- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy teşekkür ederim aşko sende çok güzelsin hele fiziğin der susarım maşallah oğluşunu yiyesim geldiiiOsmanlı kadını gibisin maşallah elin masalı duruyon ben seni çok farklı hayal etmistim maşallah çok güzelsin
Kimin takibine hangi ikisinin iki ismini ahahahahahAaaa Leyla naber
Takip kısmına ismini yaz ikisinde de birden fazla aynı isim var. İkisinin takip ettiği o ismi bul ekle
Ay çok merak ettim zihninizde nasıl biriydim acaba keşke görebilseydim çok mu sert duruyorum kız dışardan . Ama sende maşallah yanii hiçte öyle kilon falan yok gayet güzelsin benceBenide bul
kız valla ben kendimi kapılara sığmaz görüyordum bi mutlu oldum şimdi
Ooo yeni biri türedi
Kız valla bende Leyla’yı farklı hayal ediyodum çok sert ve eli maşalı duruyor çok güzel maşallah genc-anne
Bu arada senin hamilelik fotonda siyahlı haline bayıldım maşallah
Valla bak takıntı olmuş çok idealsin şuan maksimum 10 kilo ver başkada verme çok güzelsin (10 kiloyuda için rahat etsin diye dedim)Kızlar sanırım dediğiniz gibi kilo rakamı yüksek geliyor da boy bi miktar kurtarıyor. Benim eşimin kilo takıntısını da 3 aylık beneye uyguladığı tarifeden anlıyonuz zaten bana bişey diyemiyor ama ben rahatsız hissediyorum bu sefer kendimi sanırım bana da takıntı yaptırdı kendimi hep fil gibi görüyorum görüyodumm
O kim kızAna grupta bir Ceren daha varmış
Özgeyi sultiyi seni buldum ben kızzz
Dur bulacaz kim olduğunu atayım sanaO kim kız
Tıklat bari ne duruyorsunÖzgeyi sultiyi seni buldum ben kızzz
Gel sarılalımYeterki gezme olsun
Fatma ayse vera mışBirincisi kimdi kacirdim
Ahahhahaha valla nere gitti bilmiyorum bende arıyorum got göbeği
Özge ya o sanırım bu anneler klübünden değil ben de bir saattir onu çözmeye çalışıyorum istekler arasında karıştırdım bu bebek benim iq yu düşürdü, zaten çok yüksek değildiO kim kız
Hoşgeldin sende bacım Dilara’da cepteKim bunlaaar kimmm
En çok sereni merak ettim tahmin edemiyorum begonya mi yoksaGel sarılalım
Fatma ayse vera mış
Sereni hiç tahmin edemezsiniz
Tuba zaten kendini deşifre etti Z zaynfuruze
Ya allah seni napmasın hahahahahÖzge ya o sanırım bu anneler klübünden değil ben de bir saattir onu çözmeye çalışıyorum istekler arasında karıştırdım bu bebek benim iq yu düşürdü, zaten çok yüksek değildi
Seni sert birisi olarak düşündümYaa nasıl bir tip hayal ettin çok merak ettim çok teşekkür ederimm senin güzelliğin o
Golden sen beni buldun mu? ay hem burayı okuyorum hem instaya bakıyorum hanginiz hiç karıştırdımChen'den
yaa maşallah kiz sana benim o:)Yaaaaaa Tuba her kimsen eğer manuş babayla video paylaşmışsın , ben onun her konserine gittim. Resim çektirmek için badigartlarına yalvardım, en son birisi ağladığımı görünce gitti söyledi adam bizle resim çekti bu resim için kendimi yırttım ama, Eki Görüntüle 3469308
Valla ne bileyim böyle daha ponçik bişey beklerken karşıma edho daki Meryem’in kapalı versiyonu çıktı ben şok hanım ağa gibi geziyon ortalıktaAyy teşekkür ederim aşko sende çok güzelsin hele fiziğin der susarım maşallah oğluşunu yiyesim geldiii
Kimin takibine hangi ikisinin iki ismini ahahahahah
Ay çok merak ettim zihninizde nasıl biriydim acaba keşke görebilseydim çok mu sert duruyorum kız dışardan . Ama sende maşallah yanii hiçte öyle kilon falan yok gayet güzelsin bence