- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.626
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde öyle sarımsaklı sampjan vs de kullanıyorum ama gene de çok dökülüyor. Kötü bir benzetme olacak ama kemoterapi almış gibiKızlar tutam tutam saçlarım dökülüyor yakında kel kalcam
Bugün benimde aklıma o geldi ayni bölgeden tutam tutam gelince taramadim saçımı artikBenimde öyle sarımsaklı sampjan vs de kullanıyorum ama gene de çok dökülüyor. Kötü bir benzetme olacak ama kemoterapi almış gibi
Üç dört gündür bende de var bebeğimi emzirip yatağına bırakıyorum uyuyorum sonra bir anda uyanıp emzirip yerine bıraktığımı unutuyorum yatağına bakınca aklım başıma geliyor.@sulti tutti
Kızlar bu bende bu aralar olmaya başladı. Gece çocuğu kucağımda emziriyorum sanıyorum gözümü bi açıyorum bebek yok aklım çıkıyor, halbuki yatağında uyuyor. Çok sık yaşamaya başladım bu durumu.
Sarımsakli şampuan kullanıyorum ama kafamda yaralar oldu. Bir ara saç diplerime kadar terledim o yüzden mi sampuan mi yaptı anlamadım. Dökülmeyi kesti diyemiyorum henüz. Şampuan değiştirdim yaralar azaldı arada sarımsaklı kullanıyorum. Şimdi yine tamamen kullanacam yara olursa bırakacam başka çare arıcam artıkBugün benimde aklıma o geldi ayni bölgeden tutam tutam gelince taramadim saçımı artik
Kızlar tutam tutam saçlarım dökülüyor yakında kel kalcam
Benimde öyle sarımsaklı sampjan vs de kullanıyorum ama gene de çok dökülüyor. Kötü bir benzetme olacak ama kemoterapi almış gibi
Benimde aşırı aşırı dökülüyor dökülenlerle 1 kişiye saç olurdu heraldeBugün benimde aklıma o geldi ayni bölgeden tutam tutam gelince taramadim saçımı artik
Hamileyken saçlarım 27 senedir ilk kez altın çağını yaşadı şimdi kel kalacağım..Benimde aşırı aşırı dökülüyor dökülenlerle 1 kişiye saç olurdu heralde
Kızlar tutam tutam saçlarım dökülüyor yakında kel kalcam
Benimde öyle sarımsaklı sampjan vs de kullanıyorum ama gene de çok dökülüyor. Kötü bir benzetme olacak ama kemoterapi almış gibi
Vitamin eksikliğine bağlı olabilir,vitaminlerinin baktırın.Benimde aşırı aşırı dökülüyor dökülenlerle 1 kişiye saç olurdu heralde
Multivitamin kullanıyorum şuan ama ona rağmen dökülüyorVitamin eksikliğine bağlı olabilir,vitaminlerinin baktırın.
Merhabalar bestlak işe yarıyor mu acaba yanında ekstra bir şey kullanıyor musunuz? Göğüslerim bu ara alışık olmadığım kadar yumuşak ve biri diğerine göre küçüldü anlamadım sanki süt az gibi. O süt inme sızısını hissetmiyorum strese girdim yaAkşamları bazen süt azalıyor hemen bestlak takviyesi alıyorum
Şimdi meme reddi var diye de biraz azaldı sanki o yüzden olabildiğince arttirmaya yönelik çabalıyorum
Yine de değerlerine baktırman da fayda var, eksik olan vitamine göre bir takviye alırsın..Multivitamin kullanıyorum şuan ama ona rağmen dökülüyor
Ben kendi adıma konuşayım,Solgar in süt arttırıcı b12 vitamini bende çok işe yaradı onu kullanıyorum 2 aydır...Merhabalar bestlak işe yarıyor mu acaba yanında ekstra bir şey kullanıyor musunuz? Göğüslerim bu ara alışık olmadığım kadar yumuşak ve biri diğerine göre küçüldü anlamadım sanki süt az gibi. O süt inme sızısını hissetmiyorum strese girdim ya
Ben kendi adıma konuşayım,Solgar in süt arttırıcı b12 vitamini bende çok işe yaradı onu kullanıyorum 2 aydır...
Çok sık uyanıyor bu ara saat başıÇok sık mı uyanıyor bebekleriniz uykumu alamadığımda bazen ben de öyle oluyorum çocuk konusunda değil de başka şeylerde oluyor öyle
Bestlak bana çok iyi gelmişti doğumdan sonra onu kullandım. Ama bu aylarda göğüsler inmeye başlarmış zaten süt yok diye düşünmemek gerekirmiş.Merhabalar bestlak işe yarıyor mu acaba yanında ekstra bir şey kullanıyor musunuz? Göğüslerim bu ara alışık olmadığım kadar yumuşak ve biri diğerine göre küçüldü anlamadım sanki süt az gibi. O süt inme sızısını hissetmiyorum strese girdim ya
Aaaa bende diyorum sütüm mu azaldı bu bilgiyi bilmiyordum bakÇok sık uyanıyor bu ara saat başı
Bestlak bana çok iyi gelmişti doğumdan sonra onu kullandım. Ama bu aylarda göğüsler inmeye başlarmış zaten süt yok diye düşünmemek gerekirmiş.
Niye bu aylarda hiç duymamıştımÇok sık uyanıyor bu ara saat başı
Bestlak bana çok iyi gelmişti doğumdan sonra onu kullandım. Ama bu aylarda göğüsler inmeye başlarmış zaten süt yok diye düşünmemek gerekirmiş.
Değerlerime baktırdım aslında her şeyin iyi dedi doktorYine de değerlerine baktırman da fayda var, eksik olan vitamine göre bir takviye alırsın..
Ben kendi adıma konuşayım,Solgar in süt arttırıcı b12 vitamini bende çok işe yaradı onu kullanıyorum 2 aydır...