• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Sende tüp bebek değilmiydi ben yanlışım hatırladım canım ?

aa ben yanlış hatırlamışım canım fetal dna tüp bebekte doktorların önerdiği bir testmişte o yüzden soracaktım senin doktorun önermesini diye
Yok canim benim doktorum fetal dna önermedi ikili testi bile ister yaptr ister yaptirma dedi sana birakiyorum dedi

Yok canim benim doktorum fetal dna önermedi ikili testi bile ister yaptr ister yaptirma dedi sana birakiyorum dedi
Anladım canım hayırlısı ya aslında bende düşünmedimde hem tüp bebektim hem kadın doğumcum Önerdi

Kızlar karın alt kımına ara sıra ince ağrı sızı tarzı saniyelik birşey olan varmı normalmi korkmalımıyım ? 8+5 deyim

Evet benide ameliyathaneye almışlardı doğumdan sonra içimi temizlemek için sedyede giderken diğer ameliyathanelerde bebekler doğuyordu küçük camdan görmüştüm bir tane bebeği 🥹🥹 rabbim bu sefer güzellikler yaşatsın bize sağlık versin evlatlarımıza vaktiyle sağlıkla kucağınıza alalım evlatlarımızı
Aminnnnn aminnnnn inşallah 🥹🤍

Canım gebelikte olabiliyor ama vitamin değerlerini kontrol et özellikle magnezyum ve kalsiyum doktorun bunlarla ilgili test yapsın ben cuma günü yaptım
bişey soracaktım ben 18. haftaya girdim dr um ocean mumy omega d vitamini ve demir vermişti demiri 2 aylık yazmış diğerleri
bitti randevu için detaylıyı bekleyim bosuna gitmeyim dedim ama bu vitaminler doguma kadar mı kullanılıuor 1 hafta felan oldu bitti sadece d vitamini var gidip yazdırayımmı

Devlet asla ihtimal bile söylemiyor ama özel tahmin de bulunur ben iki oğlumu da 12. Haftadan öğrenmiştim
İkili teste ultrasona mı giriliyor sadece kan verilmiyor mu
Nasıl aldınız acaba ben almak istediğimde uyarı veriyor araştırma bölümü, alamazsınız gibi şeyler yazıyor
valla girip direkt aldım. Zeynep kamil hastanesine gitmiştim

Benim de 8+5 arada sağlı sollu kasık ağrısı yaşıyorum bazen kramp gibi oluyor bence normaldir kuzum büyüyor çünkü
Evet büyüdüğü için diye düşünüyorum bende umarım öyledir hep diyorumki keşke gözümüzle ultrason baka bilsek 🤣😅 bikini bölgemde alt karın tarafım az az iğneleniyor bir kaç kez iğne batıp çıkıyor sanki

Kızlar instagramım hep bebek videolarıyla dolu. Şimdi bir kadının doğum videosu denk geldi. Ağla ağla çok duygulandım. İlk bebeğimi kaybetmiştim her şey çok içimde kaldı 3 saat sancı çekip elim hastaneden boş dönmek çok kötüydü. Rabbim her birimizin evladına sağlık versin sağlıkla kucağımıza alalım 🥹🤲🏻🤲🏻
Bugün bebeğini kaybedenleri okudum. Rabbim tez vakitte kucağınızı doldursun inşallah dayanma gücü versin 🥹🥹
Rabbim hiç kimseyi, düşmanımı bile evladı ile sınamasın 😞

bişey soracaktım ben 18. haftaya girdim dr um ocean mumy omega d vitamini ve demir vermişti demiri 2 aylık yazmış diğerleri
bitti randevu için detaylıyı bekleyim bosuna gitmeyim dedim ama bu vitaminler doguma kadar mı kullanılıuor 1 hafta felan oldu bitti sadece d vitamini var gidip yazdırayımmı
Vitamin değerlerine göre veriliyor canım eğer devamlı kullan demişse kullan ama bitene kadar kullan sonra bırak demişse demek ki yeterli olacaktır. Hamilelikte fazladan vitamin almak çok riskli. Herkese de verilmez. Değeri yeterli olmayana verir. Mesela benim değerlerim çok iyidi demirim tam sınırdı doktorum bir iğne verdi bi kere yaptım hatta hamilelikte kullandığım iki vitamini bile her güm birini alacak şekilde değiştirdi. Doktorlar değere göre verir diğer türlüsü bebeğe zarar ♥️

Evet büyüdüğü için diye düşünüyorum bende umarım öyledir hep diyorumki keşke gözümüzle ultrason baka bilsek 🤣😅 bikini bölgemde alt karın tarafım az az iğneleniyor bir kaç kez iğne batıp çıkıyor sanki
Yavru bende de var. O genelde rahim büyüdüğü ve kan hacmi arttığı içinmiş. Bazen de gaz sancısı ama biz onu rahim ağrısı olarak algılıyormuşuz. Benim bugün bir saniyeliğine öyle bir batmam krampım oldu ki nefesim kesildi sonra geçti. Allahtan yarın kontrol günüm

Vitamin değerlerine göre veriliyor canım eğer devamlı kullan demişse kullan ama bitene kadar kullan sonra bırak demişse demek ki yeterli olacaktır. Hamilelikte fazladan vitamin almak çok riskli. Herkese de verilmez. Değeri yeterli olmayana verir. Mesela benim değerlerim çok iyidi demirim tam sınırdı doktorum bir iğne verdi bi kere yaptım hatta hamilelikte kullandığım iki vitamini bile her güm birini alacak şekilde değiştirdi. Doktorlar değere göre verir diğer türlüsü bebeğe zarar ♥️
işte verdi bidaha konusu geçmedi bende unuttum suan sadece d vitamini kaldı oda 2 aylık bi kutuydu yeniden kan vermem mi mantıklı bu durumda bide tam 18.haftaya girdim saglık ocagına gitsem aile hekimi bilgi verirmi sizce yeniden kan versem

Analık delilikmiş, çok güzel bir şeymiş ne diyebilirim ki çok haklı bir istek bu 🥹🥹
Kesinlikle. Ben bugün grip oldum ha bire hapşırıyorum eşime dedim ki afedersiniz sanki bebeği sıcıcam gibi hissediyorum 😂 doktora da söyledim mümkün değil dedi😂 daha doğmadan üstüne titriyoruz. Ben her hafta kontrole gitmeme rağmen asla zaman geçmiyor hep vesvese doluyor içim

işte verdi bidaha konusu geçmedi bende unuttum suan sadece d vitamini kaldı oda 2 aylık bi kutuydu yeniden kan vermem mi mantıklı bu durumda bide tam 18.haftaya girdim saglık ocagına gitsem aile hekimi bilgi verirmi sizce yeniden kan versem
Aile hekimine gidip kan verebilirsin çok mantıklı olur. Bende 2-3 ayda bir kan verip değerlerin kontrol edilmesinden yanayım. Peki doktorunla özelden konuşup sorsan öyle bir imkan tanımıştır umarım

Back
X