Ben kayısı veriyorum arada. Acaba çok mu hızlı gittik diye düşünüyorum bilmiyorum. Özellikle nişasta içeren gıdalar verdiğimde uzun süre yapmıyorbenim oglumda 3-4 gunde bir yapiyor ki cok emiyor ona ragmen bi duzene girmedi
Bebeğinizin gazı yoksa karnı toksa bezi temizse uyumuyorsa ortam sıcaklığı ve nemini kontrol etmenizi öneririm birde kıyafeti ortam sıcaklığıma uygun mu? Bazen çok kalın giydirebiliyoruz. Tüm bunlar doğruysa uyumuyorsa uyku aralıklarına bakmak lazım. Gün içinde kaç uyku yapıyor ne kadar uyuyor nasıl uyuyor gibi. Eğer bu da doğruysa diş sorun olabilirÇok uyku problemi cekiyoruz kızlar atak falan da değil 2 ay oldu ne yapacağımı şaşırdım
Ya ben buna eskiden katılırdım ama tüm bunlara birde fıtrat,huy ne denirse onu eklemek istiyorum uyumayan bebek uyumuyor bence her türlüBebeğinizin gazı yoksa karnı toksa bezi temizse uyumuyorsa ortam sıcaklığı ve nemini kontrol etmenizi öneririm birde kıyafeti ortam sıcaklığıma uygun mu? Bazen çok kalın giydirebiliyoruz. Tüm bunlar doğruysa uyumuyorsa uyku aralıklarına bakmak lazım. Gün içinde kaç uyku yapıyor ne kadar uyuyor nasıl uyuyor gibi. Eğer bu da doğruysa diş sorun olabilir
meyve suyu filan yaptiniz mi hic? bir de kuru meyvelerden filan kaynatip suyunu verebilirmiyiz acaba?Ben kayısı veriyorum arada. Acaba çok mu hızlı gittik diye düşünüyorum bilmiyorum. Özellikle nişasta içeren gıdalar verdiğimde uzun süre yapmıyor
Huy en başından beri oluyor benceYa ben buna eskiden katılırdım ama tüm bunlara birde fıtrat,huy ne denirse onu eklemek istiyorum uyumayan bebek uyumuyor bence her türlüha benimki bu aralar uyuyor şükür de hahahah
Bugün kayısılı meyve suyu verdimmeyve suyu filan yaptiniz mi hic? bir de kuru meyvelerden filan kaynatip suyunu verebilirmiyiz acaba?
Ay uyku ve beslenme sanırım en zor iki konu ya. Allah hepimizin yardımcısı olsun ama dediğin gibi uyumayan uyumuyor uyuyanda her ortamda uyuyor. Benim oğlum sese karşı hassas ve en başından beri öyle. Bugün bir tanıdık diyor ki TV karşısında uyut sese alışsın falan dedi. Sence benim o uyusun diye herşeyi yapmamış olma ihtimalim var mı? Diyemedim ahahaha. Ama şükür bugünümüze 4. Aydaki ataktan sonra uyuyorum diyorum vallaHuy en başından beri oluyor bencebenim eltimin bebeği öyleydi hiç uyumazdı şimdi 2 yaşında hala uyumuyor
Kesinlikle şükürAy uyku ve beslenme sanırım en zor iki konu ya. Allah hepimizin yardımcısı olsun ama dediğin gibi uyumayan uyumuyor uyuyanda her ortamda uyuyor. Benim oğlum sese karşı hassas ve en başından beri öyle. Bugün bir tanıdık diyor ki TV karşısında uyut sese alışsın falan dedi. Sence benim o uyusun diye herşeyi yapmamış olma ihtimalim var mı? Diyemedim ahahaha. Ama şükür bugünümüze 4. Aydaki ataktan sonra uyuyorum diyorum valla
Ay uyku ve beslenme sanırım en zor iki konu ya. Allah hepimizin yardımcısı olsun ama dediğin gibi uyumayan uyumuyor uyuyanda her ortamda uyuyor. Benim oğlum sese karşı hassas ve en başından beri öyle. Bugün bir tanıdık diyor ki TV karşısında uyut sese alışsın falan dedi. Sence benim o uyusun diye herşeyi yapmamış olma ihtimalim var mı? Diyemedim ahahaha. Ama şükür bugünümüze 4. Aydaki ataktan sonra uyuyorum diyorum valla
Bizim bebişler de sese karşı hassaslar. 4. Ayda gürültüde uyutmaya çalıştım hep. Ama 6. Aya diş çıkarmaya gelince tüm huyları değişti. Şimdi evde onlar uyurken çıt çıkaranı azarlıyoruz.Kesinlikle şükürbebeklerimiz robot değil onlar da böyle böyle dış dünyaya alışacak, adapte olacak gelişecek. Benim oğlumda sese karşı çok hassas. Galiba Alpler de bir sorun var
O uyurken hiç bir ev işi yapmıyorum. Alıyorum çayımı hiç sesimi çıkarmadan oturuyorum. Bazen kedim miyavlıyor o uyurken, gözümden ateş çıkıyor
ya su ortam sicakligini da asla ayarlayamiyorum 24 derece yapiyorum odayi, bambu uzun kollu tulum ve 1 tog uyku tulumuyla uyuyor genelde yuz ustu yatiyor arada yan donuyor kafasi su gibi ensesi sirti serin oluyor anlamiyorum usuyor mu sicak mi geliyorBebeğinizin gazı yoksa karnı toksa bezi temizse uyumuyorsa ortam sıcaklığı ve nemini kontrol etmenizi öneririm birde kıyafeti ortam sıcaklığıma uygun mu? Bazen çok kalın giydirebiliyoruz. Tüm bunlar doğruysa uyumuyorsa uyku aralıklarına bakmak lazım. Gün içinde kaç uyku yapıyor ne kadar uyuyor nasıl uyuyor gibi. Eğer bu da doğruysa diş sorun olabilir
ay cok soru sordum size ama nasil yaptiniz deneyeyim bendeBugün kayısılı meyve suyu verdimbeğenerek içti.
