- 27 Şubat 2012
- 14.922
- 25.286
- 798
Dün derine bıraktım bugün çok bırakmadım hep geri geldiAy beceremiyorum da korkudan çok derine gitmesin diye ama bugün öyle yapıcam bakalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün derine bıraktım bugün çok bırakmadım hep geri geldiAy beceremiyorum da korkudan çok derine gitmesin diye ama bugün öyle yapıcam bakalım![]()
Benim cuma 6+0 gösteriyor kuzum 14 Şubat yumurtlama işaretleyince ben de uygulamaya göre gidiyorumm sen de ona göre hesaplayabilirsinnAynen sen bugün 5+6 sın yarın 6+0 olacaksın bende 6+2
Ya geri gelmesi de değil ama böyle daha katı gibi elime geliyor erimemiş gibi onu anlamadım hatta lavaboya gittiğimde de baktım beyazlıklar vardı hani sıvı değil katımsı ay hiç anlamadığım şeyler yaDün derine bıraktım bugün çok bırakmadım hep geri geldi
Hangi uygulama oBenim cuma 6+0 gösteriyor kuzum 14 Şubat yumurtlama işaretleyince ben de uygulamaya göre gidiyorumm sen de ona göre hesaplayabilirsinn![]()
Evet işte ilaç geliyor geriYa geri gelmesi de değil ama böyle daha katı gibi elime geliyor erimemiş gibi onu anlamadım hatta lavaboya gittiğimde de baktım beyazlıklar vardı hani sıvı değil katımsı ay hiç anlamadığım şeyler ya![]()
2 tane kullanıyorum biri Happy Mom biri de hamilelik + diye bir şeyHangi uygulama o
Bugün iyice ittiririm bakalımEvet işte ilaç geliyor geri![]()
Yok kuzum ben takip etmedim benim bu ay biraz sürpriz oldu. Bu uygulamalar bana uymuyor ya 7 haftalık gösteriyor ama ben daha 6+2 tane kullanıyorum biri Happy Mom biri de hamilelik + diye bir şeyama internet sitelerinden de aynı çıkıyor hesapları tutuyor hep uygulamaların. Sen de mi ovülasyon testiyle takip ediyordun canım piki
Doğru kesinlikle. Çaydan bile tat almıyorum. Hep doğal şeylere yöneldim. Ekmek falan da yemiyorum canım istemiyor. İlk üç ay biraz kilo kaybıydı hedefim, kendiliğinden gerçekleşecek gibi.Bi doktor diyordu zararlı olan şeyler vücut istemiyor diye
Ben de gebelik düşünmeye başladığımdan itibaren paket almayı bıraktım. Sadece otlanma moduna geçtim. Hafta da üç dal falandı, zamanla tadı iğrençleşti çok şükürValla ben iki sene savaş verdim bırakmak için, çok da zorladım kendimi. En sonunda bi yazı okudum sigaranın içindeki fare zehri miktarından bahsediyordu. O gün lanet olsun iradesizliğime dedim paketi parçaladım attım bi daha da elimi sürmedim. Benim şansım eşimin içmemesiydi işte. Annemin evinde olsam asla bırakamazdım çünkü annemle kardeşimle habire kahve sigara yapıyorduk
Sağlıklı ilerlesin de gerisi önemsiz zaten canımYok kuzum ben takip etmedim benim bu ay biraz sürpriz oldu. Bu uygulamalar bana uymuyor ya 7 haftalık gösteriyor ama ben daha 6+
Olabiliyor öyle şeylerEvet eşimin de huyu bu dengesi şaşıyor ne olduğunu anlayamadan geri düzeliyor![]()
Özellikle iftara doğru bir uyku geliyor hem de ne tatlıKızlar ben gözümü açamıyorum nasıl uyumak nasıl uyumak anlatamam.
