Gelmeyin üstümeBence hiç yatma saat 2 zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmeyin üstümeBence hiç yatma saat 2 zaten
Bir şeyleri beceremiyor olabiliriz ama kalifiye dostlar edindik deriz biz deBende cahilim bulamam valla ama ustalarımız her yerden buluyor maşallah
Özge yarın seni de bulur merak etmeYaaaaaaaa ben küstümmm alt tarafi bir iki saat girmedim herkes herkesi görmüş ya C Chen31 O ozgeeeee1 gulumsebebek melegim can P Pembepilates
Senide buluruz merak etme canımmYaaaaaaaa ben küstümmm alt tarafi bir iki saat girmedim herkes herkesi görmüş ya C Chen31 O ozgeeeee1 gulumsebebek melegim can P Pembepilates
Ben onu bulamam kendisini sır gibi saklıyo adını bile genc-anne ile zorla öğrendik sen beni bul cesursavasciÖzge yarın seni de bulur merak etme
dogru kız sen bizi bul ben apaçık ortadayım cesursavasciBen onu bulamam kendisini sır gibi saklıyo adını bile genc-anne ile zorla öğrendik sen beni bul cesursavasci
Ahahhahaha melek sana daha önce bakmıştım adını soyadını söyleyince ama bulamadimdogru kız sen bizi bul ben apaçık ortadayım cesursavasci
Kizz seni nasil bulayım ben imkansız gibi bir şey valla okudum mesajlarınızı helal olsun be asıl burda kendini sır gibi saklayan golden-snitch ben imkansiz gözüyle bakıyorum ona maviyle bile aynı yere gidip tanismamislarBen onu bulamam kendisini sır gibi saklıyo adını bile genc-anne ile zorla öğrendik sen beni bul cesursavasci
Gel gel arkayı üçledik biz de bulamıyoruz melegim can umarım etiketi doğru yapmışımdır hahahahaAhahhahaha melek sana daha önce bakmıştım adını soyadını söyleyince ama bulamadim
Aa evet ona dair pek bi şey bilmiyoruz açıkla kendini golden-snitch mavinin adı dilaraydı sanırımKizz seni nasil bulayım ben imkansız gibi bir şey valla okudum mesajlarınızı helal olsun be asıl burda kendini sır gibi saklayan golden-snitch ben imkansiz gözüyle bakıyorum ona maviyle bile aynı yere gidip tanismamislar
Tamam sen şimdi onuda bulursun yat kız beben erken kalkacakAa evet ona dair pek bi şey bilmiyoruz açıkla kendini golden-snitch mavinin adı dilaraydı sanırım
Hahahahhaa sizin bebeler öğlene kadar uyuyo mu bacımTamam sen şimdi onuda bulursun yat kız beben erken kalkacak
Bugün geç yattı 10 a kadar uyur diye umut ediyorumHahahahhaa sizin bebeler öğlene kadar uyuyo mu bacım
Tatlı verince sonra secmiyorlar mi peki? İlk güzel olanlar gelmis ben olsam nutelladan sonra kabak yemezdimYogurtun tadını begenmiyorlar canım emin olabilirsin ben yemek dışında her şeyi tattırdım nutella reçel çay yaş pasta aklına ne geliyorsa
Kız en kolay benim sen beni gormussundur diye düşünüyordum benim drdan bebemin doğduğunu görmüştün dr'um ziyarette foti atmıştı onu da gormussundur dedimKizz seni nasil bulayım ben imkansız gibi bir şey valla okudum mesajlarınızı helal olsun be asıl burda kendini sır gibi saklayan golden-snitch ben imkansiz gözüyle bakıyorum ona maviyle bile aynı yere gidip tanismamislar
Ahahaha tehlikeli sulardayizAa evet ona dair pek bi şey bilmiyoruz açıkla kendini golden-snitch mavinin adı dilaraydı sanırım