ay buldumm ama sari kantaron var sadece sanirim o iyi gelir mi sizceBulunduğun yerde kantaron bulman mümkün mü? Kırmızı kantaron çok iyi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay buldumm ama sari kantaron var sadece sanirim o iyi gelir mi sizceBulunduğun yerde kantaron bulman mümkün mü? Kırmızı kantaron çok iyi geliyor
cok gecmis olsunBebem ilk kez düştü bu akşam kanepeden arkadaşlar ne kötüymüş ya ve anlık... Çok dikkat etmek gerekiyor gerçekten saniyesinde oluyo her şey
Önceki mesajlarınıza baktığım kadarıyla sizin başka sağlık probleminiz varmış ona bağlı olarak sanırım bebeğinizi kaybetmişsiniz.Yok hayir İzmir egepol hastanesi
Aynı durumu yaşıyoruz 5 ay 7 günlüğüz biz de ve acayip bi uyku sorunumuz olmaya başladı çözemiyorum da.Kızlar merhaba,bebeğim bu gün 5 ay 15 günlük. 3 ayda mükemmel oturttuğum uyku düzeni hala düzelmiyor. Bazen yenidoğan gibi 2 saatte bir emmek için kalkıyor. Bu aralar gece 3-4 arası uyanıp 1 saat ayakta kalıyor. Bu uyku düzeni yeniden oluşacak mı bilmiyorum her rutini aksatmadan uygulanaya çok Özen gösteriyorum. Ona rağmen olmuyor
Sürekli havalandır her altını temizledikten sonra mutlaka pamukla kurula nemli dahi kalmasın bi karışım yaptırmıştı bize doktor eczane ama yurtdışında olduğun için sanırım bulamayacaksın o yüzden bol bol havalansın açık bırak yoksa asla geçmez 2 ay pişik yaşadık bizEki Görüntüle 3494845
kizlar bacak arasi cok kotu pisik oldu her seyi denedim aquaphor, iki uc farkli pisik kremi ama hic bir sekilde gecmiyor 1 haftadir. gul suyu oneren olmustu ama yurt disindayim saf gul suyu bulamadim. nasil gecirebilirim? doktorumdanda farkli eyaletteyim suan gelince bakariz diyor ama 1 haftadir boyle cok uzuluyorum
Canım demir ilacı olmasın?Birde bu durumu yaşayan var mı arkadaşlar yardım lütfen. 5 ay 15 günlük bebek kusmuğunda koyu kahve (kan diye tahmin ediyorum) leke var. Burun temizliğine bağlı olabilir mi diye düşündüm ama yaşayanınız var mı
Gelir evet kantaron çok iyi bir nemlendirici evinizin ısısı iyiyse onu sürüp bebeğin altını açık bırakınay buldumm ama sari kantaron var sadece sanirim o iyi gelir mi sizce
Benimkinin aynısı bu tablo ben dayanamayıp yanıma alıyorum gece ama uykular bölük pörçükAynı durumu yaşıyoruz 5 ay 7 günlüğüz biz de ve acayip bi uyku sorunumuz olmaya başladı çözemiyorum da.
8 de yatıyor 11.5 12 ye kadar aralıksız güzel bazen onda da kalkıyor da. Sonra gece bir başlıyor kalkmaya saat başı mahvediyor beni. Ne yapacağım bilmiyorum da.
