Siz üçünüzün gerçekten görüşmemiş olmasına inanamıyorumAaa Chen ne demiş ki buluyorsunuz ya aay kiiz en şişko halimle görmüşsün ben de cesursavasci 'yi dr'undan görmüş olabilirim @Mavi070707 canlı gördüm de emin olamayinca tabii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz üçünüzün gerçekten görüşmemiş olmasına inanamıyorumAaa Chen ne demiş ki buluyorsunuz ya aay kiiz en şişko halimle görmüşsün ben de cesursavasci 'yi dr'undan görmüş olabilirim @Mavi070707 canlı gördüm de emin olamayinca tabii
Beni de bulunKız beni nasıl buldun hani nerdesin
Aay valla görüşmedik yaa kk kurallarina uyuyoruzSiz üçünüzün gerçekten görüşmemiş olmasına inanamıyorum
Dr'um ilk ziyarette foti paylaşmıştı en ödemli en şişko en çirkin halimle sjdjdjdjdSen de mi antalyadasın goldenı nasıl gördünnnn
O kişinin sen olduğunu nasıl anlıyorDr'um ilk ziyarette foti paylaşmıştı en ödemli en şişko en çirkin halimle sjdjdjdjd
Ahahaha adımı da geçen seneki topikten bilirdiniz belki ya ama çok eski unutmuş da olabilirsinAdını bilsek belki P Pembepilates ile bişiler planlarız
Bebemin ismini yazıyor Dr mesela cesursavasci için tahminim var benimO kişinin sen olduğunu nasıl anlıyor
Aayyy hiç denk gelmedim ben diğer topikteAhahaha adımı da geçen seneki topikten bilirdiniz belki ya ama çok eski unutmuş da olabilirsin
Bir ara herkes ismini söylemişti hatirliyo musunAayyy hiç denk gelmedim ben diğer topikte
Aaa çok mantıklı söyle söyle ifşala şu hatunu cesursavasciBebemin ismini yazıyor Dr mesela cesursavasci için tahminim var benim
Aay sabaha ban yemekten korktum djdjdjdjd hazır onlinesin durAaa çok mantıklı söyle söyle ifşala şu hatunu cesursavasci
Gördüm ama ismini bilmiyorumKız en kolay benim sen beni gormussundur diye düşünüyordum benim drdan bebemin doğduğunu görmüştün dr'um ziyarette foti atmıştı onu da gormussundur dedim
Ben herkesin fotoğrafını paylaştığına denk geldimBir ara herkes ismini söylemişti hatirliyo musun
Ahahah senin ismin G ile basliyo dimiGördüm ama ismini bilmiyorum
Aay ben onu kaçırmıştim yaBen herkesin fotoğrafını paylaştığına denk geldim
OleyyyAay sabaha ban yemekten korktum djdjdjdjd hazır onlinesin dur
Bende birde maviyle odalarimiz yan yanaydi dogururkenSiz üçünüzün gerçekten görüşmemiş olmasına inanamıyorum
Aay yok kız ekleme mekleme deme yok öyle şeyler burdan devamke