N neyazsambilemedim24 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2024 316 163 28 Dün 20:44 Konu Sahibi Editor #72.481 paytakkus .!.: Geç kalmıyorsun bence, besin alerjisi ciddi bir durum. Bebeğine göre gidiyorsun hiç üzülme. Onun sindirim sistemine zarar vermeden elinden geleni yapıyorsun Genişletmek için tıkla... Yaaa moral oldun inşallah biran önce atlatırız da pirzolayi kemirdikleri zamanlara geliriz ya
paytakkus .!.: Geç kalmıyorsun bence, besin alerjisi ciddi bir durum. Bebeğine göre gidiyorsun hiç üzülme. Onun sindirim sistemine zarar vermeden elinden geleni yapıyorsun Genişletmek için tıkla... Yaaa moral oldun inşallah biran önce atlatırız da pirzolayi kemirdikleri zamanlara geliriz ya
paytakkus Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Haziran 2024 470 242 28 Dün 22:03 Konu Sahibi Editor #72.482 neyazsambilemedim24 .!.: Yaaa moral oldun inşallah biran önce atlatırız da pirzolayi kemirdikleri zamanlara geliriz ya Genişletmek için tıkla... Hehehe bende heyecanla bekliyorum o günleri
neyazsambilemedim24 .!.: Yaaa moral oldun inşallah biran önce atlatırız da pirzolayi kemirdikleri zamanlara geliriz ya Genişletmek için tıkla... Hehehe bende heyecanla bekliyorum o günleri
7 777z777 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2024 79 44 24 Bugün 01:54 Konu Sahibi Editor #72.483 paytakkus .!.: Kızlar bugün Alp e Avakado verdim büyük dilimler halinde. Eline aldı ama ağzına götürmedi. Ağzına götürmeyi nasıl öğreteceğim Genişletmek için tıkla... ayni sekilde kendinize de dilimleyip karsisinda yiyin taklit ede ede ogreniyolar hemen
paytakkus .!.: Kızlar bugün Alp e Avakado verdim büyük dilimler halinde. Eline aldı ama ağzına götürmedi. Ağzına götürmeyi nasıl öğreteceğim Genişletmek için tıkla... ayni sekilde kendinize de dilimleyip karsisinda yiyin taklit ede ede ogreniyolar hemen