- 25 Eylül 2022
- 9.212
- 13.352
- 36
Yok vallahi bugün kapımı çaldı arkadaşımBen de hahahahah kız yoksa siz çikolata zamanından beri görüşüyo musunuz vallahi küscem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok vallahi bugün kapımı çaldı arkadaşımBen de hahahahah kız yoksa siz çikolata zamanından beri görüşüyo musunuz vallahi küscem
Ay verelim vallaUzun olması gerek evde de irmiğimize unumuza bi şey olmuyo sonuçta. Verelim mi kız siparişleri
Ay gitti resimler, hayır şimdi sorarsa ne yapacam, öyle hırslı yırttım ki adamın vesikalığı bile kalmadı evdeHahaha bi mukayyet olamadın dimi kendine aman aman maşallah iyi olunda o değil resimler gitti yaa
Ya gizlice yaptırayım diyorum o düğün resminiBen de resimlere üzüldüm arada aklıma geliyor hele de o çerçeveli düğün fotosu P Pembepilates minnoş kalbim dayanmaz böyle şeylere benim
Bir saattir seni arıyoz chen
Onu ben de bulamadım ya gerçekten helal olsun
Ben sizi bulamazmışım soyadlarınız zormuşBulduk seni chen @chen31
Onlar mavi ile üçünün grubu vardır benceCesur , golden neredeler acaba
Sanki seninki çok kolay ahsjshsjjsBen sizi bulamazmışım soyadlarınız zormuş
Yaa sensin o güzel
Ay en komik soyad benim heralde, koca tarafı sağolsun. Ben kocamın soyadını ilk duyduğumda tabi arkadaştık, çok gülmüştüm. Şimdi benim soyadım olduSanki seninki çok kolay ahsjshsjjs