2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Osmanlı kadını gibisin maşallah elin masalı duruyon ben seni çok farklı hayal etmistim maşallah çok güzelsin 😍😍😍
Ayy teşekkür ederim aşko 🥹 sende çok güzelsin 😍hele fiziğin der susarım maşallah 🧿 oğluşunu yiyesim geldiii
Aaaa Leyla naber 🤣🤣🤣🤣
Takip kısmına ismini yaz ikisinde de birden fazla aynı isim var. İkisinin takip ettiği o ismi bul ekle 🤣🤣🤣
Kimin takibine hangi ikisinin iki ismini ahahahahah
Benide bul 🤣🤣🤣

kız valla ben kendimi kapılara sığmaz görüyordum bi mutlu oldum şimdi 🤣🤣

Ooo yeni biri türedi 🤣🤣🤣

Kız valla bende Leyla’yı farklı hayal ediyodum çok sert ve eli maşalı duruyor çok güzel maşallah genc-anne genc-anne

Bu arada senin hamilelik fotonda siyahlı haline bayıldım maşallah 🧿😍😍
Ay çok merak ettim zihninizde nasıl biriydim acaba keşke görebilseydim 🥰çok mu sert duruyorum kız dışardan . Ama sende maşallah yanii hiçte öyle kilon falan yok gayet güzelsin bence 😍

Kızlar sanırım dediğiniz gibi kilo rakamı yüksek geliyor da boy bi miktar kurtarıyor. Benim eşimin kilo takıntısını da 3 aylık beneye uyguladığı tarifeden anlıyonuz zaten 🤣🤣🤣 bana bişey diyemiyor ama ben rahatsız hissediyorum bu sefer kendimi sanırım bana da takıntı yaptırdı kendimi hep fil gibi görüyorum görüyodumm 🤣🤣🤣
Valla bak takıntı olmuş çok idealsin şuan maksimum 10 kilo ver başkada verme çok güzelsin (10 kiloyuda için rahat etsin diye dedim🤣🤣)

Yaaaaaa Tuba her kimsen eğer manuş babayla video paylaşmışsın , ben onun her konserine gittim. Resim çektirmek için badigartlarına yalvardım, en son birisi ağladığımı görünce gitti söyledi adam bizle resim çekti 😅😅😅😅 bu resim için kendimi yırttım ama, 😂😂😂😂Eki Görüntüle 3469308
😉yaa maşallah kiz sana benim o:)

Ayy teşekkür ederim aşko 🥹 sende çok güzelsin 😍hele fiziğin der susarım maşallah 🧿 oğluşunu yiyesim geldiii

Kimin takibine hangi ikisinin iki ismini ahahahahah

Ay çok merak ettim zihninizde nasıl biriydim acaba keşke görebilseydim 🥰çok mu sert duruyorum kız dışardan . Ama sende maşallah yanii hiçte öyle kilon falan yok gayet güzelsin bence 😍
Valla ne bileyim böyle daha ponçik bişey beklerken karşıma edho daki Meryem’in kapalı versiyonu çıktı ben şok 🤣🤣🤣 hanım ağa gibi geziyon ortalıkta 🤣🤣🤣

X