- 27 Ekim 2024
- 81
- 28
- 28
İnşallah hemen veririz böyle kendimi beğenemiyorumbende 46yla kaldim 70-71 filandim dogumda ilk ay 57lere dustum 6 ay oldu 55im hala tabii bi diyette yapmiyorum cok yiyorum cok emziriyorum ama niye kaldi bu kadar kilom hic anlamiyorum
Çok geçmiş olsun öpmemeye çalışmak… dünyanın en zor şeyiYa soğuk algınlığı geçiriyorum şuan umarım bebeğime geçmezminicik burnu tıkanırsa diye çok korkuyorum
Takıyorum şu an.Bize cocuk doktorumuz en ufak bişey hissettiğinizde maske takın diye uyardı. Aklınızda olsun sizin de
Evet birde emerken eli hep yüzümde maskemi çekiştiriyorÇok geçmiş olsun öpmemeye çalışmak… dünyanın en zor şeyi
Siz bebeğinizin durumunu daha iyi bilirsiniz tabi ama bence hemen endişe etmeyin. İnternette o kadar çok hastalık videosu var ki insanın kafası karışıyor. Bazen bebeğin tesadüfen öyle davranabileceği aklımıza gelmiyor. Biz de ikizleri çok kıyaslıyoruz mesela. Yanlış aslında ama ana yüreği işteKızlar bebeğimde 3-4 sefer göz dalması oldu. . O an seslenerek bölmek aklıma gelmedi tepki verip vermediğini bilmiyorum bir daha olmaz inş ama olursa video ya çekip seslenicem onaepilepsi olabilir diyorlar başınıza böyle bişey geldi mi normal mi acaba ya
Ay evet bilmediğim için endişeye çok hızlı kapılıyorum. Doktoru için video çekicem bir daha olursaSiz bebeğinizin durumunu daha iyi bilirsiniz tabi ama bence hemen endişe etmeyin. İnternette o kadar çok hastalık videosu var ki insanın kafası karışıyor. Bazen bebeğin tesadüfen öyle davranabileceği aklımıza gelmiyor. Biz de ikizleri çok kıyaslıyoruz mesela. Yanlış aslında ama ana yüreği işte
Evet benim bir iki haftadır çok zorluyorKızlarrr 6.ay uyku gerilemesi varmış yaşayan var mıbebişim zaten 40 dk falan uyuyordu şimdi uykuya direniyor 10 dk da uyandığı oluyor
Biz net gerileme yaşıyoruz ya 4. Aya döndük 3 gündür resmen uykusu var gözler kapalı ama uykuya direniyorEvet benim bir iki haftadır çok zorluyor
Ya maşallahBiz net gerileme yaşıyoruz ya 4. Aya döndük 3 gündür resmen uykusu var gözler kapalı ama uykuya direniyorbu ay 2 tane diş çıkardı, emeklemeye başladı,kendisi oturmaya başladı hepsi üst üste geldi sanırım bunların da etkisi var uykusunun bozulmasinda. Allah hepimize kolaylık versinnn
Hepsi 6.ayda mı olduBiz net gerileme yaşıyoruz ya 4. Aya döndük 3 gündür resmen uykusu var gözler kapalı ama uykuya direniyorbu ay 2 tane diş çıkardı, emeklemeye başladı,kendisi oturmaya başladı hepsi üst üste geldi sanırım bunların da etkisi var uykusunun bozulmasinda. Allah hepimize kolaylık versinnn
Teşekkür ederizzYa maşallahartık uykusunda emeklemeye çalışacak diyorlar maceralı günler seni bekliyor
2 hafta içinde oldu valla. Haftaya 6.ay dolacakHepsi 6.ayda mı oldu
Hepsi 6.ayda mı oldu
Ne olduysa birkaç hafta içinde oldu gerçekten. Bütün düzenimiz değişti2 hafta içinde oldu valla. Haftaya 6.ay dolacak
Benimki de devriliyorArkadaslar merhaba bebekleriniz desteksiz oturmaya basladi mi bizim ki henuz oturamiyor denedigimde devriliyor ne zaman oturmalari lazim
7. Ay civarı desteksiz oturması bekleniyormusArkadaslar merhaba bebekleriniz desteksiz oturmaya basladi mi bizim ki henuz oturamiyor denedigimde devriliyor ne zaman oturmalari lazim