2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Çay kahve içiyor musunuz kızlar? Gün içinde canım bir şeyler içmek istiyor normalde kahve saati yapardım kendime sabah akşam birer bardak çay içtim bugün ama vicdan azabı çektim. Kahve öğreneli içmedim hiç. Bitki çayları da yasak sanırım dimi? İçecek bir şey kalmıyor öyle olunca da

İçiyorum

Bende de durum hep boyle midem bulancak diye beklerken.surekli birsey yerken buldum kendimi
Benim de bu sekilde.
Hamilelik diyince bulantilarim olur diye bekleyen bana istahimin artmasi soku

Ben normalde bir demlik cay iciyorum gunde. Hamilikte 2 bardaga dusurdum. 1 fincan sutlu turk kahvesi. Bir de kafeini en aza indirip flat white vs yapiyorum. Icecek olarak benim de alternatif bulmam gerekiyor.

Ben acikcaksi o kadar kasmiyorum.yani bi seyi cok abarti yiyip abartmiyorsaniz bence bir sorun yok.evet cok keskin cizgilerimiz var ödem atici bitki caylari gibi ama onun disinda cokta abarti yasaklarda degilim suanda..yeterli besin degerlerini aliyorum sonucta..

Naptınız sonra canım? İyi gelen birşey var mı bilmiyorum yoruldun mu bugün neden öyle oldu
Uzandım koltuğa ayaklarımi havaya kaldıracak şekilde yattım hala hafif devam ediyor ama az önceki gibi şiddetli değil şükür aslında çok bir şey yapmadım marketten alacağım bir kaç şey vardı bir kaç market gezdim öyle büyük bir şey yoktu, bir de misafirlige gittik daha markete bile çıkmadan zaten acayip uykum vardı üstüne hem market hem misafirlik ağır geldi sanırım

Yani havasız bırakıyo tabi mantar enfeksiyonuna yatkın hale geliyor ama zaten bi hafta om güne düzeliyor bu akıntı olayı idare edicem artık işteyken ped evde çamaşır değiştiriyorum
Aa evet işte zor olur haklısın, ben evden çalışıyorum o yüzden rahat oluyor çamaşır konusu. Akıntı devamli olmuyor mu yani geçecek mi

Benim ilkinde ilk başta çok akıntım olmuştu sonra azaldı bide son hafta olmuştu bayağı hatta suyum mı sızıyor diye doktora gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…