Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    79
Hastanede verdiyseniz bi hastanenin kan sonuçlarına bakın isterseniz ben fakültede verince enabıza bir gün geç düşüyor diye fakültenin sitesinden bakıyorum da
Sağlık ocağına verdim canım diğer sonuçlar var idrarınki yok ama çok yanma var bayağı yükselmiştir

Kızlar hastaneden çıktım yeni dünkü arkadaş öyle yazınca çok endişelendim aslında bir sıkıntı ağrı yaşamadım vajinal enfeksiyonmjs benimki doktor rahim agzi uzunluğun çok iyi dedi proplem gözükmüyor dedi enfeksiyon için ilaç verdi bu arada cinsiyet erkek dedi bir kızım var 8 yaşında bide oğlum olacak sağlıklı olsunlarda ♥️ Mervenur277 Mervenur277 cinsiyetimiz erkek

Sende de olmusmuydu canım enfeksiyon
Benim hamilelik öncesi vardı tüm tedbirleri aldım ama hamileyken şuana kadar bişe olmadı. Malesef benim egzamam var kasığımda o yüzden hep kuru tutuyorum ve çamaşırlara ayrı özen gösteriyorum. Külotlar ütülenip iyi yıkanınca gerçekten fayda ediyor. Birde duş alırken genital bölgenize sabun duş jeli falan götürmeyin. Sadece su ile yıkanması lazım

Kızlar hastaneden çıktım yeni dünkü arkadaş öyle yazınca çok endişelendim aslında bir sıkıntı ağrı yaşamadım vajinal enfeksiyonmjs benimki doktor rahim agzi uzunluğun çok iyi dedi proplem gözükmüyor dedi enfeksiyon için ilaç verdi bu arada cinsiyet erkek dedi bir kızım var 8 yaşında bide oğlum olacak sağlıklı olsunlarda ♥️ Mervenur277 Mervenur277 cinsiyetimiz erkek
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin minnoş 💙💙💙

Çok şükür, çok sevindim bir problem olmamasına.
Oğluşun da sağlıkla, güzelliklerle gelsin inşallah :)

Sağlık ocağına verdim canım diğer sonuçlar var idrarınki yok ama çok yanma var bayağı yükselmiştir
Benim de idrar gozukmuyordu tiklayamiyordum, sonra anormal sonuclari goster secenegi var ya ona tiklayinca cikti bir de oyle deneyin isterseniz

X