- 22 Haziran 2023
- 82
- 80
Güzel haberlerini bekliyoruz pıt pıt duyarsın inşallah dünyanın en güzel sesiKızlar yarın kontrolüm var kalp atışı için dualarınıza talibim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerini bekliyoruz pıt pıt duyarsın inşallah dünyanın en güzel sesiKızlar yarın kontrolüm var kalp atışı için dualarınıza talibim
Benim ağrılarım dewam ediyor kızlar ve bayada yoğun şekilde belim kasigim bacağım hepsi birden öyleki kalcam bile ağrıyor. akintimda var pazartesi gününe kadar beklicem mecbur.Kizlar kasık ağrilarinizda ve alt karinda olan ağrida azalma ve hafifleme varmi ?
Bende de azaldı kasıktaki ağrı 5+5 im sanırım. Akıntı da yok elleyince göğüslerim acıyor sadece o kadar normal mi acaba belirtilerin azalmasıKizlar kasık ağrilarinizda ve alt karinda olan ağrida azalma ve hafifleme varmi ?
Benim göğüslerim 2 gün gidiyor yumuşacık sonra bir sisiyor elleyemiyorum.Walla artık goguslere takmamayi öğrendim galibao stresi atlattım.simdi neden bu kadar ağrım var onu düşünüyorum.kese büyüyor diye avutuyorum kendimi pazartesi ye kadar.Bende de azaldı kasıktaki ağrı 5+5 im sanırım. Akıntı da yok elleyince göğüslerim acıyor sadece o kadar normal mi acaba belirtilerin azalması
Daha önce gittiniz mi doktora ilk mi gideceksinşz kese içinBenim göğüslerim 2 gün gidiyor yumuşacık sonra bir sisiyor elleyemiyorum.Walla artık goguslere takmamayi öğrendim galibao stresi atlattım.simdi neden bu kadar ağrım var onu düşünüyorum.kese büyüyor diye avutuyorum kendimi pazartesi ye kadar.
İnşallah canımAh canım benim çok üzüldüm. Allah sabır versin inşallah kendini tekrar hazır hissettiğinde en güzel şekilde yeniden hamile kalır bebeğini kucağına alırsın
Gittim canım ben cumartesi günü kese için şükür gördük.simdi pazartesi günü kontrol tekrar.Daha önce gittiniz mi doktora ilk mi gideceksinşz kese için
İnşallah canım benim hepinizi tanıdığım için çok mutluyum bu kadarını nasip eden Rabb'im bir sonraki gebeligimde kucağıma almamı da nasip ederCanım benimmm yeni gördüm çok üzüldüm canım üzülme diyemicem üzüleceksin biliyorum canim. Rabbim ferahlik versin.insalah sağlıklı bir gebelik ile tekrar geleceksin dualarım seninle
Amin inşallah canım benimCanım çok üzgünüm sağlıkla hayırla hayırlı zamanda hepimizin kucağına almayı nasip etsin
İnşallah canım dualarım seninle olucak emin ol Allah gönlümüze koyduysa nasibimizede koyacaktır.inaniyorum ve dua ediyorum en kısa zamanda geliceksin yanımıza tekrarİnşallah canım benim hepinizi tanıdığım için çok mutluyum bu kadarını nasip eden Rabb'im bir sonraki gebeligimde kucağıma almamı da nasip eder
Ay canım sorma ya her şey olabilir diye sürekli aklıma geliyor her tuvalete gittiğimde peçete iç çamaşırı kontrolü yapıyorum neyse dayanalim surda kaldı 6 günEldorin herkes olumlu ya da olumsuz gebeliği hakkında bilgi aldı biz hala bekliyoruz bakalım ne olacak
Ay valla en iyisini yaptınız erken baktirinca kaygılar bitmiyor valla.Benim yaşım olduğu için erken tedbir alıyorum hep. dış gebelik boş gebelik vs riskim cok daha fazla erkenden öğreniyorum .sonrada bekleki zaman geçsin puffffff Eldorin herkes olumlu ya da olumsuz gebeliği hakkında bilgi aldı biz hala bekliyoruz bakalım ne olacak
Salı değil de pazartesi gidip ben de öğreneceğim 1gün 1gündürEldorin herkes olumlu ya da olumsuz gebeliği hakkında bilgi aldı biz hala bekliyoruz bakalım ne olacak
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz biz de arkandan geliriz ertesi günSalı değil de pazartesi gidip ben de öğreneceğim 1gün 1gündür
Ben de aynıyım valla. Belirtileri takip ediyorum sürekli. Tuvalete gidince herhangi bir sıkıntı var mı bakıyorum. Diyorum her şey olabilir. Hayırlısı olsun. Kendimi olumlu tutmaya çalışırken olumsuza da hazırlamak istiyorum. Ne olacağı da belli değil diye.
Ay canım sorma ya her şey olabilir diye sürekli aklıma geliyor her tuvalete gittiğimde peçete iç çamaşırı kontrolü yapıyorum neyse dayanalim surda kaldı 6 gün
#DayanEldorin #DayanElo
İşte öyle de geçmiyor zaman böyle deAy valla en iyisini yaptınız erken baktirinca kaygılar bitmiyor valla.Benim yaşım olduğu için erken tedbir alıyorum hep. dış gebelik boş gebelik vs riskim cok daha fazla erkenden öğreniyorum .sonrada bekleki zaman geçsin puffffff
Senin saat kaçta randevun?Ben de aynıyım valla. Belirtileri takip ediyorum sürekli. Tuvalete gidince herhangi bir sıkıntı var mı bakıyorum. Diyorum her şey olabilir. Hayırlısı olsun. Kendimi olumlu tutmaya çalışırken olumsuza da hazırlamak istiyorum. Ne olacağı da belli değil diye.
Etiketler çok iyi olmuş. Şafak 5.5 diyelim o zaman
Hahahaha valla ben dayanamazdim acik ve net o yüzden takdir ediyorum sizi.oglumda böyle değildim yaa bu dusuklerden sonra benim denge bozuldu.doktorun tutmasa beni şimdiye baktirmistim tekrarbirde bende panik atak var malesef istemsizce o kaygı halı beni esir alıyor şükür 2 gündür iyiyim o anlamda ama işte tetiklemesi için ufak bir neden yeterİşte öyle de geçmiyor zaman böyle de
Ama zaman geçtikçe IMDb puanı 8.4 gerilim filmi gibi oluyir
Erken gitmekte mantıklı aslında. Biraz riskte almış oluyoruz. Dış gebelik var mıdır yok mudur diye. Ama genel olarak iyi de oldu. Şuan sürekli gitme imkanım yok. Ama risk olsaydı ve ya ilk gebelik olsaydı hayatta dayanamazdım ben deAy valla en iyisini yaptınız erken baktirinca kaygılar bitmiyor valla.Benim yaşım olduğu için erken tedbir alıyorum hep. dış gebelik boş gebelik vs riskim cok daha fazla erkenden öğreniyorum .sonrada bekleki zaman geçsin puffffff
Ya sen de mi hiç gitmedin kaç haftalık olacaksın o günSalı değil de pazartesi gidip ben de öğreneceğim 1gün 1gündür
Ahahha. İmdb ye çok güldüm. Kesinlikle katılıyorum aşırı yüksek gerilimli bir şey oldu. Resmen 17 gün önceden randevu alıp bekliyoruz şaka gibiİşte öyle de geçmiyor zaman böyle de
Ama zaman geçtikçe IMDb puanı 8.4 gerilim filmi gibi oluyir