2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Ya benimde aynısı bu arada serin oluyor bende bir acaba oluyorum.

Kayısı suyunu kv yapmıştı. Kayısıları kaynatmış suyu ile birlikte blenderdan geçirmiş. Onu içirdim

Bizimki en baştan beri zaten alerji dolayısıyla uyuyamayan bir bebekti biz o yüzden sessiz olurduk birde ekran açmıyoruz gün içinde zaten ikimiziz o yüzden sese karşı ister istemez duyarlılık var annem geldiğinde mutfağa sokmazdi Alp uyurken hahha

Ay bende yapmıyorum valla oturuyorum genelde. Eğer uzun uyursa o zaman yapıyorum uyansın artık diye

Bizim oda 23 derece oluyor gece. Ben 1 tog uyku tulumu altına sıfır kollu zıbın giydiriyorum usumuyor terlemiyor. Deneyin bence

evet erkek, bende yorgan filan ortmuyorum sadece uyku tulumu. sadece atlet deniyim bende ama kollari donmaz mi ya ben 24te bile kafama kadar yorgan orttugum icin o da usur gibi geliyodu altina bir sey giydirmiyosujuz di mi
Hayır altına da bi şey giydirmiyorum. Bazen bacakları soğuk oluyor ama sırt ve göğüsten kontrol ediyorum ben. 1 kat fazla giydireyim hemen terlemeye başlıyorlar zaten

Alerjiyle ilgili bir şey sormak istiyorum size. Benim bebeklerden birinin boynunda uzun süredir geçmeyen isilikler vardı. Bir gün kahvaltıdan sonra tüm vücuduna yayılınca alerji olduğuna emin olduk. Doktor yumurta beyazından olmuş olabilir dedi. Hametan verdi şimdilik. 1 haftadır hiç yumurta vermiyoruz. Ama isilikler bir türlü geçmedi Ne kadar sürede geçer acaba? Terlemesi kötü etkiliyor olabilir mi?

Aa geçmiş olsunn. Yani şöyle eğer egzaması yoksa yumurta dokunduğu için olduysa cilt tepkili belirtiler besini kesince kesilmesi lazım . Yani 1 haftada geçmesi lazım. Ama atopikse normalde de cildi yani kuru ve egzamaliysa o zaman alerji dışında da değerlendirmek gerekiyor, sıcaklık, stres uykusuzluk,deterjan, tüy,toz vb.seyler de etkiliyordur o zaman geçmesi daha uzun sürüyor. Benim oğlumun cildi ciddi atopik dermatit besin alerjisiule birleşince bayadir cildi kötü durumda ve geciremedik hala

Kızlar selam uyku tulumu için kullanıp memnun kaldığınız markalar var mı? Owli düşünüyordum ama istediğim tipte yok birde o kadar para verilmeli mi bilemedim

Kızlar selam uyku tulumu için kullanıp memnun kaldığınız markalar var mı? Owli düşünüyordum ama istediğim tipte yok birde o kadar para verilmeli mi bilemedim
Ben woolnat uyku tulumundan çok memnun kaldım. Kumaşı incecik çift kat yün, dolgulu değil.Ne üşütüyor ne terletiyor çok rahat ettik

Egzama değil de isilik şeklinde. O yüzden ben bir süre terlediği için olduğunu düşündüm. Tabi emekledikleri için hep yerlerde yuvarlanıyorlar geziyorlar. Toza tüye maruz kalıyorlar. Ama tek yumurta ikizi diğer kardeşinde hiçbir sorun yok. Bütün düzenleri birebir aynı. Aklım almıyor bir türlü

Acaba ben yumurta yediğim için sütten geçiyor olabilir mi? Doktor bana öyle bir şey demediği için aklıma anca düştü

Acaba ben yumurta yediğim için sütten geçiyor olabilir mi? Doktor bana öyle bir şey demediği için aklıma anca düştü
Ama şimdiye kadar tepki vermesi gerekirdi bence yeni olmuş isilik gibi dediniz demi. Bence yakın zamanda yemeye başladığınız ya da bebişin yediği besinleri değerlendirin. Birde sadece yumurta olarak bakmayın bir çok besin alerjik olabiliyor. Bizde susam domates ve kuruyemişler ciddi egzama yapmıştı mesela ama benim yediğim yumurta etkilemiyor Alpi. Eliminasyon yapın ve besin günlüğü tutun bence. Doktor en yaygın yumurta alerjisi gözükür diye direk yumurta olabilir demiştir bence

Ya valla ikiz olunca gerçekten takibi de zor sma diz daha iyi fark ediyorsunuzdur ne kadar da farklılar demi günümüzde bebekler çok hassas bence her şeyi değerlendirmek zorunda kalıyoruz maalesef Alpin de vücudu egzama ama boynunda yüzünde ve alnında isilik şeklinde oluyor alerjisi

Bende owli var 0.5 tog şimdiye kadar hep onu giydirdim parasını hak ediyor bence çünkü 3 yaşa kadar kullanim sağlıyor ama biraz ince tabi. Uyku tulumumuz kirlendiginde içine kalın tulum giydirip hala onunla yatırıyorum. Diğer tulumumuz DeFacto 1 tog ondan da çok memnunum terletmiyor pamuklu. 1.5 tog bir tane daha alacağım sanırım bende

İkiz olunca ister istemez kıyaslıyoruz. O yüzden bir süre geçer zannettik. Çocuk terledikçe de artıyor tabi. Bugün bir tanıdık asitli yiyeceklerin de alerji yapabileceğini söyledi. Ben de 1 aydır her gün mandalina portakal yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…