- 8 Temmuz 2024
- 262
- 137
- 28
Maşallah16.5 ust kilo siniri benim oglum 10.5-11 filan suan ama boyuda uzun cok sisko durmuyor sadece bacaklari biraz bogumlu acaba o kadar fark varken de sikma ihtimali varmidir
Aaa hadi hayırlı olsun. Ne enfeksiyonuymuş grip felan mı? Ya bugün ben bir hata ettim. Eşimin yeğeni 2 hafta önce el ayak hastalığı geçirdi hala elinde çok az döküntü var. Ben bulaşı geçmiştir diye sevmesine izin verdim bebeğimi ama Google a göre bulaşı geçen bir hastalık değilmiş inşallah bebeğime bulaşmamıştırKızlar bizim alttan bir disimiz çıktı yükseliyor baya baya diğeri de yolda yerini belli etmişbu arada bebeğim enfeksiyon kapmış dün hastanedeydik atesini çok zor düşürdük bugünde sürekli şurup vermek zorunda kaldık hep ateşi yükseldi 38.4 lere salgın varmış dikkat edin bebislere
Evet aynı benim bebeğimi anlattınız sankiBence bu bebeğe göre değişiyor ya. Benim bebeğim bazen saatte bir emiyor ( bence diş sıkıştırıyor o yüzden) bazen 3 saat emmediği oluyor ama hiç 4 saat felan olmadı. Sık sık emiyor bende emziriyorum. Çünkü susamış olabilir diş ağrısı olabilir gazı olabilir bir sürü sebep var emmesi için. Gece bu aralar aşırı uyanıyor ben artık diş sebepli olduğunu düşünüyorum çünkü mememi biraz damağı ile eziyor
Ya evet emmeden uyuyabiliyormuş 4 aydan sonra gece beslenmesi kesilebilir diyorlarAralıksız uyumaktan kasıt emzirmeden veya mama vermeden uyumaları mı o kısmı hiç anlayamadım ben debenimki mama versem bile üç saate acıkıp elini emiyo
Bende 3.resmen altın çağ yaşatmış çocuğum ama şu an her şey altüst oldu. Eşimi bende kaldırmıyorum ama kendisinin kalkması gerekiyor zaten :/Benim bebeğim 3. Ayda aralıksız 5-6 saat uyuyordu uyandırmıyordum ah o güzel günlerşimdi uyku gerilemesinden beri saatte bir kalkıyor hele dün hece 20 kez felan kalkmıştır tüm gece emzirdim ben uyutmasam meme aramıyor eşim de çalıştığı için gece onu kaldıramıyorum
Benimde valla saçımı açasım gelmiyor artık kaldı ki saçım topluyken de aynısaclarim dokulmeyi birakti simdi oglum yolmaya basladi tutam tutam kopariyor eline dolayip dugum yapiyor
Merhabalar yaklaşık üç aydır bende aynı durumdayım. Ciddi anlamda zorlanmaya başladım, sinirlerim çok yıprandı. Kime sorsam doktorumuz dahil bir çözüm bulamadım. Maalesef uyusun diye her yöntemi dener oldum. İyice işler sarpa sardı. Önümüzdeki hafta uyku eğitimine başlayacağız bir çare de onu denemek istiyorum. İnşallah bir çözüm olur. Gerçekten çok zor bir süreç. Bunu yaşayan herkesin Allah yardımcısı olsunDoktorumuza soruyorum doğru düzgün bir cevap alamıyorum. Başka takip ettiğim doktorlar bebekler aralıksız uyur hu zamanda diyor. Mental olarak çok yoruldum
