2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Ya her şey yapabilir inanır mısınız Alpe elma denedik ve direk egzamayi etkiledi bende alerjisi var sandım ama sadece asitli olduğu için bile alerjik belirtiler gösterebilirmis takip edin uzun sürmez insallah ya

Ya her şey yapabilir inanır mısınız Alpe elma denedik ve direk egzamayi etkiledi bende alerjisi var sandım ama sadece asitli olduğu için bile alerjik belirtiler gösterebilirmis takip edin uzun sürmez insallah ya
İnşallah sizin bebeğiniz de en kısa zamanda toparlar

1 tog defacto denenebilir owli pahalı ama zaten 1 tog istenilen şekilde bulmak imkansız kolsuz genelde

ya kızlar o kadar kötü bir gece geçiriyorum ki.. bebişko yattığından beri 18-20 kere uyanmıştır heralde. Normalde de uyanırdı bu kadar olmasada ama piş piş yapardım ya da pat patla devam ederdi. Kucağıma alıyorum piş piş yapıyorum yine uyuyor ama yatağa koyfuğum gibi feryat figan.. yani emziriyorum emiyor memede de kucakta da uyuyor ama yatak batıyor sanki çocuğa. Başına gelen var mı ilk defa böyle bir şey yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…