• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
kizlar bu arada bebeleriniz isiriyo mu?? oglum fena isirmaya basladi gulerek saldiriyo bana kopariyoda felaket gecen kulagimdan v dudagimdan birer parca kitladi hsjhdsj

Bu ay bebeklerimiz çok hızlı büyüdü bence ondan bu uyku problemleri. Mesela Alp artık daha fazla tepki göstermeye başladı, emekliyor, çığlıklar arttı 😅 oyuncaklarla daha bir ilgili oynuyor, yemeğe karşı ilgisi arttı birde ayakta tutuyoruz onu bazen duruyor öyle. Henüz adım atma çabaları yok dldldşdş
Olabilir tabi bizde de tepkiler değişti hep ama emekleme işi halen yok ya. Sıkıntı mı değil mi bilmiyorum ama bi türlü emekleyemiyor .

Kızlar bebeğiniz ismine bakıyor mu?
evet ama cokk fazla ismiyle seslendigimiz icin alisti artik ben leo diyorum mesela ama burada yasayanlar lio diyor iki turlude bakiyor artik o da. bence arada bile bakkiyorsa endiselenecek bir sey degildir ama suan her seyi islerine geldigi gibi yapiyolar dikkatleri cok daginik

Saat başı uyanıyoruz uyur bi halde muzırdanma ağlama oluyor sabaha kadar böyle 2 saatte bir olursa şükrediyorum. Sabah 2 uyku yaptırıyorum ama o mu eksik geliyor fazla mı geliyor bilmiyorum 😵‍💫
Al bizden de o kadar ya saat başı kalkıyor her seferinde emzirmiyorum genelde ilk emzirme saati 23.30-00.00 arası oluyor ona rağmen çok sık uyanıyor yanımızda yatıyor bir yerden sonra. Valla ben 3 uykuyu da denedim 2 uykuyu da denedim uyanıklık sürelerini de değiştirdim yok etki etmedi😿

Al bizden de o kadar ya saat başı kalkıyor her seferinde emzirmiyorum genelde ilk emzirme saati 23.30-00.00 arası oluyor ona rağmen çok sık uyanıyor yanımızda yatıyor bir yerden sonra. Valla ben 3 uykuyu da denedim 2 uykuyu da denedim uyanıklık sürelerini de değiştirdim yok etki etmedi😿
Aynen öyle 2 saate bir kalkarsa şükrediyorum artık en azından kesintisiz 1.5 saat uyudum diye 😤

Uyumadan önce kaşık mama yediriyorum ben, o biraz iyi geldi gece uyanmaları azaldı bizde
Bir de genelde uyuduktan sonra 1 saat içinde uyanırdı, uyku saatini ileriye aldım erken uyuttuğum için öyle olduğunu düşünüyorum belki de o etkiledi bilmiyorum😂

Uyumadan önce kaşık mama yediriyorum ben, o biraz iyi geldi gece uyanmaları azaldı bizde
Bir de genelde uyuduktan sonra 1 saat içinde uyanırdı, uyku saatini ileriye aldım erken uyuttuğum için öyle olduğunu düşünüyorum belki de o etkiledi bilmiyorum😂
Ne veriyorsun mesela, kavanozlardan mı? Bi de uyurken rahatsız etmiyor de mi bebişini?

Back
X