• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Kesinlikle. Ben bugün grip oldum ha bire hapşırıyorum eşime dedim ki afedersiniz sanki bebeği sıcıcam gibi hissediyorum 😂 doktora da söyledim mümkün değil dedi😂 daha doğmadan üstüne titriyoruz. Ben her hafta kontrole gitmeme rağmen asla zaman geçmiyor hep vesvese doluyor içim
Hahahhahaha çok güldüm 😂😂 Çooook geçmiş olsun inşallah hemen geçer grip çok sarmadan vücudu. Dimiiii ya şimdiden üstüne titriyoruz doğduktan sonra nasıl oluruz kestiremiyorum ben de çok gülünce çocuk sütlaç oldu yeter susayım diyorum 😂 analık analık hep ondan bunlar özlüyoruz

U Umayis kuzum vesvese yapma kötüyü çağırma. İyi düşün iyi olacak de sağlıkla kucağıma alacağım de. Sen her hafta gitsende gitmesinde kötü bir şey olacaksa engelleyemezsin. Kendine dikkat et. Enfeksiyonu kontorl et sağlıklı beslen gerisini Allaha bırak

Hahahhahaha çok güldüm 😂😂 Çooook geçmiş olsun inşallah hemen geçer grip çok sarmadan vücudu. Dimiiii ya şimdiden üstüne titriyoruz doğduktan sonra nasıl oluruz kestiremiyorum ben de çok gülünce çocuk sütlaç oldu yeter susayım diyorum 😂 analık analık hep ondan bunlar özlüyoruz
Ahahaha öyle valla doğarsa üstüne çok titreriz 😂 benim bide tüp bebekle oldu çok zorlu yollardan geçtim diyorum ki heralde pamuklara sararım 😂

U Umayis kuzum vesvese yapma kötüyü çağırma. İyi düşün iyi olacak de sağlıkla kucağıma alacağım de. Sen her hafta gitsende gitmesinde kötü bir şey olacaksa engelleyemezsin. Kendine dikkat et. Enfeksiyonu kontorl et sağlıklı beslen gerisini Allaha bırak
Oyy canım sağol Allah razı olsun ♥️ her haftayı suan doktorum istiyor sanırım artık iki hafta da bir olacak biraz riskli ilerliyor ikiz olduğu için. Bide geçen sene ilk gebeliğimde bebeğimi tam bu haftada kaybettim onun tedirginliği var Rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ♥️

Yavru bende de var. O genelde rahim büyüdüğü ve kan hacmi arttığı içinmiş. Bazen de gaz sancısı ama biz onu rahim ağrısı olarak algılıyormuşuz. Benim bugün bir saniyeliğine öyle bir batmam krampım oldu ki nefesim kesildi sonra geçti. Allahtan yarın kontrol günüm
Aşkım benim kontrolede çok car sol tarafı vajinaöım az az iğne batma hissi veriyor

Oyy canım sağol Allah razı olsun ♥️ her haftayı suan doktorum istiyor sanırım artık iki hafta da bir olacak biraz riskli ilerliyor ikiz olduğu için. Bide geçen sene ilk gebeliğimde bebeğimi tam bu haftada kaybettim onun tedirginliği var Rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ♥️
Bende 20. Haftada kaybettim. 20. Haftayı geçmeden tam odaklanamıyorum sürece ama dediğim givi olumsuz bir şey olacaksa engelleyemiyor malesef 🥹 inşallah sağlıkla alrız kucağımıza 🤲🏻🤲🏻

Bende de hergün var sorun değil şiddetli olmadığı sürece doktorum korkma demişti içini rahat tut ♥️
İnşallah öyledir aşkım sanada geçmiş olsun hastalanmışsın 🤦‍♀️ çok dikkat et ya nerden kaptın aceba

Ben bazen kasıktı kıpırtı hissediyorum ama çok çok erken diye düşünüyorum. Ama sonra da diyorum ki kasıkta gaz yada bağırsak hareketi de olamaz ne k iacaba
Bende de arada bir sol tarafta kelebek kipirtisi gibi bişey oluyor ama erken diyorum oğlumda 18. Haftada hissetmiştim abartiyorsun diye gülüyorum bazen 🤣 yani gaz diyorum damar atması gibi oluyor bilmiyorum ama çok erken psikolojikmen hissediyorum galiba 🤣

Bende 20. Haftada kaybettim. 20. Haftayı geçmeden tam odaklanamıyorum sürece ama dediğim givi olumsuz bir şey olacaksa engelleyemiyor malesef 🥹 inşallah sağlıkla alrız kucağımıza 🤲🏻🤲🏻
Oyyy çok üzücü kıyamam. İnşallah bunda sorun yaşamaz kucağına alırsın Rabbim aynı şekilde imtihan etmesin inşallah ♥️

Kızlar ben yatakta rahat yatamıyorum rahmim geriliyor gibi oluyor çok rahatsız oluyorum ama koltukta çok rahatım. Belimi de destekliyor bizim koltuk rahmimde de gerginlik olmuyor. Bir süredir salonda yattım ama şimdi yatağa geldim eşimle ayrı kalmayalım diye fakat yok ben hiç rahat değilim benim gibi olan var mı?

Ya benim hastalık değilde bahar nezlesi alerji oldum ilaçta kullanmıyorum iki güne geçer dışarı çıkınca böyle oluyorum bu aylarda. Teşekkürler canım
Canım nazorinse burun yıkama kiti kullanabilirsin bahar nezlesi gibi olunca doktorum bol bol burun yıkamayi tavsiye etmişti...

Kızlar ben yatakta rahat yatamıyorum rahmim geriliyor gibi oluyor çok rahatsız oluyorum ama koltukta çok rahatım. Belimi de destekliyor bizim koltuk rahmimde de gerginlik olmuyor. Bir süredir salonda yattım ama şimdi yatağa geldim eşimle ayrı kalmayalım diye fakat yok ben hiç rahat değilim benim gibi olan var mı?
Ana benim gibi olan var. Bende eşimle beraber salonda yatıyorum p bir koltukta ben bir koltukta. Sanırım biraz daha yer geniş oluyor ve daha sert olduğu için rahat ediyorum. Yatak çok yumuşak gibi

Kızlar grip aşısı demişsiniz ben 1 ay içinde ikinci kez ağır bir şekilde tutuldum ve doktirum antibiyotik başladı şiddetli öksürükte olduğu için... Eczaneden temin ediliyor değil mi yoksa doktorun reçete mi yzmasi lazım bilgi verir misiniz

Back
X