2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesi ekledim eksik olanlar eksiğini yazabilir gözden kaçırdığım varsa da kusura bakmayın soylersenız tamamlarım

Kızlar çok kötüyüm öylesine devlete geldim kontrol için kalp atışı durmuş bebeğimin gözyaşlarım durmuyor. 2. Kaybım 10 haftalık olması gerekiyorken 9 da kalmış
Başınız sagolsun çok çok üzüldüm gerçekten Rabbım acılarınızı unutturacak mutluluklar nasip etsin size inşallah

Kızlar çok kötüyüm öylesine devlete geldim kontrol için kalp atışı durmuş bebeğimin gözyaşlarım durmuyor. 2. Kaybım 10 haftalık olması gerekiyorken 9 da kalmış
Çok üzüldüm ne denir bilmiyorum Allah en kısa zamanda saglıklıca saglamca hayırlıca tekrar nasip eder inşallah

Size de çok çok geçmiş olsun Rabbim korusun evlatlarimizi... Siz kaçıncı haftada yasamistiniz bu durumu

Canim çok çok geçmiş olsun, çok uzuldum..acını daha önce yaşadım ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim...sözlerimiz niyetlerimiz dilerim seni iyilestirsin...dualarım seninle..onlar zaten bizim sefaatcimiz olacak ahirette rabbimin izniyle..

Size de çok çok geçmiş olsun Rabbim korusun evlatlarimizi... Siz kaçıncı haftada yasamistiniz bu durumu
Tesekkür ederim. Ben bunu bu hafta yasadim, 10. haftam.

Bugun tuvalet kagidina kahverengi akinti gelince hastaneye gittim, doktorum az-cok kanama ya da yogun agri olursa hemen gidin demisti. Hastanede kontrolden gectim ve ne dedi biliyor musunuz? "Ben rahimde aciklik göremiyorum, bana normal kontrole gelmis olsaydiniz her sey normal der gönderirdim" Ultrason cihazi o an oyle gibi gostermis olabilir ya da bes doktora ayni soruyu sorun bes tane farkli cevap alirsiniz ama bakiyorum bakiyorum bulamiyorum dedi. Icimin nasil rahatladigini bilemezsiniz ama yine de doktorumun dedigi sekilde dinlenmeye devam edecegim, en azindan bir sonraki kontrole kadar.

Ayni seyi ayni haftada ilk hamileligimde yasadim. Bunun tesellisi olmaz, acisini da ancak yasayan bilir. Konusmaya, icini dökmeye ihtiyacin olursa bana özelden yazabilirsin arkadasim, yalniz degilsin.

11. Haftadayım ilk defa böyle birşey oldu bi anda göğsümün ucuna acı vuruyor yanıyor gibi batıyor gibi de

11. Haftadayım ilk defa böyle birşey oldu bi anda göğsümün ucuna acı vuruyor yanıyor gibi batıyor gibi de
Canım bende 10+3 deyim arada bana da oluyor sızlıyor yanıyor gibi bazen de hiçbir şey yok gibi hormonal bence ya Arada kasık ağrıları da giriyor özellikle son 3 gündür

Ben akşam yatmadan önce iki tane alıyordum 8 haftalığım bitirdim ama hiç bi etkisini görmedim kusmalarım çok şiddetli oluyor gün geçtikte gittim başka bi ilaç yazıldı bugün alacağım inşallah bu etki eder kusmaktan nefret ediyorum artık

Çok geçmiş olsun ne yazdı doktorunuz

Günaydın rüyamda ilk okul 5 6 falandım, okul arkadaslarimi gördüm, karne günü sanırım hava çok sıcaktı çok özledim o zamanları keşke geçmişe dönebilsek. hiç dert tasa yok, sorumluluk sadece ders çalışmak, ohh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…