Sen bu havada kaloriferde yakmıyorsundur fkfölflfBende İstanbul'dayım hahahah bezle yatırdım ya
Ay valla birebir heSen bu havada kaloriferde yakmıyorsundur fkfölflf
Ben şimdi hem üşümesin hemde yerde biraz sürünsün diye böyle bişi aldım
Ayy bundan bende aldım ve 1 aydır yüzüstünden sırt üstüne dönmeye çalışan çocuğum 2. Gün döndü 3. Gün sürünerek emeklemeye başladıSen bu havada kaloriferde yakmıyorsundur fkfölflf
Ben şimdi hem üşümesin hemde yerde biraz sürünsün diye böyle bişi aldım
Evet çok çabalıyor emeklemeye bence bir haftaya bunun sayesinde emekleyecekAyy bundan bende aldım ve 1 aydır yüzüstünden sırt üstüne dönmeye çalışan çocuğum 2. Gün döndü 3. Gün sürünerek emeklemeye başladı
İlgisini çekecek bişeyler yapmasam durmuyorSizin bebeler yüzüstü duruyor mu uzun süre ya:) benimki beş dk sonra çığlığı basıyo jmcsmmsmskdkaö
Defacto için online mı almışsınız link paylaşır mısınız ya rica etsemmBen owli ve DeFacto 1 tog uyku tulumlarindan çok memnunumm
Peki bisey sormak istiyorum gece uykusuna etki etmiyor nu gündüz az uyuması? Beni en çok endişelendiriyor bu konu. Geceye etki etmesi....Aynen öyle ya. Birde ben kendimde şunu fark ettim sürekli gün içinde uykusuna odaklandığımda çok memnuniyetsiz oluyorum bunun ona faydası yok o yüzden denedim olmadı sağlık olsun o iyi olsun yeter başka şekilde uğraşırım dedim. Bazen gün içinde bir uykusunu beraber yapıyoruz uzun uyuyorlar ya öyle bana da çok iyi geliyor beni de rahatlatıyor. Sonsuza kadar böyle gitmeyecek diyorum kendi kendime
deniz karadeniz var hipp turkiyeyle ucretsiz egitim vermisti opunce gecmeyen uflar icin ilkyardim diye baya faydaliydi hem bogulma hem yaralanma bir suru konudan konustu egitimde ve bu egitimlerin tekrarlanicagini soyledi instagramdan kendisine yazarsaniz varsa egitimi hemen wp grubu linki atiyorKızlar bu ek gıda sürecinde ben boğulma olayından çok korkuyorum acaba heimlich(?) manevrası felan mı öğrensem
Bence ediyor. Gündüz ortalama 2 3 saat uyuyor gece de 2-3 saate uyanıyor bu aralarPeki bisey sormak istiyorum gece uykusuna etki etmiyor nu gündüz az uyuması? Beni en çok endişelendiriyor bu konu. Geceye etki etmesi....
Çinko oksitli krem denedin mi? Bence işe yarayabilir denemediysenEki Görüntüle 3494845
kizlar bacak arasi cok kotu pisik oldu her seyi denedim aquaphor, iki uc farkli pisik kremi ama hic bir sekilde gecmiyor 1 haftadir. gul suyu oneren olmustu ama yurt disindayim saf gul suyu bulamadim. nasil gecirebilirim? doktorumdanda farkli eyaletteyim suan gelince bakariz diyor ama 1 haftadir boyle cok uzuluyorum
evet evet 2 farkli markanin %40 cinko oksit denedim hava da aldirdim hic bir degisiklik yok hep ayni kaliyorÇinko oksitli krem denedin mi? Bence işe yarayabilir denemediysen
Pişikte denemedim ama anne sütü sürseniz zararı da olmaz belki iyileşmesine faydası olur.Eki Görüntüle 3494845
kizlar bacak arasi cok kotu pisik oldu her seyi denedim aquaphor, iki uc farkli pisik kremi ama hic bir sekilde gecmiyor 1 haftadir. gul suyu oneren olmustu ama yurt disindayim saf gul suyu bulamadim. nasil gecirebilirim? doktorumdanda farkli eyaletteyim suan gelince bakariz diyor ama 1 haftadir boyle cok uzuluyorum
Sudocrrm denedin miEki Görüntüle 3494845
cok duydum onu cok aradim ama burada yokSudocrrm denedin mi
ay hemen deniycem suratini cizdiginde filanda suruyodum iyi geliyodu hic aklima gelmemisti cok tesekkurlerPişikte denemedim ama anne sütü sürseniz zararı da olmaz belki iyileşmesine faydası olur.
Benim doktorum anne sütü en dogal sey burnu tıkandıgında serum fizyolojiklerdense anne sütü damlat, kulagı sıkıntı oldugunda anne sütü falan demişti belki bunda da işe yarar