2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bez markasından da olabilir değiştirmeyi denemiş miydin?
bundan onceki bezinden oluyordu bu markaya gectim duzeldi 1-2 ay hic olmadi ama acaba sonradan da dokunabilir mi ki? bir de 4 numara kullaniyorum acaba buyuge mi gecmem lazim ya hic anlamiyorum onlari kilo olarak ustunde yazana uyuyor ama

Doktorumuza soruyorum doğru düzgün bir cevap alamıyorum. Başka takip ettiğim doktorlar bebekler aralıksız uyur hu zamanda diyor. Mental olarak çok yoruldum

Kızlar emzirirken saçınızı boyattınız mı? Ben ombre yaptırmak istiyorum
Doktorum bebeğe ne geçeceğini bilmediğimiz için önermem dedi boyatamıyorum yıl oldu uçlarında boya vardı onları dibe değdirmeden hallettik keşke yapmasaydım mis gibi saçlarım gitti. Zaten bebek ortalama 4 aylık olduğunda saç dökülmeye başlar diyorlardı da inanmıyordum

Ya benimki baya emiyor bırakmıyor süt nerdeyse bitmedikçe acaba yine de emzik niyetine kullanmış sayılır mı

Evet dökülüyor kel kalcam gibi neredeyse zaten normalde de üç tel saçım var o da güzel görünsün istiyorum

Doymak için o zaman peki kaç kere acıkması normal
Bence bu bebeğe göre değişiyor ya. Benim bebeğim bazen saatte bir emiyor ( bence diş sıkıştırıyor o yüzden) bazen 3 saat emmediği oluyor ama hiç 4 saat felan olmadı. Sık sık emiyor bende emziriyorum. Çünkü susamış olabilir diş ağrısı olabilir gazı olabilir bir sürü sebep var emmesi için. Gece bu aralar aşırı uyanıyor ben artık diş sebepli olduğunu düşünüyorum çünkü mememi biraz damağı ile eziyor

bundan onceki bezinden oluyordu bu markaya gectim duzeldi 1-2 ay hic olmadi ama acaba sonradan da dokunabilir mi ki? bir de 4 numara kullaniyorum acaba buyuge mi gecmem lazim ya hic anlamiyorum onlari kilo olarak ustunde yazana uyuyor ama
Evet belki de darlıyo bez. Ben sınırdaki kiloya geldiğinde bir üst numarayı kullanıyorum şahsen daha rahat etsin diye

Doktorumuza soruyorum doğru düzgün bir cevap alamıyorum. Başka takip ettiğim doktorlar bebekler aralıksız uyur hu zamanda diyor. Mental olarak çok yoruldum
Aralıksız uyumaktan kasıt emzirmeden veya mama vermeden uyumaları mı o kısmı hiç anlayamadım ben de benimki mama versem bile üç saate acıkıp elini emiyo

Aralıksız uyumaktan kasıt emzirmeden veya mama vermeden uyumaları mı o kısmı hiç anlayamadım ben de benimki mama versem bile üç saate acıkıp elini emiyo
Benim bebeğim 3. Ayda aralıksız 5-6 saat uyuyordu uyandırmıyordum ah o güzel günler şimdi uyku gerilemesinden beri saatte bir kalkıyor hele dün hece 20 kez felan kalkmıştır tüm gece emzirdim ben uyutmasam meme aramıyor eşim de çalıştığı için gece onu kaldıramıyorum

saclarim dokulmeyi birakti simdi oglum yolmaya basladi tutam tutam kopariyor eline dolayip dugum yapiyor

Evet belki de darlıyo bez. Ben sınırdaki kiloya geldiğinde bir üst numarayı kullanıyorum şahsen daha rahat etsin diye
16.5 ust kilo siniri benim oglum 10.5-11 filan suan ama boyuda uzun cok sisko durmuyor sadece bacaklari biraz bogumlu acaba o kadar fark varken de sikma ihtimali varmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…