- 8 Ocak 2023
- 178
- 61
- 32
Nasıl ya? Benimki iki üç saatte bir kesin uyanıyo acıkıp iki saatte bir emziriyorum resmen sadece geceleri emiyo bi de uyku arasında, beş aylıkYa evet emmeden uyuyabiliyormuş 4 aydan sonra gece beslenmesi kesilebilir diyorlar
5 buçuk aylık benimkiNe kadarlık bebeğin? benimki de yedi buçuk olmamıştır daha. Beş ay bir haftalık olacak. Hepimizin bebişlerine maşallah
Benimki akşam 8 buçukta yattı abartmıyorum 6 kez odasına gitti eşimNasıl ya? Benimki iki üç saatte bir kesin uyanıyo acıkıp iki saatte bir emziriyorum resmen sadece geceleri emiyo bi de uyku arasında, beş aylık
Aslında o zaman aralıksız uyuyan kategorisine benim bebe girebilir. Gözlerini açıp uyanmıyo ama acıkıyo sık sık ve elini emiyo ben de o sese uyanıyorum. Bu aralıksız uyumaya dahil mi?Benimki akşam 8 buçukta yattı abartmıyorum 6 kez odasına gitti eşimbir kez de ben gittim emzirmeye. Her uyandığında emzirmemeye çalışıyoruz ama gece benim sallayacak halim olmuyor açıyorum memeyi o emerken uyukluyorum
Sanırım dahilAslında o zaman aralıksız uyuyan kategorisine benim bebe girebilir. Gözlerini açıp uyanmıyo ama acıkıyo sık sık ve elini emiyo ben de o sese uyanıyorum. Bu aralıksız uyumaya dahil mi?
MaşallahMerhaba kızlar. Bizim ikizler neredeyse 6. Ayı bitirdi. 6. Ayın ortasında gündüz çok yemelerine rağmen gece uyanmaları sıklaşmıştı. Yeteri kadar beslenmiyorlar diye düşündük. Destekli oturabildiklerini görünce de tadımlara başladık. Sonra tadımlar öğüne döndüElma, havuç, balkabağı, yoğurt, muz denedik. Su vermedik henüz. Formül mama/süt veriyoruz bol bol. Tek sıkıntımız kaka yaptıklarında pişik olmaları. Bir de kesintisiz uyku bir hayal bence. Hala gece beslenmek için uyanıyorlar
7.30duk 6.30a kadar geriledik, inşallah burda dururSizin bebişler tam uyanışı kaçta yapıyor acaba. 8.30 gibi yatırdığım bebem 4.5 5 o civarda tamamen gözünü açıyor uykuya döndüremiyorum var mı çözüm bulan buna
Bizde 7 de kalkardık normalde bi saat geriledik. Ama 8 gibi yatırın diyorlar. Büyüme hormonu o saatler de salgılandığı için yani daha geç de yatırmak sonraki süreçte uyku düzenini bozar. Emzik felan fayda etmiyor valla uyutamıyorum geri7.30duk 6.30a kadar geriledik, inşallah burda dururmuhtemelen çözüm daha geç yatırmak ama ona da dayanamıyorlar
Daha geç yatırmakSizin bebişler tam uyanışı kaçta yapıyor acaba. 8.30 gibi yatırdığım bebem 4.5 5 o civarda tamamen gözünü açıyor uykuya döndüremiyorum var mı çözüm bulan buna
Ya inanır mısın bugün benimde öyle oldu sabah 5 te kalktı ve gece boyu da çok uyandı bir türlü uyuyamadım ben. Sabah 5 te uyandı ben aşırı uyku sersemi olduğum için bebeğime uyusana felan dedim dlddlld sanki anlayacakSizin bebişler tam uyanışı kaçta yapıyor acaba. 8.30 gibi yatırdığım bebem 4.5 5 o civarda tamamen gözünü açıyor uykuya döndüremiyorum var mı çözüm bulan buna
Normalde benim bebeğim akşam 7 45 te yatıyordu sabah 7 buçuk gibi kalkıyordu dün akşam 9 a doğru yatırdım uyumak istemedi ama gene de sabah 5 te kalktıDaha geç yatırmakbende değişiyo ama dokuz on gibi ama geç uyuyo
10 a kalsın ıstemıyorum ya bu sefer kendimize zaman ayıramayız iyi kötü biraz film felan izliyoruz. Ortalığı topluyorum.Daha geç yatırmakbende değişiyo ama dokuz on gibi ama geç uyuyo
bende yaklaşık 1 aydır böyleyim günü gününü tutmuyor kendi gözü kapalı olunca uyuyor ama ben onun sesine uyanıp emzirdiğim için uyumuyorum sersem oluyorum sabah çok iğrenç bişey.Ya inanır mısın bugün benimde öyle oldu sabah 5 te kalktı ve gece boyu da çok uyandı bir türlü uyuyamadım ben. Sabah 5 te uyandı ben aşırı uyku sersemi olduğum için bebeğime uyusana felan dedim dlddlld sanki anlayacakaşırı huysuz ben dişten şüpheleniyorum ama ağzında bir kabartı yok nasıl anlayacağım bu diş mi değil mi
Uyku gerilemesi buysa ne zaman geçecek10 a kalsın ıstemıyorum ya bu sefer kendimize zaman ayıramayız iyi kötü biraz film felan izliyoruz. Ortalığı topluyorum.
bende yaklaşık 1 aydır böyleyim günü gününü tutmuyor kendi gözü kapalı olunca uyuyor ama ben onun sesine uyanıp emzirdiğim için uyumuyorum sersem oluyorum sabah çok iğrenç bişey.şöyle yapıyorum ama 2 saatte bir uyuyor ya mesela gündüz. İlk uykuyu yanıma yatırıp uyutuyorum öyle olunca uzun uyuyor biraz o ara bende dinleniyorum değilse çok zor.
Bende de aynı sorun var ama sorun mu normali mi bu bilmediğim için kasvetleyorumNasıl ya? Benimki iki üç saatte bir kesin uyanıyo acıkıp iki saatte bir emziriyorum resmen sadece geceleri emiyo bi de uyku arasında, beş aylık
Yıllardır o kadar zayıfım ki kendimi mental olarak ne yaparsam yapayım iyi hissedemiyorum ama desteğin için teşekkür ederimBende de göbek biraz kaldı ayva göbüşünden biraz büyükama olsun buna da şükür. Ben ilk doğum yaptığım zamanlar pilates yapıyordum o beni baya toplamıştı şimdi bebek durmuyor yapamıyorum. Biraz sporla toplanmayacak bişey yok kendini üzme hiç
Bende şuan hamilelik öncesi kilomdayım 49 kg ama göbüş duruyorYıllardır o kadar zayıfım ki kendimi mental olarak ne yaparsam yapayım iyi hissedemiyorum ama desteğin için teşekkür ederim
Geçiyor muymuşUyku gerilemesi buysa ne zaman geçecek
En son 18:15 te uyandı şuan uyutamadık. Rutini uyguladık banyo+masaj+ emzirme ama etrafa bakıyorGeçiyor muymuşhiç ihtimal vermiyorum nedense.