Birde geçmeyen pisliklerde bazen alerji olabiliyor. Bu pişik başladığından beri bir şeyi çok tüketmiş olabilir misiniz yada ilk kez?ay buldumm ama sari kantaron var sadece sanirim o iyi gelir mi sizce
Yanıma alamam çünkü yanıma almak demek eşimle ayrı yatmam demek yatağımız o kadar büyük olmadığı ve ezilmesinden korktuğum için bide sabahları işe gidince eşim aldığımda bile yanında yatınca sadece meme olarak görüyor beni direk emmeyw çalışıyor ondan da pek hoşlanmıyorum. Bi kaç bişey okudum memeye bağlı çocuklarda olurmuş bu durum emzik niyetine kullanırmış aslnda emziğimiz de var ama gece emmeşerihi azaltmaya çalışacağım yapabilirsem.bi uyandığında verip diğerinde vermemeyi düşünüyorumBenimkinin aynısı bu tablo ben dayanamayıp yanıma alıyorum gece ama uykular bölük pörçük
Emzik almıyor benim bebeğim ya öğürüyorYanıma alamam çünkü yanıma almak demek eşimle ayrı yatmam demek yatağımız o kadar büyük olmadığı ve ezilmesinden korktuğum için bide sabahları işe gidince eşim aldığımda bile yanında yatınca sadece meme olarak görüyor beni direk emmeyw çalışıyor ondan da pek hoşlanmıyorum. Bi kaç bişey okudum memeye bağlı çocuklarda olurmuş bu durum emzik niyetine kullanırmış aslnda emziğimiz de var ama gece emmeşerihi azaltmaya çalışacağım yapabilirsem.bi uyandığında verip diğerinde vermemeyi düşünüyorum
İlk 3 ay benimki de almadı çok zor geçti benim için. En son biri Tommie tippe markasını önerdi valla oymuş tuttu çocuk 4. Aya girdik öyle aldı şaka gibiEmzik almıyor benim bebeğim ya öğürüyor
Bende baktım şimdi 300 lirayı çöpe atma ihtimalim var hahaha evde avent, kavuçuk emzikler kaynıyor birde şimdi alıştırmak diş yapısını bozmaz mı bence şuan yenidoğan kadar emme güdüsü aktif değilİlk 3 ay benimki de almadı çok zor geçti benim için. En son biri Tommie tippe markasını önerdi valla oymuş tuttu çocuk 4. Aya girdik öyle aldı şaka gibi
Yok ya bişey olmaz bence. Bu ortodontik yapıda dıye gecıyor. doktorlar 1 1.5 sene önerıyor. Bide sürekli kullanmayacak ki ben zorda kalınca verıyorum durmazsa Bı de uyuturken memeden direk çekince emziği veriyorum değilse sabaha kadar tutar beni.Bende baktım şimdi 300 lirayı çöpe atma ihtimalim var hahaha evde avent, kavuçuk emzikler kaynıyor birde şimdi alıştırmak diş yapısını bozmaz mı bence şuan yenidoğan kadar emme güdüsü aktif değil
tadimlara yeni basladik aslinda ama tekrar eden bir sey tuketmedi de hic bende her zamanki gibi besleniyorum hatta paketli gida daha az yiyorum bu araBirde geçmeyen pisliklerde bazen alerji olabiliyor. Bu pişik başladığından beri bir şeyi çok tüketmiş olabilir misiniz yada ilk kez?
simdi aldim deniycem cok tesekkurler umarim gecirir havalandirmak iyi geliyor bi oncekinde 3-4 gun bez takmamistim gece disinda hemen gecmisti ama simdi cokk sogudu burasi o yuzden acik birakmayada korkuyorum. cok tepiniyor surekli hareket haljnde bez takili oldukca iyice surtunme oluyor bacaklari cok tombis cunkuGelir evet kantaron çok iyi bir nemlendirici evinizin ısısı iyiyse onu sürüp bebeğin altını açık bırakın
Umarım hemen iyileşir tombis bacaksimdi aldim deniycem cok tesekkurler umarim gecirir havalandirmak iyi geliyor bi oncekinde 3-4 gun bez takmamistim gece disinda hemen gecmisti ama simdi cokk sogudu burasi o yuzden acik birakmayada korkuyorum. cok tepiniyor surekli hareket haljnde bez takili oldukca iyice surtunme oluyor bacaklari cok tombis cunku
Bende bir deneyimYok ya bişey olmaz bence. Bu ortodontik yapıda dıye gecıyor. doktorlar 1 1.5 sene önerıyor. Bide sürekli kullanmayacak ki ben zorda kalınca verıyorum durmazsa Bı de uyuturken memeden direk çekince emziği veriyorum değilse sabaha kadar tutar beni.
Bide 6. Aydan sonra daha sık uyanıyor demişti bi akrabam o zaman kurtarıcı asıl diye. Ben ilk 3 ay sürekli sağım yaptım bi yere gidince biberonla veriyordum ki dursun diye emzik almadığı için şimdi o derdim yok mesela. Çok Sıkıntıya girdim mi Veriyorum
Bu arada bibs aldım avent vardı uyduruk belki tutar diye wee baby aldım hiç birini tutmadı
Bez markasından da olabilir değiştirmeyi denemiş miydin?simdi aldim deniycem cok tesekkurler umarim gecirir havalandirmak iyi geliyor bi oncekinde 3-4 gun bez takmamistim gece disinda hemen gecmisti ama simdi cokk sogudu burasi o yuzden acik birakmayada korkuyorum. cok tepiniyor surekli hareket haljnde bez takili oldukca iyice surtunme oluyor bacaklari cok tombis cunku