- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Değişmeye varimKeşke senin gibi fiziğim olsa….
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değişmeye varimKeşke senin gibi fiziğim olsa….
Baktım baktım duduşlar bikere bir sıfır öne atıyor seni eşindengulumsebebek baktın mı dudagima senin dudaginda güzelmiş
Kız buruna bak senP Pembepilates kız maşallah gözlerin ne güzel
@nurgulkurtcan dı sanırım. Sen naptın Nurgül nasılsın.
Yaa öyle mıydım bilmiyorum farkında değilimBüyük ihtimal de o da yesin canım
Valla şimdi değilde önceden ilk zamanlar çok serttin hatta bak gir oku baştaki mesajlarını anlarsin yok duba gibi değil aksine çok tatlı bir kızmış görsem hiç tahmin edemezmisim dedim
Şimdi kvdem düşünsünBulamaz tabi bulmuş masum melegi o dudakları boşa vermemiş allah konuş ezdirme kendini
Acelen neydi mübarek dicektim de diyemedimKız dalga geçiyorum mal mıydım ben önce bir kazandığım paralarla gezip tozaydım eğleneydim
Evet senin eşin de özgenin eşi de zayıfmış , özge hamileyken kocasının kazakları giyemiyordu adam slim fit diyordu, dediği kadar varmış O ozgeeeee1Yok kesinlikle takipleşmiyoruz herkes birbirinin pp fotosuna bakıyor takipleşmek yasak
Yok gene vereyim de adamla 10 gibi dolaşmayalım benim göze batma sebebim adamın zayıf olması galiba
Benimde benimde bi inceden gözyaşım pıt ettiKeşke senin gibi fiziğim olsa….
Kim ki o ayy merak ettim heKızlar taze kan buldum herkes benim profile seren yazsın ekleyin
Abarttığın gibi değil kuzum maşallah çok güzelsinKız buruna bak sen
Nasıl bir evlilik aşkıysa bendeki, buldum belamı arkadaşlarım gala gecesindeysen domates adam izliyordumAcelen neydi mübarek dicektim de diyemedim
Bir adet Tuba ve Fatma da var onlar kim bende bilmiyorum ses verin hatunlarKim ki o ayy merak ettim he
Oha dur söyleme tahmin edelimKızlar taze kan buldum herkes benim profile seren yazsın ekleyin
Kiz senin neren kilolu iki cocuk doğurmuşsun hiç benzemiyorsunBenimde benimde bi inceden gözyaşım pıt etti
Bu beni bi miktar üzdüNasıl bir evlilik aşkıysa bendeki, buldum belamı arkadaşlarım gala gecesindeysen domates adam izliyordum
Kız ciddi mi diyonuz ya valla özgüvenim yükseliyor ama doğru mu diyonuzKiz senin neren kilolu iki cocuk doğurmuşsun hiç benzemiyorsun
Yok diğeriKız ciddi mi diyonuz ya valla özgüvenim yükseliyor ama doğru mu diyonuz
Dur bi dk Fatma senmisin
Kız vallahi sayılara bakıyorsun ya Allah aşkına taş gibisin bende sanıyordum ki gerçekten kiloluKız ciddi mi diyonuz ya valla özgüvenim yükseliyor ama doğru mu diyonuz
Dur bi dk Fatma senmisin