• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Topuzlu Topuzlu 34222 ocak5 martErkek5 Kasım 2025
maviss_34 maviss_34 323.29 ocak3 Kasım 2025
@Green girls11 şubatKız18 Kasım

Bu arada oruç tutan var mı? Ben kesinleşince bıraktım ama içim rahat da değil ya. Doktorumla konuşmadım henüz
Ben tutuyorum

Kızlar ya 5+6dayım gece kasık ağrısıyla uyandım, adet olacak gibi bir ağrı ve bacak ağrısı 😔 korktum ama 10 dakika sürdü geçti. Sizde de oldu mu bu şekilde? Normalde batma tarzı oluyordu bende ilk kez sancı gibi girdi

Kızlar progestanı fitil olarak kullanan var mı aranızdaa? Ben 2 haftadır filan kullanıyorum hem ilaç sanki çok akıyor iç çamaşırıma hem de 3 gündür filan afedersiniz koyarken elime ilacın beyazlığı geliyor orada kalmış gibi. Ben mi beceremiyorum acaba 😂
Çok normal bende de oluyor aynıları kullanmaya devam 😀😀

Kızlar progestanı fitil olarak kullanan var mı aranızdaa? Ben 2 haftadır filan kullanıyorum hem ilaç sanki çok akıyor iç çamaşırıma hem de 3 gündür filan afedersiniz koyarken elime ilacın beyazlığı geliyor orada kalmış gibi. Ben mi beceremiyorum acaba 😂
Çok normal bende de oluyor aynıları kullanmaya devam 😀😀

Kızlar ya 5+6dayım gece kasık ağrısıyla uyandım, adet olacak gibi bir ağrı ve bacak ağrısı 😔 korktum ama 10 dakika sürdü geçti. Sizde de oldu mu bu şekilde? Normalde batma tarzı oluyordu bende ilk kez sancı gibi girdi
Bence arada ağrı sızı olması iyi canım benim de hiç kasık sancım kalmadı moralim bozuluyor bir şey mi oldu diye. Derdimiz bitmiyor 😂

Günaydın kızlar sabah bulantıları beni mahvediyor 🥹

canım bende de oluyor kasık sancıları ama dediğin gibi kısa sürüp geçiyor. sürekli ve kalıcı hale gelmediği sürece ve lekelenme de yoksa dert etmeyecekmişiz. öyle diyollaaa

Gün içinde de oluyor mu ya hiç alakasız bi zamanda araba tutması gibi?
Evet bi anda ağzıma geliyor bide etten çok tiksindim ben et kokuları alınca of of mahvediyor geçen pastırmalı yumurta yapmış eşim aman allahım

Evet bi anda ağzıma geliyor bide etten çok tiksindim ben et kokuları alınca of of mahvediyor geçen pastırmalı yumurta yapmış eşim aman allahım
Kalp atışından sonra mide bulantılarının başladığı doğru demek ki. 3 ay peynir ekmek yicez heralde ben de sevdiğim herşeyden tiksindim sadece peynir ekmek yemek istiyorum :D

ben bi de kabızdan korkuyordum ama şükür henüz öyle bir sıkıntı yaşamadım kızlar sizde bağırsak durumları nasıl

Kızlar doktor karından baktı dedi bisey görünmüyor alttan baktırmak istemedim karından ne zaman görünüyor ki

Back
X