- 8 Ocak 2023
- 178
- 61
- 32
İyileşme oldu mu birazay hemen deniycem suratini cizdiginde filanda suruyodum iyi geliyodu hic aklima gelmemisti cok tesekkurler
ustundeki soyulmalar gitti ama kipkirmizi ve sis halaİyileşme oldu mu biraz
Bakıcam bunadeniz karadeniz var hipp turkiyeyle ucretsiz egitim vermisti opunce gecmeyen uflar icin ilkyardim diye baya faydaliydi hem bogulma hem yaralanma bir suru konudan konustu egitimde ve bu egitimlerin tekrarlanicagini soyledi instagramdan kendisine yazarsaniz varsa egitimi hemen wp grubu linki atiyorbende blw yapiyorum baslamadan once katilmistim bilgilendirici oldu sonrasinda anlattiklarini paylasiyorda @denizkaradenizegitim instagram ismi
Bulunduğun yerde kantaron bulman mümkün mü? Kırmızı kantaron çok iyi geliyorustundeki soyulmalar gitti ama kipkirmizi ve sis hala
Artık dönüyorlar çok dikkat etmek lazım geçmiş olsunBebem ilk kez düştü bu akşam kanepeden arkadaşlarne kötüymüş ya ve anlık... Çok dikkat etmek gerekiyor gerçekten saniyesinde oluyo her şey
Aaa çok geçmiş olsun ben artık yere koyuyorum içeri gitmem gerekirseBebem ilk kez düştü bu akşam kanepeden arkadaşlarne kötüymüş ya ve anlık... Çok dikkat etmek gerekiyor gerçekten saniyesinde oluyo her şey
Geçmiş olsun kaç aylıktı sizin kiBebem ilk kez düştü bu akşam kanepeden arkadaşlarne kötüymüş ya ve anlık... Çok dikkat etmek gerekiyor gerçekten saniyesinde oluyo her şey
Geçmiş olsun nasıl şimdi?Bebem ilk kez düştü bu akşam kanepeden arkadaşlarne kötüymüş ya ve anlık... Çok dikkat etmek gerekiyor gerçekten saniyesinde oluyo her şey
Başınız sağolsun çok üzüldüm. O adı geçen hastanelerde mi yapmıştınız doğumunuzu eğer öyleyse mutlaka yazın peşini bırakmayın.Kızlar ben erken doğum yaptım haziranın 4 de 7 Haziran da da kızım öldü bu haberlerde çıktı yenidoğan çetesi çıktı yaaeşim dedi kızımızın cenazesini almaya gittiğimde bir sürü bebek cenazesi vardı dedi acaba dedim bende cimere yazsam mi aklıma takıldı günahlarını mi alıyorum onuda bilmiyorum tüp bebekle hamile kalmıştım ama bu ceteyide görünce aklım hep acaba mi diye düşünmüyor değilim bana yardımcı olun
Yok hayir İzmir egepol hastanesiBaşınız sağolsun çok üzüldüm. O adı geçen hastanelerde mi yapmıştınız doğumunuzu eğer öyleyse mutlaka yazın peşini bırakmayın.
Teşekkür ederim.. ya saniyelik oldu iki adım öteye gittim sadeceAaa çok geçmiş olsun ben artık yere koyuyorum içeri gitmem gerekirse
Teşekkürler, beş aylıkGeçmiş olsun kaç aylıktı sizin ki
Çok teşekkürler, iyi çok şükür yumuşak zemindi Allah'tan. En kötüsü böyle olsun kimsenin bebişine bir şey olmasınGeçmiş olsun nasıl şimdi?
Allah yardımcınız olsun... Aynı hastane mi nasıl bi durumdu sizinki? Direkt şikayet edebiliyo musunuz acaba?Kızlar ben erken doğum yaptım haziranın 4 de 7 Haziran da da kızım öldü bu haberlerde çıktı yenidoğan çetesi çıktı yaaeşim dedi kızımızın cenazesini almaya gittiğimde bir sürü bebek cenazesi vardı dedi acaba dedim bende cimere yazsam mi aklıma takıldı günahlarını mi alıyorum onuda bilmiyorum tüp bebekle hamile kalmıştım ama bu ceteyide görünce aklım hep acaba mi diye düşünmüyor değilim bana yardımcı olun
Niye o kadar çok bebek cenazesi vardı ama tesadüf mü?Yok hayir İzmir egepol hastanesi