Merhabalar yaklaşık üç aydır bende aynı durumdayım. Ciddi anlamda zorlanmaya başladım, sinirlerim çok yıprandı. Kime sorsam doktorumuz dahil bir çözüm bulamadım. Maalesef uyusun diye her yöntemi dener oldum. İyice işler sarpa sardı. Önümüzdeki hafta uyku eğitimine başlayacağız bir çare de onu denemek istiyorum. İnşallah bir çözüm olur. Gerçekten çok zor bir süreç. Bunu yaşayan herkesin Allah yardımcısı olsun
Allah yardımcınız olsun sizi çok iyi anlıyorum umarım hemen yoluna girer her şeyMerhabalar yaklaşık üç aydır bende aynı durumdayım. Ciddi anlamda zorlanmaya başladım, sinirlerim çok yıprandı. Kime sorsam doktorumuz dahil bir çözüm bulamadım. Maalesef uyusun diye her yöntemi dener oldum. İyice işler sarpa sardı. Önümüzdeki hafta uyku eğitimine başlayacağız bir çare de onu denemek istiyorum. İnşallah bir çözüm olur. Gerçekten çok zor bir süreç. Bunu yaşayan herkesin Allah yardımcısı olsun
Amin hepimizin insallahAllah yardımcınız olsun sizi çok iyi anlıyorum umarım hemen yoluna girer her şey
Ben yaptım hiç bir şey olmaz canımKızlar emzirirken saçınızı boyattınız mı? Ben ombre yaptırmak istiyorum
Ooooo üzümlü kek gelmişUzun zamandır yoktuk birileri demiş öldü, şimdi yazsınlar kral geri döndü
Burdayım be burdayım
Bende ve damağıyla mememi çok ısırıyorDişler ne zaman çıkacak acaba her günn bakıyorum
Artık öğün gibi veriyorsan bence biraz su desteği alsalar iyi olurMerhaba kızlar. Bizim ikizler neredeyse 6. Ayı bitirdi. 6. Ayın ortasında gündüz çok yemelerine rağmen gece uyanmaları sıklaşmıştı. Yeteri kadar beslenmiyorlar diye düşündük. Destekli oturabildiklerini görünce de tadımlara başladık. Sonra tadımlar öğüne döndüElma, havuç, balkabağı, yoğurt, muz denedik. Su vermedik henüz. Formül mama/süt veriyoruz bol bol. Tek sıkıntımız kaka yaptıklarında pişik olmaları. Bir de kesintisiz uyku bir hayal bence. Hala gece beslenmek için uyanıyorlar
Ya kim bu bebeği kesintisiz uyuyanlarMerhaba kızlar. Bizim ikizler neredeyse 6. Ayı bitirdi. 6. Ayın ortasında gündüz çok yemelerine rağmen gece uyanmaları sıklaşmıştı. Yeteri kadar beslenmiyorlar diye düşündük. Destekli oturabildiklerini görünce de tadımlara başladık. Sonra tadımlar öğüne döndüElma, havuç, balkabağı, yoğurt, muz denedik. Su vermedik henüz. Formül mama/süt veriyoruz bol bol. Tek sıkıntımız kaka yaptıklarında pişik olmaları. Bir de kesintisiz uyku bir hayal bence. Hala gece beslenmek için uyanıyorlar
Bende de göbek biraz kaldı ayva göbüşünden biraz büyükYa peki kızlar şimdi ben 52 kg ile hamile kaşdım 20 kgden fazla kilo alımım oldu. Bebeğim 5,5 aylık 57-58 kg lere döndüm sizde bu sürede kg cerimi nasıl ilerledi? Birde ne kadar zayıflasamda eskisi gibi olmayacakmış hissi geldi üzerime doğum öncesi kg me 4-5 kg kaldı aslında ama anlamsız bir göbek yemin ederim daha yeni belirdi bende sonradan göbek çıkmasını da ilk defa kendimde duyuyorum. Bu konuda da psikolojim yerlerde
Ne kadarlık bebeğin? benimki de yedi buçuk olmamıştır daha. Beş ay bir haftalık olacak. Hepimizin bebişlerine maşallahMaşallahbenim Alpişko 7 kiloya zor vardı