2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de kusma olmadı ama defalarca kez krizlere girdim, ilaç kullanıyorum ama ondan da bulanmıyor olabilir, aslında iştahım var ama yemek yediğim zaman çok midem bulanıyor, o yüzden çekiniyorum yemeye
Mideyi hiç zorlamayacak en az işlenmiş şekilde gıdalar tüketmek iyi gelmez mi? Ben mesela yemek düşününce bile ağzım salyalanıyor kötü oluyorum ama mesajımda belirttiğim kendi beslendiğim atıştırmalık gibi şeyler hiç yormadığı için rahat ediyorum yedikten sonra da en azından iki üç saat. Bu arada yemek hem yapmak hem yemek için yaratılmış bir insanım, böyle doya doya yemeyi o kadar özledim ki anlatamam

Ben de öyle gerçekten, çok severim mutfağı ama o kadar uzak kaldım ki, kapısından içeriye giremiyorum bile, nasıl olacak böyle bilmiyorum, her şey kokuyor geliyor bana

Bana da ev felaket kokuyor ya deli olacağım kusmadım ama midem ağzımda

10+4 olduk bugün iki haftadır kontrole gitmedim gün sayıyorum resmen Dr bir ay sonra gel demişti ama dayanamacagim haftaya 11. Haftaya gireceğiz Allah izin verirse ikili tarama için de uygun onu görmek için sabırsızlanıyorum

Ahh kızlar kokukar mide bulantılsri ben de zor geciriyorum bazi günleri.. Bir de çıkarıyorum iki haftadır çok kötü o da, bi gün midem ağzimdan çıkacak sandim öyle şiddetli bi kusma inşallah bunlar da geçecek sağ salim alacağız yavrularımızı kucağımıza inşallah

bendede 5 haftalıkken vardı hafif kanama görünüyor dedi. progestan verdı uc seferde iğne simdi bişey yok. adet agrısı gibi bende süreklı oluyor normal dedi dr.

olacak oluyor . gelecek geliyor. elde durmayan gidiyor. sakin olun derin nefes alın güzel günler düşleyin. benim bebeğim hiç planda yokken süpriz oldu.Allah herşeyin hayırlısını versin.

Ben de 8+3' üm, ben de hiç bilmiyorum ne zamana denk gelecek doğum, çok yakınız tarih olarak, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
bende şuan 8+4 oldum bide benim ikiz o yüzden erken doğum riski olduğu için mart sonu olabilir diye düşünüyorum. Bu arada miğde bulantısı yaşayan var mı ben gün içinde sarı su kusmasam rahat edemiyorum kendimi olabildiğince tutmaya çalışıyorum ama bazen engel olamıyorum. sürekli kusma durumum yok ama hep bi miğde bulantısı mevcut. sizde de bu durumu yaşayan var mı? bir de kabızlık şikayetiniz oluyor mu

Ben bugün 9+1 oldum canım, ikizler erken doğuyor sanırım. Sağlıkla gelsinler inşallah mide bulantısı için, ben ilaç kullanıyorum bu haftanın başımda azaldı gibi, 2 gündür iyiyim şükürler olsun, önceden de ilaç kullanıyordum ama çok kötü oluyordum yine, aksine ben kabız değilim, tuvalete çıkıyorum, ishal de değilim ama

Kızlar sağlık ocağına verilen kanda sonuç ne zaman çıkar bilginiz var mı?

doktor bana da ilaç verdi ama pek etkisini göremedim bir de bende reflüde var ondan dolayıda zorlanıyor olabilirim. yemek konusunda hiç tiksintim olmadı sadece miğde bulantısından dolayı istediğim gibi yiyemiyorum bir de çalışınca zor oluyor gerçekten. Miğde bulantım geçsin diye sürekli bir şeyler yemekten iyice şiş hissediyorum kendimi ve rahat bir şekilde tuvalete çıkamıyorum onun için ne yapmam lazım bilmiyorum ki su içiyorum bu seferde miğdem bulanıyor

Evet, ben de çalışıyorum ve gerçekten çok zor bir de söylemedim henüz kimseye, belli etmemeye çalışıyorum, daha önceden kaybım var diye bunu 3 aydan önce söyleyesim gelmiyor, zor oluyor, suyu bende çok içiyorum, benim nefret ettiğim şeyler oldu mesela çay, nefret ediyorum, görmeye dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…