Aynen o var bendede.ama doktor demisti bana kasik ağrın adet sancısı gibi ağrıların olabilirÇok hareket olunca oluyor kasıklarda ağrı da akıntım 2-3 gündür var
İçiyorumÇay kahve içiyor musunuz kızlar? Gün içinde canım bir şeyler içmek istiyor normalde kahve saati yapardım kendimesabah akşam birer bardak çay içtim bugün ama vicdan azabı çektim. Kahve öğreneli içmedim hiç. Bitki çayları da yasak sanırım dimi? İçecek bir şey kalmıyor öyle olunca da
Bende var lekemi geldi diye korkuyorum canımmKızlar akıntılarınız ne durumda? Ne zaman tuvalete gitsem camasirim ıslak oluyor bir de kremsi akıntı oluyor
Ben de hep öyle koşuyorum lavaboyaBende var lekemi geldi diye korkuyorum canımm
İnşallah hep beraber atlatıcaz bu günleri canım5 hafta. 4 Ağustostu son adet tarihim
Benim de bu sekilde.Bende de durum hep boylemidem bulancak diye beklerken.surekli birsey yerken buldum kendimi
Ben normalde bir demlik cay iciyorum gunde. Hamilikte 2 bardaga dusurdum. 1 fincan sutlu turk kahvesi. Bir de kafeini en aza indirip flat white vs yapiyorum. Icecek olarak benim de alternatif bulmam gerekiyor.Çay kahve içiyor musunuz kızlar? Gün içinde canım bir şeyler içmek istiyor normalde kahve saati yapardım kendimesabah akşam birer bardak çay içtim bugün ama vicdan azabı çektim. Kahve öğreneli içmedim hiç. Bitki çayları da yasak sanırım dimi? İçecek bir şey kalmıyor öyle olunca da
Bugün benimde her kalktıgımda başım döndü gözüm karardı canım ama daha mide bulantısı yok çok şükürAyy kızlar eve gelince midem bulanmaya, basım dönmeye başladı tansiyonumu ölçtük düşmüş
Ben acikcaksi o kadar kasmiyorum.yani bi seyi cok abarti yiyip abartmiyorsaniz bence bir sorun yok.evet cok keskin cizgilerimiz var ödem atici bitki caylari gibi ama onun disinda cokta abarti yasaklarda degilim suanda..yeterli besin degerlerini aliyorum sonucta..Benim de bu sekilde.
Hamilelik diyince bulantilarim olur diye bekleyen bana istahimin artmasi soku
Ben normalde bir demlik cay iciyorum gunde. Hamilikte 2 bardaga dusurdum. 1 fincan sutlu turk kahvesi. Bir de kafeini en aza indirip flat white vs yapiyorum. Icecek olarak benim de alternatif bulmam gerekiyor.
Cok yorma kendini kuzum..dinlen uzun sure ayakta kalma...Ayy kızlar eve gelince midem bulanmaya, basım dönmeye başladı tansiyonumu ölçtük düşmüş
Akşam yediğim bir şeyler dokundu sanırım afedersin midem ağzıma geliyor resmenBugün benimde her kalktıgımda başım döndü gözüm karardı canım ama daha mide bulantısı yok çok şükür
Çok da bir şey yapmadım halbuki niye böyle oldu anlamadımCok yorma kendini kuzum..dinlen uzun sure ayakta kalma...
Naptınız sonra canım? İyi gelen birşey var mı bilmiyorumAyy kızlar eve gelince midem bulanmaya, basım dönmeye başladı tansiyonumu ölçtük düşmüş
felaket ötesi akıntım var benimde ya günlük pedsiz yaşayamıyorumKızlar akıntılarınız ne durumda? Ne zaman tuvalete gitsem camasirim ıslak oluyor bir de kremsi akıntı oluyor
Ben belki ped zararlı olur diye çamaşır değiştiriyorum süreklifelaket ötesi akıntım var benimde ya günlük pedsiz yaşayamıyorum
Yani havasız bırakıyo tabi mantar enfeksiyonuna yatkın hale geliyor ama zaten bi hafta om güne düzeliyor bu akıntı olayı idare edicem artık işteyken ped evde çamaşır değiştiriyorumBen belki ped zararlı olur diye çamaşır değiştiriyorum sürekli
Uzandım koltuğa ayaklarımi havaya kaldıracak şekilde yattım hala hafif devam ediyor ama az önceki gibi şiddetli değil şükürNaptınız sonra canım? İyi gelen birşey var mı bilmiyorumyoruldun mu bugün neden öyle oldu
Aa evet işte zor olur haklısın, ben evden çalışıyorum o yüzden rahat oluyor çamaşır konusu. Akıntı devamli olmuyor mu yani geçecek miYani havasız bırakıyo tabi mantar enfeksiyonuna yatkın hale geliyor ama zaten bi hafta om güne düzeliyor bu akıntı olayı idare edicem artık işteyken ped evde çamaşır değiştiriyorum