Terliyor soğuyor olabilir mi verdiğiniz dereceye göre sanki giydirdikleriniz biraz fazla. Kısa kollu atlet üzerine uyku tulumu daha iyi gelebilir.ya su ortam sicakligini da asla ayarlayamiyorum 24 derece yapiyorum odayi, bambu uzun kollu tulum ve 1 tog uyku tulumuyla uyuyor genelde yuz ustu yatiyor arada yan donuyor kafasi su gibi ensesi sirti serin oluyor anlamiyorum usuyor mu sicak mi geliyor
ay cok soru sordum size ama nasil yaptiniz deneyeyim bende
Süt torbasını sıcağa yalın suda bekleteceğim bir çk evdeki yoğurdu maya haline getirerek direkt ufak kavanoza yapacağım bir videoda izlemiştimkendi sutunuzle nasil yapacaksiniz acaba? bende dusundum ama bilemedim nasil yaparim
Kendi elindekini yeme olayı (besleme olmak şartıyla) 9.ayda beleniyor cankm şu an sadece afaki ağza götürüyorlar ellerindekini beslenmeyi tam olarak 9.ayda beklemeliyiizKızlar bugün Alp e Avakado verdim büyük dilimler halinde. Eline aldı ama ağzına götürmedi. Ağzına götürmeyi nasıl öğreteceğim
Bence her bebek ve anne kendi doğrusunu yaratıyor bu süreçte. Bana herkes bebeğin kg si iyi,oturuyor da katı gıda başla dedi ama 6.ayı mutlaka tamamlamasına özen gösterdim. Bir şey olmaz tatsın şunu ver bunu ver diyorlar umrumda değil. Haftaya 7 aylık olacak daha ufacık miktarlarda tek gıdalı tadımlara devam ediyorum. Bence geç kalma diye bir şey yokKızlar selamm. Bebeğim 6 22 günlük yaklaşık 1 ay önce hem tadımlara hemde diyet açmaya başladık(bebeğimin çoklu besin alerjisi var) hem ona tadım yapiyoruz hem bana diyet açıyoruz o yüzden süreç çok çok yavaş ilerliyor. Şuana kadar Alp'e balkabağı havuç muz elma ve armut denedik, elmayı geçemedik dokundu. Başka sebze denemedik daha ve en az 2 hafta daha sebze deneyemicez. Bu çok aklıma takılıyor geç mi kalıyoruz ilerde yeme açısından bu sorun yaratır mı tadlarla geç mi tanışıyor diye endişeleniyorum
Ya ben bu blw işinden acayip korkuyorum. Ya boğazına kaçarsa diye haşlanmış godaları direkt önüne koyamıyorum. Kaşıkla uzattığımda kaşığı alıp ağzına götürüyor ama amaç beslenmek değil tabiBen birkaç kere yere sofra kurup önlerine 1 tabak haşlanmış sebze koydum. Mıncıra mıncıra yediler. Çoğu ezilip gitti ama olsun. Mama sandalyesinde de bazen kaşığı tutmalarına izin veriyorum. Bazen yiyorlar bazen döküyorlar.
Ortam sıcaklığına göre giydirdiklerinin bana biraz kalın geldi bu dediğiniz 22 derece civarı için uygun gibi. Benim evin çok sıcak yakmasam bile 23 derece civarı. Yandığında 25 desek ben atlet üzerine togsuz tulum giydiriyorum sadece öyle yatıyorya su ortam sicakligini da asla ayarlayamiyorum 24 derece yapiyorum odayi, bambu uzun kollu tulum ve 1 tog uyku tulumuyla uyuyor genelde yuz ustu yatiyor arada yan donuyor kafasi su gibi ensesi sirti serin oluyor anlamiyorum usuyor mu sicak mi geliyor
Ondan ben de biraz korkuyorumYa ben bu blw işinden acayip korkuyorum. Ya boğazına kaçarsa diye haşlanmış godaları direkt önüne koyamıyorum. Kaşıkla uzattığımda kaşığı alıp ağzına götürüyor ama amaç beslenmek değil tabi
Sizin bebeğiniz erkek miydi? Terleyip soğuyor herhalde. Ben de tulumun içine atlet dışında bir şey giydirmiyorum. Yorgan battaniye asla istemiyorlar. Onu teperken uyanıyorlar bir de.ya su ortam sicakligini da asla ayarlayamiyorum 24 derece yapiyorum odayi, bambu uzun kollu tulum ve 1 tog uyku tulumuyla uyuyor genelde yuz ustu yatiyor arada yan donuyor kafasi su gibi ensesi sirti serin oluyor anlamiyorum usuyor mu sicak mi geliyor
evet erkek, bende yorgan filan ortmuyorum sadece uyku tulumu. sadece atlet deniyim bende ama kollari donmaz mi ya ben 24te bile kafama kadar yorgan orttugum icin o da usur gibi geliyoduSizin bebeğiniz erkek miydi? Terleyip soğuyor herhalde. Ben de tulumun içine atlet dışında bir şey giydirmiyorum. Yorgan battaniye asla istemiyorlar. Onu teperken uyanıyorlar bir de.