- 8 Temmuz 2024
- 274
- 141
- 28
Ay çok ilgincler ya hepsi farklı bir beceriyi bir anda yapiveriyor insan şaşırıyorŞuan çocuğunu kıyaslayan anneler gibi oldum benim oğluşum da hemen yapsın çok heycanlıyım emeklemesini ve ilk dişini görmek için
Ben bugün uyku penceresinin biraz uzadığını fark ettim 3 saatte bir uyuyor.Ay çok ilgincler ya hepsi farklı bir beceriyi bir anda yapiveriyor insan şaşırıyorbiz emeklediginden beri sürekli eşimle kime gelecek diye yarış yaptiriyoruz çocuğa ama uykularımız çok çok kötü ya. Sabah sadece 15 dk uyudu geri dönmedi de, şuan uyanali 2.5 saat oldu bir enerji geldi çocuğa memede bile uyumuyor konuşuyor habire. Gözünde uyku namına birşey yok
Benimki de dönmüyordu sonra yerde egzersiz yaptım bir kaç tur döndürdüm sonra geceleri dönmekten uyuyamadıBen bugün uyku penceresinin biraz uzadığını fark ettim 3 saatte bir uyuyor.
Bide sizin bebeğiniz yüz üstünden sırt üstüne dönüyor mu benim ki iki kez yaptı bir daha yapmadıal beni diye çığlık atıyor dönmek yerine
Yaaa Alpte aralıkları açıyor herhalde 2.5 saatte yatırıyordum uykusu yok gibi davranıyor. Bende 3 saati deniyimm. Dönüyor iki türlü de hatta emeklemeden önce yuvarlanarak gidiyordu matın üzerindeBen bugün uyku penceresinin biraz uzadığını fark ettim 3 saatte bir uyuyor.
Bide sizin bebeğiniz yüz üstünden sırt üstüne dönüyor mu benim ki iki kez yaptı bir daha yapmadıal beni diye çığlık atıyor dönmek yerine
Bende yapıyorum heralde tercih etmiyorBenimki de dönmüyordu sonra yerde egzersiz yaptım bir kaç tur döndürdüm sonra geceleri dönmekten uyuyamadı
Ohoo daha şimdiden tembellik yapacaklarsa dldldöldldYaaa Alpte aralıkları açıyor herhalde 2.5 saatte yatırıyordum uykusu yok gibi davranıyor. Bende 3 saati deniyimm. Dönüyor iki türlü de hatta emeklemeden önce yuvarlanarak gidiyordu matın üzerindeama 2 gündür sırtüstü düştüğü zaman kalkmıyor da bana bağırıyor
Ben vallahi yine tam düzene girdi dedim gece yarım saatte bir kalkacak utanmasaKızlarrr 6.ay uyku gerilemesi varmış yaşayan var mıbebişim zaten 40 dk falan uyuyordu şimdi uykuya direniyor 10 dk da uyandığı oluyor
Bende regl olmadım ama korunuyoruz o yüzden bir endişem yokKızlar doğum sonrası ne zaman regl oldunuz ben 6.aydayım hala regl olmadım psikolojim bozuldu acaba hamile olabilir miyim diye(korunuyorum tabii ki ama hep bir ihtimal varya hani) dayanamadım gece test yaptım testte de ne çıktığı belli değil gibi sanki hafif bir karartı bar testte de yaşayan var mı
Bizde korunuyoruz ama ben her zaman yüzde birlik ihtimale inanırımBende regl olmadım ama korunuyoruz o yüzden bir endişem yok
Hahaha bir doktora git bakalım bende gidicem doktor 6 aya kadar regl olmazsan bir gel demişti banaBizde korunuyoruz ama ben her zaman yüzde birlik ihtimale inanırım
Benim doktor leyla galiba bana hiç bir şey demedi admdmmfHahaha bir doktora git bakalım bende gidicem doktor 6 aya kadar regl olmazsan bir gel demişti bana
Bu arada uyku aralığını 3 saat Yapınca daha uzun uyumaya başladı mı senin bebişinOhoo daha şimdiden tembellik yapacaklarsa dldldöldld
Bende öyle oldum 4.ay bitti 2 hafta gece güzel uyuyordu şimdi 1.5 saate bir kalkıyor emzirmek istemiyorum başka türlü kabul etmiyor çoğu zamanda. Gündüzlerimiz de aynı vallaBen vallahi yine tam düzene girdi dedim gece yarım saatte bir kalkacak utanmasa
Yani zaten sorun bu biz destekli uykuya devam ettikçe bu sorun büyüyecek ama nasıl başaracağım bilmiyorum destekli uyutmayıBende öyle oldum 4.ay bitti 2 hafta gece güzel uyuyordu şimdi 1.5 saate bir kalkıyor emzirmek istemiyorum başka türlü kabul etmiyor çoğu zamanda. Gündüzlerimiz de aynı vallabelim kolum ağrıyor birde ek gıdaya başladık
Ben denedim yapamadım belki 2-3 ay sonra tekrar denerim ya ama dediğin gibi destekli uyuttugumuz için oluyorYani zaten sorun bu biz destekli uykuya devam ettikçe bu sorun büyüyecek ama nasıl başaracağım bilmiyorum destekli uyutmayı
Ya son bir kaç gündür hiç bir şey düzenli değil o yüzden yorum yapamıyorumBu arada uyku aralığını 3 saat Yapınca daha uzun uyumaya başladı mı senin bebişin
Alerji ne alemdeBende öyle oldum 4.ay bitti 2 hafta gece güzel uyuyordu şimdi 1.5 saate bir kalkıyor emzirmek istemiyorum başka türlü kabul etmiyor çoğu zamanda. Gündüzlerimiz de aynı vallabelim kolum ağrıyor birde ek gıdaya başladık
Kuruyemiş ve tahine kesin alerjimiz varAlerji ne alemde
Sizin de mi alerjiniz var? Benim rotadan sonra başladı kan ve huzursuzluk ihtimal yapabilecek herşeyi kestim. Yumurtayı deneyeyim dedim bu seferde egzama çıkmaya başladıKuruyemiş ve tahine kesin alerjimiz varonların tekrar denemesi 3 ay sonraya kaldı. Diyet açmaya devam ediyoruz bir yandan benim diyetim açılıyor bir yandan Alpe ek gıda deniyoruz karisik liste şeklinde gidiyoruz. Antibiyotik alerjimiz olduğunu da fark ettik tabi o üzdü biraz