Sizde de var mı uyku
Hayırlı olsun aramıza hosgeldin senin de sürpriz oldu galiba benim gibi başka çocuk var mıMerhaba ben de katilayim araniza. Saglikla kucagimiza alalim insallah. 6 haftaligim 2 gun once ogrendim soku yeni atlatiyorum cok panik oldum esim ve en yakin arkadasim haric kimseye soylemedim en yakin arkadasima soyleyene kadar surekli agladim napicam diye onunla konusmak iyi geldi sizler paylastiniz mi cevrenizle
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallah henüz çok yeni kese vs haftaya kalabilirMerhaba hanımlaaar ben de katıldım aranıza. 7 martta beta hcg 13 tü pazartesi günü 10 martta 116 olmuşşş. Gebelik testlerinde hala silik ama olsun moral bozmak yok. 13 ü de adet Günüm. Bu cuma yine randevum var. Kesin belli olur diye umuyorum ama kese falan gözükür mü ne diyorsunuz?
bende kullaniyorum hem fitil hem iynesini. eline gelen beyazlik belki kendi akintindir gebelik akintisida beyaz olur ya ondan. ben fitili koydukdan sonra popo altindanda kucuk yastik gibi sey koyuyorum 20 dk ayaklar biraz yukari gibi uzaniyorum. ama yine akiyor geri bence normal hepsi kalmaz icerideDerine bırakman lazım canım yoksa dediğin gibi geliyor
Şöyle ki güzel olurdu ama özelden görüşmek yasakmış kuzu şimdi aynı şehirde olanlar zamanla buluşmak ister ama o yasakmış topiği alırken yönetim uyardı bu konudaTopuzlu kuzum bir öneri ile geldim tabloya şehir. De eklesen aynı şehir de olanlar tavsiye de vs bulunabilir en azından daha iyi kaynaşırdık ne dersin
![]()
Hiiii daha öncesinden bu tür olaylar yaşandı wp grupları falan dondu demek ki o yüzden artık kendileri tablo yapıp topik açıyorlar mesela 2022 Eylül anneelrini ben yönetiyordum şehir vardı hiç böyle sorunlar yasamadik neyse sağlık olsunŞöyle ki güzel olurdu ama özelden görüşmek yasakmış kuzu şimdi aynı şehirde olanlar zamanla buluşmak ister ama o yasakmış topiği alırken yönetim uyardı bu konuda
En son 2013 şubat annelerindeydim hiç bilmiyorum kuzum neden yasaklandıHiiii daha öncesinden bu tür olaylar yaşandı wp grupları falan dondu demek ki o yüzden artık kendileri tablo yapıp topik açıyorlar mesela 2022 Eylül anneelrini ben yönetiyordum şehir vardı hiç böyle sorunlar yasamadik neyse sağlık olsun![]()
Benim de aynı bu şekilde oluyor ve itebildiğim en ileriye itiyorum daha fazlası imkansızKızlar progestanı fitil olarak kullanan var mı aranızdaa? Ben 2 haftadır filan kullanıyorum hem ilaç sanki çok akıyor iç çamaşırıma hem de 3 gündür filan afedersiniz koyarken elime ilacın beyazlığı geliyor orada kalmış gibi. Ben mi beceremiyorum acaba![]()
Anladım canim Olsun peki birbirimize sorabiliyor muyuz nerden diyeEn son 2013 şubat annelerindeydim hiç bilmiyorum kuzum neden yasaklandı![]()
Ahajs evet onda sıkıntı yoktur herhaldeAnladım canim Olsun peki birbirimize sorabiliyor muyuz nerden diye![]()
Yaaa çok tteşekkür ederimmmOlabiliyor öyle şeyler
Özellikle iftara doğru bir uyku geliyor hem de ne tatlı
Hayırlı olsun aramıza hosgeldin senin de sürpriz oldu galiba benim gibi başka çocuk var mı
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallah henüz çok yeni kese vs haftaya kalabilir![]()