2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bakıcam buna

Kızlar ben erken doğum yaptım haziranın 4 de 7 Haziran da da kızım öldü bu haberlerde çıktı yenidoğan çetesi çıktı yaa eşim dedi kızımızın cenazesini almaya gittiğimde bir sürü bebek cenazesi vardı dedi acaba dedim bende cimere yazsam mi aklıma takıldı günahlarını mi alıyorum onuda bilmiyorum tüp bebekle hamile kalmıştım ama bu ceteyide görünce aklım hep acaba mi diye düşünmüyor değilim bana yardımcı olun

Başınız sağolsun çok üzüldüm. O adı geçen hastanelerde mi yapmıştınız doğumunuzu eğer öyleyse mutlaka yazın peşini bırakmayın.

Kızlar merhaba,bebeğim bu gün 5 ay 15 günlük. 3 ayda mükemmel oturttuğum uyku düzeni hala düzelmiyor. Bazen yenidoğan gibi 2 saatte bir emmek için kalkıyor. Bu aralar gece 3-4 arası uyanıp 1 saat ayakta kalıyor. Bu uyku düzeni yeniden oluşacak mı bilmiyorum her rutini aksatmadan uygulanaya çok Özen gösteriyorum. Ona rağmen olmuyor

Birde bu durumu yaşayan var mı arkadaşlar yardım lütfen. 5 ay 15 günlük bebek kusmuğunda koyu kahve (kan diye tahmin ediyorum) leke var. Burun temizliğine bağlı olabilir mi diye düşündüm ama yaşayanınız var mı

Eklentiler

• IMG_6003.jpeg
    126,8 KB · Görüntüleme: 21
Allah yardımcınız olsun... Aynı hastane mi nasıl bi durumdu sizinki? Direkt şikayet edebiliyo musunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…