- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Ay bu da gitti kızzz gençti de garibim iyi bilirdik o zamanYaa ne oldu burada herkes nereye gittine güzel fikir alışverişi yapıyorduk arkadaşlar grup dagilinca iyi mi oldu yani anlamadım
Noldu dilara kim oMadem ben yalnız kaldım grubu bu hale getiren aptala sesleniyorum şimdi günlük mü tutayım burda ben ne kazandın bu nasıl kibir bu neye öfke bir senedir bu insanlar burda sohbet ediyor ayıp değil mi sosyal çevrende de böyle insanları sürekli şikayet eden 3 yaşında bebe gibi mi davranıyorsun gerçekten pes daha denecek var da grupta denmez
Bende sürekli hissetmiyorum maalesef. Sanki sütüm azaldı gibi ama sıkınca süt geliyor. Ben b vitamini türevlerini içeren iyi bir multivitamin kullanıyorum. Buradaki kızlar milkin den çok memnundu benim bebeğimin süt alerjisi oldugjndan onu kullanamadim. Lactamil içiyorum her gün bir-iki bardak. Semizotu, dereotu gibi süt yapacak şeyleri de çok tuketiyorum.Merhabalar bestlak işe yarıyor mu acaba yanında ekstra bir şey kullanıyor musunuz? Göğüslerim bu ara alışık olmadığım kadar yumuşak ve biri diğerine göre küçüldü anlamadım sanki süt az gibi. O süt inme sızısını hissetmiyorum strese girdim ya
NolmussMadem ben yalnız kaldım grubu bu hale getiren aptala sesleniyorum şimdi günlük mü tutayım burda ben ne kazandın bu nasıl kibir bu neye öfke bir senedir bu insanlar burda sohbet ediyor ayıp değil mi sosyal çevrende de böyle insanları sürekli şikayet eden 3 yaşında bebe gibi mi davranıyorsun gerçekten pes daha denecek var da grupta denmez
Tahminim var ama kesin bilmiyorum da çoluk çocuk işi kıskançlıklarNoldu dilara kim o
Bu grup şimdi aktif olmayacak mıYaa ne oldu burada herkes nereye gittine güzel fikir alışverişi yapıyorduk arkadaşlar grup dagilinca iyi mi oldu yani anlamadım
Kız grup kalmadı ya görmüyor musunuzNolmuss
Grubu ben günlük olarak kullanacağım.Bu grup şimdi aktif olmayacak mıben bu sitede yeniyim noluyor banlaninca? Geri gelinmiyor mu
Banlayan yetkililer bari ek gıdayı atlatsaydıkGrubu ben günlük olarak kullanacağım.
Sevgili günlük
Bugünde insanlara hayret ettim
Yeni anne olmuş bu kadar insan banlandı
Olsun başı göre ermişti bir lohusanın
İmza mavidilara
Kitap al canım satılıyor burdan fayda yok artıkBanlayan yetkililer bari ek gıdayı atlatsaydık
sagol canim bakayim ben onaBundan oben Alkan kullanıyor bugün hikayesinde paylaşmış hatta bakabilirsin memnun olduğunu söylüyor.
Tüm gündüz uyuyorsa gece de uyuyabiliyor mu?ay tam tatildeyim grup gittigoldena gunduzleri neler yapiyodunuz diye soracaktim, bizim cocuk tatile cikinca tum gunduz uyumaya basladi. tek ayak cezasi nekadar bilen var mi? gecici biseydir herhalde
Görüşürüz canım grup bir sene güzel geçti
tatile gelmeden once gece uykumuz guzeldi, ilk 2 gun burda sorun oldu sicaklik ve sesten oturu. evde ben sessiz ve klima serinliginde uyutuyodum, eve donelim dedim hatta ilk gundenTüm gündüz uyuyorsa gece de uyuyabiliyor mu?
Ben hiç bilmiyorumgeçici olarak pasiflestirildi dediğine göre bu bir kaç gün(?) sürer heralde.