içinde der o kaynana. Ahh bana denk gelmiyor böylesi.

Kendini suçlama lütfen olacağı varsa oluyor önce iyice araştırılsın oturmakla alakalı değil ne alaka yani rabbim cahille sınamasın öyle insanlardan uzak durun çocuk istediğiniz zaman hamile kalıncada hemen söylemeyin onlara bebek tutunana onların baskısı sizi strese sokar rabbim sağlık hayırlı iki evlat nasip etsin diyim içimden geldi ❤️❤️❤️

Kendini suçlama lütfen olacağı varsa oluyor önce iyice araştırılsın oturmakla alakalı değil ne alaka yani rabbim cahille sınamasın öyle insanlardan uzak durun çocuk istediğiniz zaman hamile kalıncada hemen söylemeyin onlara bebek tutunana onların baskısı sizi strese sokar rabbim sağlık hayırlı iki evlat nasip etsin diyim içimden geldi ❤️❤️❤️
Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏🙏🙏

Arkadaşlar bu arada benim 7+5 te duyuldu kalp atışları Çok ŞÜKÜR yeniden hesapladım
8+0 da mide bulantım hafifledi çok nadir oluyor artık normalmi varmı benim gibi olan arkadaşlar 🙏🐬

X