İkiz olunca ister istemez kıyaslıyoruz. O yüzden bir süre geçer zannettik. Çocuk terledikçe de artıyor tabi. Bugün bir tanıdık asitli yiyeceklerin de alerji yapabileceğini söyledi. Ben de 1 aydır her gün mandalina portakal yiyorum.
Ya her şey yapabilir inanır mısınız Alpe elma denedik ve direk egzamayi etkiledi bende alerjisi var sandım ama sadece asitli olduğu için bile alerjik belirtiler gösterebilirmis takip edin uzun sürmez insallah ya
Ya her şey yapabilir inanır mısınız Alpe elma denedik ve direk egzamayi etkiledi bende alerjisi var sandım ama sadece asitli olduğu için bile alerjik belirtiler gösterebilirmis takip edin uzun sürmez insallah ya
Bende owli var 0.5 tog şimdiye kadar hep onu giydirdim parasını hak ediyor bence çünkü 3 yaşa kadar kullanim sağlıyor ama biraz ince tabi. Uyku tulumumuz kirlendiginde içine kalın tulum giydirip hala onunla yatırıyorum. Diğer tulumumuz DeFacto 1 tog ondan da çok memnunum terletmiyor pamuklu. 1.5 tog bir tane daha alacağım sanırım bende
ya kızlar o kadar kötü bir gece geçiriyorum ki.. bebişko yattığından beri 18-20 kere uyanmıştır heralde. Normalde de uyanırdı bu kadar olmasada ama piş piş yapardım ya da pat patla devam ederdi. Kucağıma alıyorum piş piş yapıyorum yine uyuyor ama yatağa koyfuğum gibi feryat figan.. yani emziriyorum emiyor memede de kucakta da uyuyor ama yatak batıyor sanki çocuğa. Başına gelen var mı ilk defa böyle bir şey yaşıyorum