• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
İkiz olunca ister istemez kıyaslıyoruz. O yüzden bir süre geçer zannettik. Çocuk terledikçe de artıyor tabi. Bugün bir tanıdık asitli yiyeceklerin de alerji yapabileceğini söyledi. Ben de 1 aydır her gün mandalina portakal yiyorum. 😄
Ya her şey yapabilir inanır mısınız Alpe elma denedik ve direk egzamayi etkiledi bende alerjisi var sandım ama sadece asitli olduğu için bile alerjik belirtiler gösterebilirmis🥺 takip edin uzun sürmez insallah ya

Bende owli var 0.5 tog şimdiye kadar hep onu giydirdim parasını hak ediyor bence çünkü 3 yaşa kadar kullanim sağlıyor ama biraz ince tabi. Uyku tulumumuz kirlendiginde içine kalın tulum giydirip hala onunla yatırıyorum. Diğer tulumumuz DeFacto 1 tog ondan da çok memnunum terletmiyor pamuklu. 1.5 tog bir tane daha alacağım sanırım bende
1 tog defacto denenebilir owli pahalı ama zaten 1 tog istenilen şekilde bulmak imkansız kolsuz genelde

ya kızlar o kadar kötü bir gece geçiriyorum ki.. bebişko yattığından beri 18-20 kere uyanmıştır heralde. Normalde de uyanırdı bu kadar olmasada ama piş piş yapardım ya da pat patla devam ederdi. Kucağıma alıyorum piş piş yapıyorum yine uyuyor ama yatağa koyfuğum gibi feryat figan.. yani emziriyorum emiyor memede de kucakta da uyuyor ama yatak batıyor sanki çocuğa. Başına gelen var mı ilk defa böyle bir şey yaşıyorum

ya kızlar o kadar kötü bir gece geçiriyorum ki.. bebişko yattığından beri 18-20 kere uyanmıştır heralde. Normalde de uyanırdı bu kadar olmasada ama piş piş yapardım ya da pat patla devam ederdi. Kucağıma alıyorum piş piş yapıyorum yine uyuyor ama yatağa koyfuğum gibi feryat figan.. yani emziriyorum emiyor memede de kucakta da uyuyor ama yatak batıyor sanki çocuğa. Başına gelen var mı ilk defa böyle bir şey yaşıyorum
bazen agrisi bi derdi olunca benimle uyumak istiyor benim oglumda dun gece oyleydi yaninda yatarak emzirdigimde uyudu bi disi patlamak uzere ondandir diye dusundum sizi yaninda istiyor olabilir

bazen agrisi bi derdi olunca benimle uyumak istiyor benim oglumda dun gece oyleydi yaninda yatarak emzirdigimde uyudu bi disi patlamak uzere ondandir diye dusundum sizi yaninda istiyor olabilir
Olabilir belki çok patlayacak gibi görünmüyor bizim dişler hala ama ne bileyim bu durumlar beni çok korkutuyor yani gece 2 uyku yapmaya çalıştıkça sürekli bir şeyler ters gidiyormuş gibi

Olabilir belki çok patlayacak gibi görünmüyor bizim dişler hala ama ne bileyim bu durumlar beni çok korkutuyor yani gece 2 uyku yapmaya çalıştıkça sürekli bir şeyler ters gidiyormuş gibi
Geçen ay bize de zehir oldu öyle 😔😔 diş çıkacak herhalde dedik ama çıkmadı. Geçti çok şükür. İyi kötü uyku rutinimiz devam ediyor.

Yaa 7. Ay atağı olabilir bazı bebeklerde ayrılık kaygısı bu aylarda başlar, eğer gün içinde de sizden ayrılmak istemiyorsa değerlendirebilirsiniz. Bizde gece 4 kez kesin kalkıyoruz bir yerden sonra yanımıza alıyorum çok uykum oluyor valla ona rağmen fix 2 saate bir kalkıyor. Bence geçici bir dönem sabırlı olun çok zor tabi ki hele gece uykusu çok önemli onlar için de bizim içinde. Eğer çok kötü oluyorsanız bir kaç gün yanınızda yatırın belki buna ihtiyacı vardır.

Dün gece ben. Tüm gece meme ağzında uyudu. Sabaha bezi taşmıştı 😅

Ya kızlar instada bir sürü bebek için hazırlanmış tabaklar görüyorum. Benim bebeğim 5-6 çay kaşığı yiyor (en iyi günündeyse) daha yemek istemiyor. Bazen bir çay kaşığı bile yemşyor bende zorlamıyorum. Bu insanların bebekleri nasıl yiyor 😅

Yaa 7. Ay atağı olabilir bazı bebeklerde ayrılık kaygısı bu aylarda başlar, eğer gün içinde de sizden ayrılmak istemiyorsa değerlendirebilirsiniz. Bizde gece 4 kez kesin kalkıyoruz bir yerden sonra yanımıza alıyorum çok uykum oluyor valla ona rağmen fix 2 saate bir kalkıyor. Bence geçici bir dönem sabırlı olun çok zor tabi ki hele gece uykusu çok önemli onlar için de bizim içinde. Eğer çok kötü oluyorsanız bir kaç gün yanınızda yatırın belki buna ihtiyacı vardır.
Bu ataklar hiç bitmiyoooor 🙈 yanımda yatırmak istemiyorum hem korkuyorum hem ona alışırsa daha fena gibi düşünüyorum. Gün içinde sadece benimle dediğiniz gibi belki ondandır ama ne biliyim yani tam düzen oyurdu diyorum başa sarıyoruz

Ya kızlar instada bir sürü bebek için hazırlanmış tabaklar görüyorum. Benim bebeğim 5-6 çay kaşığı yiyor (en iyi günündeyse) daha yemek istemiyor. Bazen bir çay kaşığı bile yemşyor bende zorlamıyorum. Bu insanların bebekleri nasıl yiyor 😅
Evet ben de geçen nasıl olduğuna şaşırmoştım şakır şakır kahvaltı yiyolar dediğim oydu. Şu an tadım dönemi 9.ayda doyum o yüzden ben bilerek az veriyorum 😂

Evet ben de geçen nasıl olduğuna şaşırmoştım şakır şakır kahvaltı yiyolar dediğim oydu. Şu an tadım dönemi 9.ayda doyum o yüzden ben bilerek az veriyorum 😂
Biz de aynı durumdayız 😄 ikisi birlikte en fazla 1 kasenin 3/4 ünü bitiriyorlar. Çoğunlukla sütle doyuyorlar.

Bende az hazırlıyorum bilerek çünkü bazen onu bile yemiyor 😅 nasıl yapıyorlarsa bize de desinler bizde yedirelim

He birde mesela 6 aylık bebeğe omlet yapmış bebek o omleti nasıl yiyor ben de pütürlü veriyorum ama omleti nasıl yiyecek

Back