• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
kizlar sabahtan beri sicak basmasindan helak oldum ben. Su an bu saatte evden ciktik sahile iniyoruz. Ates basmasi dedikleri sey bu sanirim ne yapsam o harareti dindiremedim 🥹 once psikolojik sandim ama yok degil yani bugun cok mutluyum cok sukur😂 hormon basti sanirim surekli buz gibi sular icmek istiyorum yaz gunu gibi

kizlar sabahtan beri sicak basmasindan helak oldum ben. Su an bu saatte evden ciktik sahile iniyoruz. Ates basmasi dedikleri sey bu sanirim ne yapsam o harareti dindiremedim 🥹 once psikolojik sandim ama yok degil yani bugun cok mutluyum cok sukur😂 hormon basti sanirim surekli buz gibi sular icmek istiyorum yaz gunu gibi
Ay ciddi misin ben de hala elektrkli battaniyeyle uyuyorum çok üşüyorum ve sıcak bana öyle iyi geliyor ki 🥲

Sadece uykum geliyor yorgunum ve ağzımda çok hasta olursun ya boğaz enfeksiyonu gibi çirkin bir tat ve aç hissediyorum fakat yemek yemek istemiyorum
Dün aynısı bende de vardı hatta o tatsızlık gitsin diye bikaç kez dişimi falan fırçaladım yemek yiyemedim ama bugün azaldı. Şimdi de sanki arada midem bulanıp geçiyor. Hergün bir değişiklik oluyor bakalım 🫠

Ay ciddi misin ben de hala elektrkli battaniyeyle uyuyorum çok üşüyorum ve sıcak bana öyle iyi geliyor ki 🥲
Bugun istanbul 25 dereceydi saka gibi. Arabada klima acip gittim doktora 🙈 normalde ayaklarimi isitamam. Bugun ne olduysa oldu. Yoksa dedigin gibi daha dun gece usuyordum 🤣

Bugun istanbul 25 dereceydi saka gibi. Arabada klima acip gittim doktora 🙈 normalde ayaklarimi isitamam. Bugun ne olduysa oldu. Yoksa dedigin gibi daha dun gece usuyordum 🤣
Yaaaa 🫠 bi an önce bana da olur inşallaaahhh üşüdükçe ısınmaya çalışıyorum ısındıkça uykum geliyor 🤭

Bu arada oruç tutan var mı? Ben kesinleşince bıraktım ama içim rahat da değil ya. Doktorumla konuşmadım henüz

Ben dün üşüyordum bugün yandım ateş bastı resmen dondurma istedi canım. Bazen de bi titreme geliyor çözemiyorum

Merhaba hanımlar ben gebeliğimi yeni öğrendim sayılır kendi hesabıma göre 4+3 gibi bişey.merak ettiğim konu ilk doktor muayenesine ne zaman gittiniz

Ben dün üşüyordum bugün yandım ateş bastı resmen dondurma istedi canım. Bazen de bi titreme geliyor çözemiyorum
Su an dondurma yiyorum desem 🙈 icimi naska turlu sogutamiycaktim. O titreme bana da aksamustu sitma gibi geliyor. Ilk kez bugun olmadi o yuzden saskinim

Kızlar işten gelip yemek yedikten sonra bir sıtma tuttu beni size anlatamam. Evde doğalgaz açık, üstümde hırka var battaniye var ben kutuplarda kalmış gibi üşüyorum bu neyin nesiydi şimdi😂
aynısı dün bende oldu hava mis gibi benim düşler birbirine değiyor kocam şok oldu ben üşüyorum 🤣

Kızlar progestanı fitil olarak kullanan var mı aranızdaa? Ben 2 haftadır filan kullanıyorum hem ilaç sanki çok akıyor iç çamaşırıma hem de 3 gündür filan afedersiniz koyarken elime ilacın beyazlığı geliyor orada kalmış gibi. Ben mi beceremiyorum acaba 😂
söylediklerinin hepsi bende de oluyor çok normal canım sadece ayaklarımın altına yastık koyup uyuyorum hiç akmıyor öyle olunca

Back
X