- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.870
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum günün kutlu olsun canimm, nice güzel yaşların olsunKızlar benim bugün doğum günümdü fndjdjdjdj kaynanam doğum günümü 3 yıldır kutluyordu bu yıl kutlamadı birde hikayelerimi görüyor gerçekten insanda az barışma niyeti olsa ucundan da olsa doğum günün kutlu olsun der... Benimkinde nerdeeee.. lohusalikta ettiği laftan beri konuşmuyoruz kadınla eşim yanlışını anladı diyo ama yanlışını anlayan insan zaten böyle mi olur hiç işte
İnternette üç-dört saat yazmışlar bi sevinmiştim. Bir gece cok uzunmuşCanım ben kızımda yirmilik diş çektirdim. Doktor 1 gece sağ at sütü sonra vermeye devam et dedi
bende ikiden berı okuyorumŞimdi okuyorum mesajları aay ben şok
Uzun olması gerek evde de irmiğimize unumuza bi şey olmuyo sonuçta. Verelim mi kız siparişleri
Neyseki teknoloji çağındayız git 3-5 çıkarttırda dursun artıkAy gitti resimler, hayır şimdi sorarsa ne yapacam, öyle hırslı yırttım ki adamın vesikalığı bile kalmadı evde
Hahahaha sen seçilmiş kişisinAklıma Goradaki sahne geldi ‘ Adım garavel bul beni ‘
O değil de dün ne oldu burada ya benim çok uykum vardı bebem gün içinde pert etti beni hemen uyudum
Çarşı pazar güzel karıştı burda herkesi tek tek buluyorlar helal olsunbende ikiden berı okuyorum
Seni buldular mi bulduysalar nerden buldularBen bu markanın ürünlerini kullanıyorum. Paketlemesinden kargolama hızına ürünlerin organikliğine yani her detayına memnunumOG Store Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
OG Store maÄazasının ürünleri çeÅitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyolâda. OG Store ürünleriyle alıÅveriÅin keyfini çıkarın!ty.gl
Neyseki teknoloji çağındayız git 3-5 çıkarttırda dursun artık
Hahahaha sen seçilmiş kişisin
Çarşı pazar güzel karıştı burda herkesi tek tek buluyorlar helal olsun
Aaa Chen ne demiş ki buluyorsunuz ya aay kiiz en şişko halimle görmüşsün ben de cesursavasci 'yi dr'undan görmüş olabilirim Mavi070707 canlı gördüm de emin olamayinca tabiiÖzge stalkerlığını konuşturmuş sohbeti okuyunca C Chen31 bende buldum :)) melegim can önceden stalklamiştım bende çikolatadan golden-snitch senine doktor zamanı görmüştüm
Yok ya çok tatiliydin bence chenin ismi ceren bi ara Kütahya da oturuyorum demişti ayrica üniversitede calişiyordu yazarsan cikiyor C Chen31Aaa Chen ne demiş ki buluyorsunuz ya aay kiiz en şişko halimle görmüşsün ben de cesursavasci 'yi dr'undan görmüş olabilirim Mavi070707 canlı gördüm de emin olamayinca tabii
hahaha uykum kacmişti okuyunca bi bakayim dedim bende P Pembepilates de buldum şimdi O ozgeeeee1 de sıraAay ne stalkerlar varmış yaa valla ben şok
Aay ben çok mesaj kaçırdım sanırım sultiyi nasıl buldunhahaha uykum kacmişti okuyunca bi bakayim dedim bende P Pembepilates de buldum şimdi O ozgeeeee1 de sıra
Konya daydı veterınerdi adıda sultan linkedinda çıkıyor çok havalı P PembepilatesAay ben çok mesaj kaçırdım sanırım sultiyi nasıl buldun
ÖZgeyı nasıl buldun
Ahahah çok mantıklıKonya daydı veterınerdi adıda sultan linkedinda çıkıyor çok havalı P Pembepilates
Chen'i ararken Özge çıktı InstaalgoritmasiÖZgeyı nasıl buldun
Kız beni nasıl buldun hani nerdesinChen'i ararken Özge çıktı Instaalgoritmasi
Sen de mi antalyadasın goldenı nasıl gördünnnnÖzge stalkerlığını konuşturmuş sohbeti okuyunca C Chen31 bende buldum :)) melegim can önceden stalklamiştım bende çikolatadan golden-snitch senine doktor zamanı görmüştüm