Aa öyle mi bilmediğim bir konuydu gerçekten çok teşekkür ederim aydınlatma için1 yaş sonrası deldirdim sıkıntı yaşamadım. 15-18 ay itibariyle cinsiyet farklılığını algılamaya başladığı için doktoru da bu konuda destekledi bol bol elbise giydir kulağını deldirdiğin iyi olmuş dedi. Benim kızın saçları uzamıyordu kazıttırdım oda saçma da işte neyse ona kızdı zamanlama hatalı diye çünkü 17 aylıkken yaptırmıştım. Anlıcağın zaten bebeklerde o ay aralığında cinsiyet farkındalığı oluşmaya başladığından 1 yaş öncesi deldirmek sırf görüntü olsun diye bana gereksiz geldi ve küçükken daha hassas olduğu içinde ekstra acıtabilir diye düşünüyorum
Bende pikenin içinde diye çocuğu sallayıp durmuştum bir de niye susmuyor diye düşünüyordum bebeğin beşikte olduğunu görünce çok utanmıştım kendi kendimeEmziriyorum sanıyorum ama bebek beşikteymiş, eşim uyanmış napıyorsun diyor. Emziriyorum dedim. Bebek beşikte kapat üstünü diyorsabaha kadar artık neler yaşadıysak artık kendimde değilim
Evet ya ama uyku sersemi neler yaşıyoruz sabaha kadar emzir uyut koy emzir uyut koy….Ahahaha lohusayken yaşardım boyle şeylergeçenlerde ben de yatağa koydum sandım eşim üstüne yattı sandım aay çocuğun üstüne yattı nerede çocuk derken besikteymis
Bende pikenin içinde diye çocuğu sallayıp durmuştum bir de niye susmuyor diye düşünüyordum bebeğin beşikte olduğunu görünce çok utanmıştım kendi kendimehayır hiç pikeye de sarmadım çocuğu yani
Selamlar. Ben doktor önerisine çakmak Erdem hast kürşat özer diyebilirim. Güzel ilgileniyor bence .4 gundür fırsat buldukça burayı okuyorum ne çok sayfa birikmiş ama bitirdim. Öncelikle şunu söylemek isterim ki 4.ay meme reddi ile başınız belada bizim dedün emziremedikçe ben de ağladım artık sinirlerim bozuldu bi haftadır gulumsebebek puset kazanıza çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız medusaa ablan için çok geçmiş olsun dualarımız sizinle bu arada ben de büyük çamlıcanın orada oturuyorum, Ümraniye çarşı yürüyerek 10-15 dakika sürüyor. Çocuk doktoru önerin var mı Ümraniyede bir de açık açık adını verdiğin için bi seni bulabildim bir de Google araştırma sonrası P Pembepilates yii öğretmen olan benimm eşinle yaşadıkların gelmiş geçmiş olsun benimki de anakuzusu bizim bebeler aynı gün doğmuştu sulticim senin çaki de bu aralar uyumamak için çok ağlıyor mu
Selamlar. Ben doktor önerisine çakmak Erdem hast kürşat özer diyebilirim. Güzel ilgileniyor bence .
Ben doğumumu çamlıca erdemde yaptım doğum sonrası kontrolde hiç güzel şeyler yaşamadık kızımla. O kadar ağlattılar, beklettiler, üzdüler ki bizi. Bir daha erdeme gitmek istemiyorum onlar yüzündenSelamlar. Ben doktor önerisine çakmak Erdem hast kürşat özer diyebilirim. Güzel ilgileniyor bence .
Ya ciddi misinBen doğumumu çamlıca erdemde yaptım doğum sonrası kontrolde hiç güzel şeyler yaşamadık kızımla. O kadar ağlattılar, beklettiler, üzdüler ki bizi. Bir daha erdeme gitmek istemiyorum onlar yüzünden
Evet ben günleri karıştıriyorum bazenEvet ya ama uyku sersemi neler yaşıyoruz sabaha kadar emzir uyut koy emzir uyut koy….
Bestway diye bı marka var ya onu aldım canım o kocamandı ben de a101den minnak bir tane buldum onu aldım kısa süreli kullansın diye bulursam atayimgolden-snitch hangi şişme havuzu almıştın sen canım
https://app.hb.biz/wVFgBkdm16bC şuna benziyor canım böyle küçüktügolden-snitch hangi şişme havuzu almıştın sen canım
wildride tarzi bebek tasiyicisi almayi dusunen var mi? ben usulca nisan annelerine kayicam galibabu topic artik cok altlarda
Kız havuz simit vs satan yerlere bi bak biz tarile geldik burda buldum minicik tam bebişime göre 130 liraya aldık çokzelgolden-snitch hangi şişme havuzu almıştın sen canım
Evet canim Engin Tutar hisar hospital condidental hastanesinde.bayiliyorum kendisine.cok ilgilimedusaa sizin doktor kim Ümraniye tarafında mı ?
P PembepilatesEvet ben günleri karıştıriyorum bazenbugün gece şöyle oldu diyorum eşim o dündü diyor
Lohusalıkta bıraktım saniyordum ben deP Pembepilates
Kızlar bu bende bu aralar olmaya başladı. Gece çocuğu kucağımda emziriyorum sanıyorum gözümü bi açıyorum bebek yok aklım çıkıyor, halbuki yatağında uyuyor. Çok sık yaşamaya başladım bu durumu.