2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Nasıl ya? Benimki iki üç saatte bir kesin uyanıyo acıkıp iki saatte bir emziriyorum resmen sadece geceleri emiyo bi de uyku arasında, beş aylık
Benimki akşam 8 buçukta yattı abartmıyorum 6 kez odasına gitti eşim bir kez de ben gittim emzirmeye. Her uyandığında emzirmemeye çalışıyoruz ama gece benim sallayacak halim olmuyor açıyorum memeyi o emerken uyukluyorum

Aslında o zaman aralıksız uyuyan kategorisine benim bebe girebilir. Gözlerini açıp uyanmıyo ama acıkıyo sık sık ve elini emiyo ben de o sese uyanıyorum. Bu aralıksız uyumaya dahil mi?

Maşallah Pişik olmasına dikkat ettiniz mi besin alerjisinden olabilir diyor doktorlar

Sizin bebişler tam uyanışı kaçta yapıyor acaba. 8.30 gibi yatırdığım bebem 4.5 5 o civarda tamamen gözünü açıyor uykuya döndüremiyorum var mı çözüm bulan buna

Sizin bebişler tam uyanışı kaçta yapıyor acaba. 8.30 gibi yatırdığım bebem 4.5 5 o civarda tamamen gözünü açıyor uykuya döndüremiyorum var mı çözüm bulan buna
7.30duk 6.30a kadar geriledik, inşallah burda durur muhtemelen çözüm daha geç yatırmak ama ona da dayanamıyorlar

7.30duk 6.30a kadar geriledik, inşallah burda durur muhtemelen çözüm daha geç yatırmak ama ona da dayanamıyorlar
Bizde 7 de kalkardık normalde bi saat geriledik. Ama 8 gibi yatırın diyorlar. Büyüme hormonu o saatler de salgılandığı için yani daha geç de yatırmak sonraki süreçte uyku düzenini bozar. Emzik felan fayda etmiyor valla uyutamıyorum geri

Ya inanır mısın bugün benimde öyle oldu sabah 5 te kalktı ve gece boyu da çok uyandı bir türlü uyuyamadım ben. Sabah 5 te uyandı ben aşırı uyku sersemi olduğum için bebeğime uyusana felan dedim dlddlld sanki anlayacak aşırı huysuz ben dişten şüpheleniyorum ama ağzında bir kabartı yok nasıl anlayacağım bu diş mi değil mi

Daha geç yatırmak bende değişiyo ama dokuz on gibi ama geç uyuyo
10 a kalsın ıstemıyorum ya bu sefer kendimize zaman ayıramayız iyi kötü biraz film felan izliyoruz. Ortalığı topluyorum.
bende yaklaşık 1 aydır böyleyim günü gününü tutmuyor kendi gözü kapalı olunca uyuyor ama ben onun sesine uyanıp emzirdiğim için uyumuyorum sersem oluyorum sabah çok iğrenç bişey. şöyle yapıyorum ama 2 saatte bir uyuyor ya mesela gündüz. İlk uykuyu yanıma yatırıp uyutuyorum öyle olunca uzun uyuyor biraz o ara bende dinleniyorum değilse çok zor.

Uyku gerilemesi buysa ne zaman geçecek

Yıllardır o kadar zayıfım ki kendimi mental olarak ne yaparsam yapayım iyi hissedemiyorum ama desteğin için teşekkür ederim

Yıllardır o kadar zayıfım ki kendimi mental olarak ne yaparsam yapayım iyi hissedemiyorum ama desteğin için teşekkür ederim
Bende şuan hamilelik öncesi kilomdayım 49 kg ama göbüş duruyor karın kaslarımızı güçlendirerek daha iyi hissedebiliriz herşey zamanla acele etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…